Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu taratilma olayını biz nasıl anlarız 45 olan raporum 9 ay sonra 38 ile geldi yeni heyet raporum 70 16 Nisan'da vergi dairesi ne teslim ettim sadece interaktif vergi sisteminde evraklar görünüyor eviss de bişe yok

dostlar selamlar,12 ağustos 2020 tarihinde bakanlığa gönderilen rapor (şimdi telefonuma .......rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan eviss (%40 ve üstü işleminiz tamamlanmıştır,)mesajı geldi,özel sektörde hlaen aktif olarak çalışmaktayım,ve çalışmaya devam edeceğim aynı yerde,işlemleri yakın zamanda yapan arkadaşlar sırasıyla anlaşılır şekilde (bu 17 gün şehir dışında olduğumdan tam kapanmada olduğundan 17 gün sonunda)işlemleri başlatacağım nasipse,sırasıyla izah edebilirlerse istanbula günübirlik döneceğim çünkü,fazla yıpranma ve koşturma olmadan(enderim sen bu hususularda en deneyimlimizsin sanırım)yardımcı olursanız sevinirim,herkese sabırlar diliyorum,sağlık sıhhat ve dua ile

irfan.guness

merhaba hastaneye sevk alıp işlemleri yeniden başlatacaksın heyet gün veriyor bence hemen müracat et heyet günü yaklaşık 1 ay sonraya veriliyor bilgin olsun

Gencler ankaraya ulastım esnek calışmaya gectik dediler az evvel görüstum calisacagiz biz dedi ama esnek yani calisiyorlar sıkıntı yapmayın👍

Arkadaslar emeklilik basvurusu icin isyerinden cıkis dun yaptim ve emekli tahsis numarami aldim.az once muhasabeci aradi.tekrar giris yapalimmi dedi bende tereddutte kaldim.ne zaman tekrar giris yapabilirim.bilgisi olan varsa aydinlatirsa sevinirim

irfan.guness emekliliinin başlasın hemen sonrasında sana sgk dan yazı gelir ya da bayramdan sonra sen sgk il müdürlüğüne git.kardeş kontrol için seni zaten yönlendirirler. hayırlısıyla...salametle..

Herkese Selam, GIB'ten Aşağıdaki yazı geldi, 2 yıl süreli vergi indimi onayı ile SGK ya emeklilik için başvurula biliyor mu? Prim gün sayısını doldurdum.

Gelir Vergisi Kanununun 31 inci maddesine
göre engellilik indiriminden 2 yıl r)süreli olarak yararlanması uygun
görülmüştür.
Diğer taraftan adı geçenin engellilik indiriminden yararlanmaya devam edebilmesi için öngörülen
sürenin bitiminden önce Başkanlığımıza müracaatı gerekmektedir.

bsongul

vergi indirim oranına göre prim ve yıl şartınız tutuyorsa emeklik müracaatı yapabilirsiniz, emekliliğiniz onaylanırsa 2 yıllık sürenin dolmasına en az 3 ay kala sgk ya müracaat edip tekrar hastaneye sevk edileceksiniz,yeni rapor oranınız %40 altına düşmediği sürece emekliliğiniz devam eder

De-Kont

Teşekkür ederim, şimdi çalıştığım iş yerine gelen vergi indirim dilekçesi ile SGK ya mı gitmeliyim, takip süreci nasıl işliyor, bilginiz var mı.

de kont evet gelen yazıyı al ssk git onlar zaten seni yönlendirşyor

bağlı bulunduğyn vergi dairesi başkanlığına git sevk al hastaneye

İş yerine yazı gelmiş çıktı aldım, şimdi ne yapmam gerekiyor

bsongul
Vergi indirim kağıdı ve kimlikle sgk ya gidin,emekli olur yazısını alıp işyerine verin çıkışınızı yapsınlar,sonra işten çıkış belgenizle tekrar sgk ya gidip emeklilik başvurunuzu yapın

23.09.2020 ankara varışlı raporum ,gittiği gibi aynı oranla onaylanıp evis e düştü,tüm bekleyen arkadaşlara bir an önce güzel haberlerin gelmesini dilerim

SSK Pendik internet deki telefona bakmıyorlar 02164919047

malesef bende o numarayı 1 aydır arıyorum antalyadayım ilk sıgorta girişim pendik gun toplama dilekcesi verdim 45 gun oldu hala ses seda yok engelli raporum 5 ayda geldi sanırım 5 ayda emeklı olmayı beklıycem

Raporu 2021 de gidenlerin bile dönmüş benim 2020 Temmuzdan beri tek bir işlem yok. Geçenlerde dosyayı dürtmek adına elimdeki bazı sağlık belgelerini de yolladım ama hala tık yok. Benim gibi eski tarihli bekleyen varmı

Gün toplama dilekçenizi neden verdiniz? Bağkur , ssk farklı yerlerde primlerinizmi var. Herkesin bu gün toplama dilekçesi vermesi gerekirmi?

Çok teşekkür ederim cevap için,
21 yıldır iki farklı özel şirkette çalıştım, başkada hizmetim yok yinede bu işlemi yapmam gereklimidir?

Mrb bende antalyadan emeklilik için başvuru yaptım 22 gün oldu sonuç yok sadece antalyada 4a sgk olmasına rağmen
Elden verdiğim engelli vergi indirim yazısını
Birde maliyeye soruyorlar doğrumu diye

9 aydır bekle eksik evra tan dön eksik evrağı tamamla gene telefola bilgi aldım tekrar ist ver dairesine geri gönderilmiş eksik bir şey varmış
ne olduğunu bilsem tamamlayacağım ist ver dairesinde telefonlara bakmıyor bu nasıl bir zulüm anlamadım keşke suriyeli olsaydık daha bi adam yerine koyarlardı her halde

Engel sorun mu?

Git tum evraklarini yeniden tarat en fazla 1 aysurer yeni sistemde.

Porsun onbaşı

basvurunuz nisan ayi icindeyse nisan 1 veya nisan 28 farketmiyor.onunuzdeki ayin 1 de basliyor maasiniz.ha birde.e devletten tahsis numarasi verilmisse zaten emekli olmussunuz demektir maas sonra hesaplaniyor.aradaki farkida alirsiniz maasla birlikte.

Bilgi Hazinedir

25 martta sgk antalyaya basvurdum dosyalar ilk işe giriş istanbul ve buyuk kısmı kocaeli benım beklıyecekmişim herşeyın online oldugu gorundugu ortamda ne beklıyce ınanın bılemedım 1995 giriş 7000 gun 68 engel oranı ve son 1 yıldır kısa calışm a odenegı alıyordum bu ay calıştım şimdi tekrar kısa calısma 1600 tl bekle babam bekle dedıgınız sıteyede hemen gırdım bakalım sonuc ne olacak sagolun bilgi icin

Gib den mesaj geldi evis için oluşturulan işleminiz tamamlanmıştır diyor ama bir ayrıntı yok, eviss'e girdim ordan birşey gözükmüyor ayrıntıya nereden bakılıyor olumlu mu olumsuz mu birşey yazmıyor

Üst Alt