Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

49serkan biliyorum nasıl tanımam allah yardımcın olsun yazılanları görünce hiç bir değişiklik olmadığıni farketttim 7 8 9 ay sürdüğünü gördüm eğer senin dediğin gibiyse iyi çünkü 6 ay sonra buraya tekrar rapor alıp döneceğim birdaha 9 ay beklemiyim diyorum inşallah sana gelince inşallah dilediğin gibi gelir

Arkadaşlar merhaba.Şuan emekli olanlar bayram ikramiyelerini aldılarmı acaba 6 mayıs ödeneceği söylenmişti...

Emeklilik dilekçekerini nisan sonu verenlerin işlemleri henüz bitmediği için ikramiyeleri büyük ihtimal ilerleyen günlerde verilir.mayıs başı dilekçe verenler maalesef ikramiye alamayacakmış

Arkadaşlar merhaba,
Bugün itibariyle yeni raporumu %47 , 3 yıllık olarak edevlette görüyorum. Bu 4. raporum ancak süreci unutmuşum
1- benim birşey yapmama gerek var mı? Hastane SGK ya gönderip oradan da Ankara maliyeye mi gicecek?
2- süreç şu anda aşağı yukarı kaç ay sürüyor?
3- şu anda evis te gözükmüyor doğal olarak, evisten mi takip etmeliyim?

sevgiler&saygılar

not: 2014 ten beri emekliyim, çalışmıyorum, her 2 yılda bir rapor alıyorum

Bugün Ankara ile görüştüm. 0312 4153294 bu numaradan, İstanbul tüm Türkiye’den gelen dosyaların 3/4’ünü oluşturuyormuş. Kendilerine ulaşan dosyayı 3 hafta içinde sonuçlandırdıklarını ilettiler.

Geçen hafta Ankara Vergi dairesini aradığımda dosyamın 5.doktorun kontrolünde olduğu ve son bir Dr un daha göreceği söylendi. Bugün ise merkez sağlık kurulunda 3 doktor bakıyor dosyaya ikisi bakmış bir doktor daha bakacak denildi?! Hangisi doğru şimdi bunun? Hergun haber, mesaj gelir mi acaba diye bekliyorum.. 😕 Ankara eviss sistemi de olmadığından online takip şansımız da yok ne yazık ki..

ekaragozlu

Hayırlı olsun öncelikle. Lütfen yanlış anlama senin özelinde değil ama
Ben 2020 Temmuzunda gönderdim hala bir hareket yokken nasıl bu kadar çabuk gelebiliyor.Bunun bir formülü vs varmı. Evrak taratma derseniz raporum yeni sistemdeydi ve yinede hepsini taratmıştım o tarihte.
Tekrardan yanlış anlamayın sadece işlemlerin bu kadar hızlı olması için ne yapmamız gerekiyor onu merak ediyorum.

Makiyato

Yanlış anlayacak bir şey yok. Benim anladığım kadarıyla Mart 2021 den sonra başvuranlar, yeni sisteme göre değerlendirildiği için, daha çabuk sonuçlanıyor. Bana daha sonuç belgesi gelmedi.Evis te olumlu yazıyor sadece Ekstra fark şöyle olabilir; benim engel oranım %64 ve 5 yıl süreli raporum var.

Son düzenleme:
Selamun aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun. Martın 25 ınde antalya muratpaşa sgk ya verdigim gün toplama işlemı hala gerceklşmedi nredeyse rapor sonucu beklemek kadar uzu surecek sanırım . Pandemiden tekrar kısa calısmaya gectık bılseydım işyerınden dırek cıkısımı alır emeklılıge oyle basvururdum hem 3 aylık emeklı maası hem de ikramıye alırdım şimdi 1700 tl ye talım istanbuldan dosyanın gelmesı bu kadar mı uzun surer ya cımerede yazdım ses yok

Bulent78

Mrb bende antalya muratpaşadan 8 nisanda emeklilik başvurusu yaptım doğma büyüme ve calışmam antalya olmasına rağmen beklemedeyim 3 gün önce gittim sordum ne zaman sonuçlanır diye haziran sonunu bulur dedi memur

Bbgugur hayırlı olsun nerden kontrol ediyorsun bayram ikramiyelerini ben 27 nisanda müracat ettim emeklilige

vallahi ankarayı bekledik. 9 ay şimdi de dilekçeyi verdik bekliyorum.ömrüm hep beklemekle geçti.
raporu sonuçlanmayan arkadaşlara da sabır diliyorum.inşalah raporları olumlu gelir bunu tüm kalbimle diliyorum. allah hepimize kolaylıklar versin....amin.
bu arada BUGÜN TUM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.HEPSİNİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.
BENİM GİBİ ANNELERİ VEFAT EDENLERİNDE ANNELERİNE DUA EDİYORUM.RABBİM HEPSİNİN MEKANLARINI CENNET EYLESİN...AMİN.

Cevatalp

En son tam kapanmadan 2 gün önce Ankarı ile telefonla görüştüm tekrar eksik bir evrak mı ne varmış ist ver dairesinden onu istemişler bana da gidip görüş dedi telefondaki memur ama salgın olduğu için kortum gidemedim
tam kapanma bitince gideceğim
elimden gelen bu mağlesef
sorduğunuz için teşekkür ederim

Bbgugur ziraat bank atm sindendi öğrendin

Engel sorun mu kurumlar çalışıyor bilgin olsun

Selamün aleyküm arkadaşlar 22.09.2020 de göndermiş olduğum çocuğumum raporu %90 olarak onaylanmış süresiz geldi 18 yaşını doldurunca herhalde tekrar girecek bu konuda bilgisi olan varmı.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce bahsettiğim gibi benim geçen yıl Temmuzda giden evrakımdan halen haber yok.
Sorum acaba onu beklemek yerine gidip yeniden başvurup yeniden rapor alıp yollasam zaman kazanırmıyım. Yeni sistemde bir ayda geliyormuş neredeyse.

Bugün Ankara ile görüşen var mı? Hangi numara ile görüşebilirim. Burada yazılan numaraların hepsini aradım. Kimse açmadı veya çalmadı..

Nisan 2 de vergi dairesinin yazısıyla rapor aldım ama ne eviste nede e devlette hiç bişey görünmüyor ne olduğunu nerden öğrenebilirim

Emin misin? Ben açık biliyorum. Vergi dairesini aradığımda öyle söylediler..

Oğuz39

evet emınım 2bucuk gun idari izimliler kamudakıler 27 nısanda acıklandı

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına konuyla ilgili yazı gönderildi.

Yazıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 14 Nisan'da Resmi Gazete'de yayımlanan Kovid-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler konulu genelgeyle Kovid-19 salgınının Türkiye'de yayılımının en aza indirilmesi amacıyla, çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemlerinin uygulanabileceğinin düzenlendiği anımsatıldı.

Salgınla mücadele amacıyla alınan ilave tedbirler göz önünde bulundurularak, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemek suretiyle ilgili genelgede yer alan esnek çalışma yöntemlerine titizlikle uyulması gerektiği belirtilen yazıda, şunlar kaydedildi:

"30 Nisan 2021 itibarıyla sağlık, güvenlik, acil çağrı gibi kritik görev alanları hariç olmak üzere hizmetlerin asgari personelle yürütülmesi, yine hizmetlerin yürütülmesi için asgari personel bulundurulması kaydıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs pazartesi ve 11 Mayıs salı günleri tam gün, 12 Mayıs çarşamba günü yarım gün idari izinli sayılmaları, Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür."

https://www.memurlar.net/haber/968001/tum-kamu-calisanlari-2-5-gun-idari-izinli-sayilacak.html

Üst Alt