Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar lar temmuz da gönderilen %45raporum İst vergi dairesine gittiğimde 38 e düşürülmüş dendi geçen hafta yeni rapor aldım %70 bugün vergi dairesi ne gittim işyeri evrakları SGK işe giriş bildirgesi ile hepsini zimbalayim üzerine benim eski eviss rapor numaramı yazıp kenara attı 2 -3 aya gelir dedi interaktif sayfada yeni evrak yok taratmadi bişe yapmadı acaba sirayami koydular daha sonrami taratilir

17.08.2020de raporumuzu engelli servisine yatirdik
07.04.2021de evragimiz Ankara'da onaylandı (%59 gittiği rakamla aynı)
12.04.2021 de gib den msj geldi
13.04.2021de e -tebligat a düşmüş
Bugün itibariyle emeklilik dilekçesini verdik.Allah biz gibi bekleyen herkese yardım etsin çok zor bı surec,çok sabırlı :(

Allah bu hayırlı günde bekleyen arkadaşlar sabır versin inşallah bir an önce sonuçlanır

BAŞVURU DURUMUNUZ
15.04.2021 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
20.10.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20.10.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

arkadaşlarım herkeze geçmiş olsun ALLAH işinizi gücünüzü rast getirsin benim evrak 46 ile gitti aynı şekilde onaylanmış darısı bekleyenlerin başına inşALLAH

Raporları gelenlere hayırlı olsun inşaALLAH
17,08,2020 kurulda dediler.
Şu mübarek Ramazan gününde tüm bekleyen arkadaşlarımızın ve benimde evraklarımız tez zamanda sonuçlanır inşaALLAH.

ekaragozlu

benim bayağa sancılı bir süreç oldu geçen sene şubat ayında evraklarımı sağlık kuruluna teslim ettim engelli raporum ağustosta geldi yine ağustos ayının sonunda engelli raporum Ankara ya gitti vergi indirimi için,evrağım ayın 12 sinde daha yeni geldi benim şansızlığım salgından dolayı şimdi ise sgk dan vergi indiriminden emekli olur yazısı almak akabinde emeklilik işlemlerini başlatmak nasip olursa.Sizin evraklar benim tahminim şu süreçte biraz zaman alabilir lakin benim kadar beklemezsiniz tahminim eğer evraklarınızda eksik yoksa.

Ramazan 48

ben beni aradılar demedim bir yanlış anlama var ankarayla konuştum istanbulu hiç düşüremedim ve belirttim burda kac zaman bekleriz artık allah bilir dedim ankaradaki bayan dedi 6300 dosya var istanbulda nezaman ne yaparlar bilmem dedi bende beklemedeyim evise düşermi msj gelirmiii yanlış anlama olmasın

22/10/2020 vergi indirim hakkı ile emekli olabilmek için sağlık kuruluna müraca ederek %69 oran alarak 5 yıl süreli rapor aldım (Üsküdar Dev.Hst) .gözptik atrofi %32 (tamamen gömüyor bypass da emboli sonucu oldu)Kroner arter klas 2 %30 Ht klas 2 %20
Kalp kapak hastalığı klas 1 %10 Hiperlipidemi %10(Bypass da %90 tıkalı olan tek damar değişti) (Yaş 46)

Arkadaşlar,Öncelikle Bekleyen Herkeze Allah sabır versin.
26/11/2020 Ankara maliyeye giden evrak,Bu gün işyerine %69 - 5 yıl süreli olarak onaylanmış olarak geldi.Çok Şükür.Bu 5 yıl da bana yetiyor rapor geçerlilik süresi 22/10/2025 benim normal emekli olma tarihimde 01/09/2025 .
Raporum 04/04/2021 tarihinde kuruldan geçmiş,ama bu süre zarfında eviss den göremedim,Bu gün İstanbul vergi dairesi işyerime mail yoluyla göndermiş onlarda ben idari izinli olduğum için mail adrsime evrakları gönderdiler,o evraklarla bende emekllilk için ssk ya müracat ettim,işyeri ile de nisan 20 olarak iş ilişiğimi kesip çıkış prosüdürünü halledip,emekli olma müracatımın son aşamasını halledeceğim,Biraz uzun ve bilgi amaçlı olsun diye yazdım,Allah Sabır versin Hepinize.

Nihayet bugün eviss'e düştü hemen istanbul vergi dairesine gidip çıktıyı aldım yarın ssk'ya gidip emeklilik işlemimi başlatıyorum. Eviss'e bir haftada düştü bende şaşırdım bir ay sürer demişti memur. Bekleyen herkese sabır dilerim.

Evrakları gelen tüm Arkadaşlara Hayırlı olsun,Bekleyen Arkadaşlarada Allah sabır versin.

O.K. Hastalıklarınız kronik neden 5 yıl verildi raporunuz lütfen bu konuda bilgi verirmisiniz?

Mersin3363

Vallahi kardeşim bilmiyorum sorduğum zaman biz en fazla 5 yıl olarak verebiliyoruz demişlerdi,ama Ankaradan süresizde gelebilir dediler,ama 5 yıl olarak onaylanmış,banada 5 yıl zaten yetiyor,yapacak bir şey yok neyi nasıl istiyorlarsa öyle karar veriyorlar,düzelmeyecek şeyler için verilen rapor kimi kime şikayet edeceksin ki,zaten yeterince bekletip yıprtıyorlar,Bu gün ssk ya müracat edince normal emekliyede rapor bitince geçebiliyormuyum dedim,maasın kesilince müracat edip geçebilirsin dediler.

GINERK benimde düştü evise yarın gidip evrakı alicam sgk ya gidip işlemlerimi baslaticam

Kabukcu 37 evise düştü yarın gidiyorum evrakı almaya işyerine gondermisler

O.k. çok saol tşk ederim bekleyenlere sabırlar dilerim

prestige7171

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, bu yeni sistem ve yeniden taratma ve taratabilmek için çalışıyor olmak veya sgk girişinin yeniden olması ile ilgili konu doğruymuş bizler ağustosta evrakları Ankara ya gönderdik Ama şubat 15 de sistem değişmiş ben vergi dairesine sordum oradaki arkadaş çalışmayanlarin evraklarını tarayamadigini yeni sisteme dahil edemediğini net ifade etti bende yeniden ise girdim ve evraklarimi sgk girişimi aldıktan sonra yeniden taradi burda bu konuyu yazan arkadaşı elestirmistim kendisinden özür dilerim, nasıl bir dünya herkes hemen is bulabiliyor mu mümkünmu ne kadar acımasızlık sanki engelli değilizde Engel olunan insanlarız...

Prestij 71 71 inş tez zamanda senin evrakın da gelir de çileden kurtulursun.

Cevatalp hayırlı olsun kardeşim sağlık sıhhat içinde Allahım yemek nasip etsin,amin

Kabukcu 37 abim amin çok tşk ederim sana msj gelmedimi evise düşmedimi halen

benimgibi eksik evraktan bekleyen var mı 28-07-2020 gitti
01-04-2021 eksik evraktan döndü psg eksikti
02-04-2021 bu tarihte hastane psg evrağını verdim
halen beklemedeyim
eviste halen eksik evrak yazıyor değişmedi

Engel sorun mu?
Arkadaş senin duruma bak ağzıma bir sürü küfür geliyor bende cpap kullanıyorum neremi den nefes alıp verdiğimiz belli değil uyku düzenim iyice bozuldu maske ile daha fazla boğuluyorum paralı olanlar var onlarda el yakıyor devletin verdiği kullanılmış ve bir süre sonra pis bir koku veriyor, Allah Yardımcımız olsun evrakın bir önce onaylanır inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba 6.30.2020 ankaraya varan raporum 13.04.2021 tarihinde geldi aynı şekilde geldi.Çok mutluyum darısı hepimizin başına inşallah.Bugün sgk başvurdum emeklilik için bir ay içinde sonuçlanır dediler ama daha işten çıkışımı vermedim işten çıkışımı sonuçlanmadan vermem gerekir mi? .Sizde de durum böyle miydi arkadaşlar ve geriye dönük vergi indirimimi nasıl alabilirim şimdiden teşekkürler

Üst Alt