Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

crissangel

Allah razı olsun kardeşim sağol varol sen demiştin abi sende böbrek yetmezliği var oranını düşürmezler hayırlı olsun diye teşekkür ederim...

Merhaba uzun süredir burada değildim süreç hala aynı mı 2 yıl süreli gelmişti evrağım tekrar heyete gireceğim kasım 2021 de rapor sürem doluyor geçende tam 10 ay beklemiştim.

SERŞEN

Serşen ben 49serkan hatırladinmi .aynen eskisi gibi uzun süruyor ama yeni gönderenler 1ayda tamamlaniyor gibi.

Arkadaşlar son 1 aydır İstanbul vergi dairesine telefon ile ulaşan var mı?

prestige7171

Hayırlı olsun kardeşim, bende 8 Nisanda yeniden ise girdim tarattim yeni sisteme göre yaratmak için sigortalı çalışma şart biz işten şubatta çıkınca 8 aylık bekleme havaya uçtu bu ne haksızlık dedim vergi dairesinde adam yapacak bir şey yok maliyenin kararı bu artık 1 ayda geliyor dedi... Boyle bekleyen varsa bir önce sgk girişi yapıp evraklarını yeniden taratsınlar, eğer zaten çalıyorsaniz sorun yok...

prestige7171
Taratilma olayını biz nasıl anlarız temmuz 28 olan raporum 38 e düşürüldü yeni rapor çıkarttım 16 Nisan'da teslim ettim eviss de 21 Nisan'da dereceye girdiniz iş yerine yazı gönderildi yazıyor fakat işyerine eski 38 olanın yazısı gitmiş eviss dereceye girdiniz yazıyor

Turgut82

16 nisandaki raporun daha sisteme düşmez kurulddada cikmaz kardeşim.bizim raporumuz 23/07/2020 halen üst yazı gelmedi kuruldan çıktı dediler ankaradan. Se nin ki yazı bulur gelmesi

Merhaba hatırladım tabiki nasipse bayramdan sonra heyet günüm var inşallah hemen gelir 6 ay sürem var

Heyete girdim derken.. Doktor muayeneleri bitti.. Sonra heyet önüne çıktın mı.? Eğer bunlar tamam sa.. Rapor sonucun 1 hafta 15 gün sonra açıklanır. Elden bir nüshası sana verilir. Hastane raporu il vergi dairesine gönderir. Vergi dairesi de Ankara ya. Onaylanıp vergi dairesine gelir. Sonra işyerine.. Veya sana haber edilir..

Arkadaşlar Pendik SSK telefonu lazım acil başvuru yaptığimzda vermişlerdi tahsis no ile birlikte emeklilik servisi.Maalesef SSK Pendik internet deki telefona bakmıyorlar02164919047

Talihsiz50

Kardeşim 1 ayda geliyor ise sıkıntı yok ama nasıl oluyor hala anlamadım yeni bir sistem mi kuruldu Manisa vergi dairesi de öyle söyledi süreç çok daha kısaldı diye inşallah öyledir

Merhaba.

02 Nisanda Ankara ya gönderilen raporumun 24 Nisanda onaylanarak Kayseri Vergi Dairesi ne gönderildiğini öğrendim.
İnşallah bekleyen herkesin raporu istediği şekilde onaylanır.

Arkadaşlar emeklilik başvurumu yaptım bağcılar sgk dan ve tahsis numaranı da verdiler bilginize

3 martta vergi indirimi icin basvurmustum.eksik evragi 9 nisanda istediler tarattim gondersim.bugun ilkdefa ankarayi dusurdum.cikan bayan raporunuz 100 de 60 suresiz onaylanip yalovaya gonderildi evraginiz orada dedi.simdi gitsem alabilirmiyim acaba.mesaj gelmedi daha.

agulhan

merhaba 1 ay mı sürdü raporun gelişi bilgi alabilir miyim rica etsem ilk raporum 2 yıllık gelmişti şimdi tekrar heyete gireceğim

8 aydir 260 şafak saydim.bugun 261.gun nihayet raporum onaylandi.evistede isleminiz sonuclandi dereceye girdiniz olarak gorunuyor.Allah herkese tez zamanda olumlu cevaplar nasip etsin

Sonucu gelen arkadaşlara hayırlı olsun prestige çok bekledin en az benim kadar hadi hayırlı olsun bana yine eksik evrak verdik bakalım bugün verdim Allah yardımcımız olsun

Arkadaslar bı gun ıst vd ye gıttım evragımı aldım ıkı yıl surelı kafama takılan soru var aldıgım evrak vergı ındırmıne hak kazandıgım yazıyor ıs yerıne yazılmıs yazı emeklılık ıcın yeterlımı

Üst Alt