Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba arkadaşlar.

Ank ile tlf görüşmek nasip oldu.
07.07.2020 ank gidisli dosyam kuruldaymis 2 Dr görmüş sadece nurolji dr kalmış.
Nezaman sonuca bağlanır diye soru yonelttim 2 günde olabilir 2 hafta olabilir imhasında bulundu.

Ginerk

ankarayı tekrar arıyorum ama düşüremedim düşerse soracam bakalım ne diyecek aynısınımı yoksa farklı bişe diyecekler merak ediyorum

Mrtdemir bende ulaştım Ankara ya nöroloji de bekliyormuş dosyam ne zaman sonuçlanır dedim 4000 evrak varmış sordu oradaki sorumluya ve 4000 de neredeyse dosyanız artık kısmet dendi :(

Banada nöroloji de olduğu söyleniyor. İnşallah bayramdan önce gelir.

Evisste işleminiz sonlandı işyerine evrağınız gönderildi dereceye girdiniz yazıyor
Bekleyen herkese tez zamanda olumlu sonuçlar gelir inşallah
Oran veya süre yazmıyor ve işyerinede e tebligat gelmemiş henüz
Bundan sonraki süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz
17.07.2020 başvuru
22.09.2020 rapor bakanlığa gönderildi
18.11.2020 2. Rapor gönderildi (ilk raporuma itiraz etmiştim)
Bugünde sonuçlandı

Arkadaş lar..
Istanbul evis'e gelen evrak
yani benim 03/04/2021 tarihinde ankara gödermiş.
14/04/2021 de hazırlanmış. (çünkü üst taraftaki tarih 14/04/2021 yazıyordu.)
fakat ben 16 nisan 2021'de iş yerimden izin aldım cuma günü gittim sormaya. Ordaki memur çıktısını verdi.
6 gün sonra ben evrakı aldıktan sonra.. Telefonuma mesa geldi.
Yani bu demek oluyor ki. Istanbul 9 günde bu iş bitirmiş oluyor... I

Selamlar değerli arkadaşlar
Ben Mart ayında İstanbul Büyük Mükellefler vergi dairesinden engelli indirimi başvurusunda bulundum. Ancak evisste kaydım yok. Büyük mükellefler dairesini aradığımda o sistem artık yok dedi:( Oysa burada 100'lerce arkadaşım durumunu hep oradan takip ediyor. Detayı ne olabilir yorumlarınız var mı? Nasıl takip edeceğiz tam bir muamma:(

Kızkulesi
vallahi ben ankarayla görüştüğümde 6000 evrak var istanbulda demişti simdi size 4000 demiş iyi ozaman sıra gelir bu ay galibaaaa benimde evrak05.04.2021 de istanbula yollanmış bekliyoruz

Ftssrh
Gidip vergi dairesinden alabilirsin evrağı işyerine gitmesini bekleme çok geç gidiyor işyerine beklersen bayrama kadar emekli olamassın

07.07.2020 de giden evrağım 1 yıl gitti ve 1 yıl olarak geldi bitirmesine 2 ay kaldı ben şimdi sil baştan mi başlayacağım

benim ki bugün geldi sizinki de bir kaç güne gelir diye tahmin ediyorum inşallah mrtdemir

Selam arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz malulen emeklilik için baş vurdum hastaneden evrakları vermediler nerden öyrenicam ne durumda oldugun benim evraklar nere giti haber yok nereyi aramam lazım bilgi almak için

Mamimami75347534

bu konuyu emeklılık malulluk yerıne yaz ustaa orda daha net bılgı alabılrısın rapor sonucu sgk gıdıyor dıye bılıyorum sonuc ordan cıkıcak kararla bellı olcak...

Mamimami75347534

Malulen emeklilikte sağlık raporunu göremezsin sgk nın dys ekranından takip edebilirsin malulen emekli maaşı düşük ve malulen emekli olduktan sonra calışman yasak engelli indirimiyle emekli olmaya calış

Enginistanbul

Merhaba arkadaşım ben bizzat yaşayarak tecrübe ettim ve etmeye devam ediyorum Ağustosta beri bekleyen grupta yim dün burda öncesinde isyan modunda olan bir meşe ağacı vardı kafasına göre yorum yapıyordu sonunda bana anlayışın kıt dedi bende doğayı korumak için özür diledim. Senin duruma gelince ben şubatta vergi dairesi ile konuştum 10 şubatta işten çıkmış olduğumu ve 8 aydır beklediğimi söyledim kendisi sisteme baktı ve 15 şubatta sistem değişti aktif sgk si olmayanları yeni sisteme giremedik dedi beynim döndü bana bu bizim değil Ankara nin kararı artık sonuçlar daha hızlı geliyor dedi bende yeniden ise başladım sonrasında evrakları sgk girişimi götürdüm. Evis bir çok yerde pasif. SMS ile bilgi veriliyor. Birde büyük mukelleflerden takip ediliyor.

Çok teşekkür ederim. Bir çok konuda güzel güzel sistemler var herşey online takip ediliyor ama bu iş bu kadar sürünüyor yazık günah..

Arkadaşlar hele şükür ki temmuz ayında yollamış olduğum evrak onaylanıp iş Yerime yeni geldi onaylandıktan sonra yaklaşık bir ay içerisinde evrak geliyor mutlu bile olamadım çünkü iki ay sonra tekrar heyete gireceğim böyle işin içine tüküreyim

Merhaba istanbul vergi dairesi vatandaki yere geliyor degilmi evraklar ben başvurumu oraya yapmıştım oranın telefonunu bilen varmı engelli bölümünün

Arkadaşlar benim vergi indirim belgem gelmişti buraya yazmıştım önceki sayfalarda.Emeklilik başvuru işlemlerini bitirdim.Bağcılar sgk 1-2 ay içinde telefona mesaj gelir dedi.Emeklilikte de bekleme var yani :) pandemi yüzündenmiş.Pazartesi vergi indirim belgesi önce işyerine geldi 4 gün sonra bugün cep tel mesaj geldi ve eviss'e de düştü.Bekleyen herkesin tez zamanda sonucu gelir inşallah.

tşk ederim ama ben zaten noter onaylı verdim kuruma yani ne yapmak istiyorlar anlamıyorum ben?

6 agustos 2020
256 gun gecti.gecen hafta sözde taratıldi.gunde 100 kez evise bakıyorum.nerdeyse normal emekliligimle kafa kafaya gelecek bu gidisle.ne ankara ne istanbul telegonlara bakmıyor.nasil bir ulkede yasıyoruz.Allah yardimcimız olsun

Yine sizde evis falan var bakiyorsunuz ne evis ne telwfon hicbirseyin akibeti belli degil.eksik evrak dediler tarattik yolladik bekle simdi.cok can sikici bir durum.paso sikeyet yaziyom artik

Yavuztyl

Yapacakları işin içine o kadar beklet sonra süreli ver süren bitsin hain bunlar işte herkes kan ağlıyor buradaki bu kurulda ki insanlar ne adı insanlar.... Dalga geçmeyecek görevini yapacak insan yokmuş bu net anlaşıldı

Üst Alt