Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bana 1yıllık kontrol muayenesi geldi tekrar heyete girdim sgk ya gönderdiler

Sgk kontrol muayenesi ne kadar zamanda sonuçlanıyor arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar. Ben vergi indirimi yazısı ile emekli olmuş durumdayım. Ancak önümüzdeki aralıkta bitiyor bu durumum. Vergi indirimi yazım 1 yıllık olduğu için beni Aralık'a kadar emekli ettiler yani. Ben şimdi kontrol muayenesi olup, emekli olmaya devam edebilir miyim?

Selamlsr,
Raporum 1 yil sure ile onaylandi uyku apnesi tip2 diyabet ve kollesterol.%53ile suresiz gitti 1 yil sureli gelfi.2022 nisanda suresi doluyor.tekrar engelli raporu icin sevk alacagim 2022 basinda.
Soru 1.istedigim hastaneye sevk ala bilir miyim?
Soru 2.psg testini 2020 yaptirdim.tekrar yeni psg testi isterlermi?yoksa eski test ile mi heyete girecegim

Tsklr

Porsun onbaşı

Birsey soracağım mesaj geldi vergi dairesi işyerine yazınızı göndereceğim dedi geçen perşembe bugün sordum işyerine kep adresine gelen olmamış kacgunde geliyor mail değilmi bu, bu damı yavaş gidiyor..

Arkadaşlar bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum ben 2 ay önce emekli oldum 1 yıl süreli kontrollü 9 ayda sonuç geldi şu an ne kadar sürede geliyor onaylar

Casci71

Bana tlf mesaj geldi muasebeci iş yerinin gib den baktı gelmiş ben yeni dönemler denim 40 günde ankaraya gitti geldi emeklilik için başvuru yaptım 26 gün oldu ses yok muratpaşa sgk yatıyor

Hayırlı akşamlar bugün gib den tlf mesaj geldi erişkinler için 40 ve üstü eviste onaylanmıştır yazıyor.
Şimdi vergi dairesine gelişini bekliyeceğim sanırım. ALLAH herkesin hayırlısıyla emekli olmasını nasip etsin inşaallah
Ankara'ya gidiş 17,08,2020

Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim eşim vergi indirimi ile emekli oldu.acaba bende iş yerinde onun vergi indiriminden faydalanabilir miyim.tesekkurler

ekaragozlu

Ben mart ayında 4-b ihyası yaptım bankaya ödediğim paranın dekontunu sgk ya giderek 4-a ve 4-b hizmet birleştirmesi taptım. Hemen aynı gün geçti zaten memurun verdiği kağıtta da görünüyordu.

ekaragozlu

Merhaba,e-devlet sisteminden kaynaklı teknik bir arıza olabilir.Yaklaşık 3 hafta önce bir arkadaşıma bu linki iletmiştim.Kendisi işlemi hemen gerçekleştiğini ve hizmetlerin birleştiğini gördüğünü söylemişti.

Size telefonda verilen bilgiler doğrultusunda SGK emeklilik servisi ile kapanma süreci sonrası konuşmanızda fayda olabilir.Sizin özelinizde yapılması gereken ek bir işlem olabilir.Böyle bir durumda genelde e-devlet sistemi sizin özelinizde yapılması gereken bir işlem olduğunu uyarmak yerine "sistemde yaşanan teknik bir aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamamıştır." diyebilmektedir.

E-devlet sisteminin başka bir kurumunda başıma gelmişti.İlgili kurumu ayarak benim özelimde bir işlem yapmam gerektiğini ve o işlemi gerçekleştirdikten sonra sürece devam edebileceğimi söylediler.Bende bana özel durumu düzelttim ve e-devletten işleme devam ettiğimde süreç tamamlanabilmişti.

Size bir bilgi olarak paylaşmak istedim.

Saygılar.

ben halen bekliyorum 9 ay oldu Ankarayı aradığımda kapanmadan önce 2 gün önce ist ver dairesende git görüş dediler tekrar evrak eksik diye yazı yazmışlar oraya dedi ben covit olurum korkusuyla gidemedim şimdide kapanma var bekliyorum

Cimere 24 kez yazdım

Bence devlet sistemi çökmüş kimse de umursamıyor
belkide hiç bir zaman tam işlemedi
kaymak tabaka var
birde kaynak tabaka var
biz kaynak tabakayız

Tam kapanma süresinde Ankara Merkez sağlık kurulu ile telefonda görüşen var mı?

07.07.2020 Ankara teslim ses yok.
2hafta önce tlf görüştüm bir Dr kaldı nuroloji dediler görmesi gereken hala bekliyorum hayırlısı

Selam,
Rapor Ankara Gidiş: 23.09.2020
Vergi indirim yazı: 04.05.2021
Emeklilik başvurusu: 05.05.2021
Emeklilik işlemi 10 dk sürüyor.
Rabbim herkese yardımcı olsun. Dualarım bu platformdaki herkesle 🙏

bbgugur ben 49serkan tanıdinmi.beraber beklemiştik.9ayda sonuc gelmisti bana red.tekrar bekliyorum.yeni bir sisteme gecilmis 20gunde sonuc alan var.ama yeni verenlere.ben ekim ayinda verdim eksik evrak dediler yine bekliyorum.yani sen simdi vereceksen 20 gune sonucun geliyor tuhaf bir durum ama boyle işte

arkadaşlar merhaba
uzun bi süreçten sonra bu gün mesaj geldi ve maliyeyi aradım süresiz onaylanmış
26 kasım 2019 ilk gönderim
25 temmuz 2020 eksik evrak
evrakların hazırlanması ve hastenin gönderiminden sonra tekrar maliyenin göndermesi 4 aralık 2021
ve onay haberi 05,05,2021 tüm bekleyen herkes umduğuna nail olur inşallah

arkadaşlar, vergi inidirmine hiç online başvuran var mı? e devletten başvurmaya çalıştığımda; "rapor aslının 15 gün içinde vergi dairesine teslimi gerekir" diyor ama raporlar zaten e-rapor dolayısıyla tüm kopyalar asıl olarak geçiyor. vergi dairesine ulaşamadım, ulaşsamda cevap alabilirmiyim bilmiyorum. o nedenle bu yolla başvuran ve vergi dairesine hiç gitmesine gerek kalmayan var mı?

Başvuru yaptığın vergi dairesine elden, kargo veya mail yoluyla ulaştırman gereklidir. 5 Nisan tarihinde ivd üzerinden başvuru yaptım raporumu kargo ile gönderdim.

Raporun aslını değil, aslı gibi olanı göndermen gereklidir.

Üst Alt