22/10/2020 vergi indirim hakkı ile emekli olabilmek için sağlık kuruluna müraca ederek %69 oran alarak 5 yıl süreli rapor aldım (Üsküdar Dev.Hst) .gözptik atrofi %32 (tamamen gömüyor bypass da emboli sonucu oldu)Kroner arter klas 2 %30 Ht klas 2 %20
Kalp kapak hastalığı klas 1 %10 Hiperlipidemi %10(Bypass da %90 tıkalı olan tek damar değişti) (Yaş 46)
Arkadaşlar,Öncelikle Bekleyen Herkeze Allah sabır versin.
26/11/2020 Ankara maliyeye giden evrak,Bu gün işyerine %69 - 5 yıl süreli olarak onaylanmış olarak geldi.Çok Şükür.Bu 5 yıl da bana yetiyor rapor geçerlilik süresi 22/10/2025 benim normal emekli olma tarihimde 01/09/2025 .
Raporum 04/04/2021 tarihinde kuruldan geçmiş,ama bu süre zarfında eviss den göremedim,Bu gün İstanbul vergi dairesi işyerime mail yoluyla göndermiş onlarda ben idari izinli olduğum için mail adrsime evrakları gönderdiler,o evraklarla bende emekllilk için ssk ya müracat ettim,işyeri ile de nisan 20 olarak iş ilişiğimi kesip çıkış prosüdürünü halledip,emekli olma müracatımın son aşamasını halledeceğim,Biraz uzun ve bilgi amaçlı olsun diye yazdım,Allah Sabır versin Hepinize.