Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba,

Lütfen dikkat.... Kapalı demiyor idari izinli diyor. Yanlış yönlendirme olmasın.

"yine hizmetlerin yürütülmesi için asgari personel bulundurulması kaydıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs pazartesi ve 11 Mayıs salı günleri tam gün, 12 Mayıs çarşamba günü yarım gün idari izinli sayılmaları,"

Oğuz39 hemşerim açık...
Sadece bir kısmı idari izinli sayılacak. Tam kapama yok.

"yine hizmetlerin yürütülmesi için asgari personel bulundurulması kaydıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs pazartesi ve 11 Mayıs salı günleri tam gün, 12 Mayıs çarşamba günü yarım gün idari izinli sayılmaları,"

İlkan

iyi ozmn yarın bakda haber verırmısın ilaç yazdırayım bugun 2tane aıle hekımı gezdım 2sıde kapalıydıı beklıyorummm...?yardımcı olursan memnun olurum ilkan bey...

Nisan 2021 İst evrak verenler taratildimi en son konusdugumda evrakları bekletiyoruz haziran sonu gelir dediler

Son düzenleme:
Ankaradan mesaj geldi (Erişkin %40 ve üstü işleminiz tamamlanmıştır )
Ama sonucun kaç olduğu yazmıyor. Adana Bilgi vermiyor. Ankaraya %49 ile süresiz gitti.
17 kasımda raporu aldım
Ankaraya gidiş tarihi bilgisi verilmedi
11 Mayıs sonuçlandı
İnşallah gittiği gibi onaylanmıştır.
Bekleyen arkadaşlar Allah sabır versin herkese

Bana mesaj geldi evise baktim dereceye giremediniz yaziyor 2 .inci kez red geldi.sanırim ben engelli degilim.ruh halimi kimse tahmin edemez simdi.ne halt edecegm ben

Talihsiz50

bunlar varya berbat bir sistemleri var ben 10. aya girmişim halen eksik evrak muhabeti dönüyor bunların Allah kahrı belasını versin ne diyeyim haram zıkkım olsun maaşlarındaki üç kuruş hakkım bile varsa yaptığınız iş iş değil bunların kendimi sadaka dilenen dilenci gibi hissettiriyorlar bana bu ülkenin öz evladı değil sığınmacı gibi hissettiriyorlar kaldik sığınmacıları görüyoruz keyifleri yerinde tekrar Allah belallarını versin bunların

Kötu olan 2 kere eksik evrak dediler verdim ama red geldi.bilsem red gelecek ugrasirmiydim.bayrama cok guzel hediye verdiler

Sagol crisangel ne yapacagimı sasirdim devletin hastanesi bana engelli raporu veriyor devletin kurumu onu reddediyor Ben hiçbir şey anlamadım ne yapsam bilemiyorum

Yok heyetea girmedim hastaneden istedikleri ilaç raporlarını Bir de nörolojik bulguları yolladım ne hikmetse sen engelli degilsin diyorlar doktorum da şaştı bu işe

Talihsiz50 arkadaşım senin adına çok üzüldüm ya ..gerekçeleri ne imiş...sana verilen rapor neymiş ya .
.bence yılma bir daha gir heyete bir daha bir daha..

Sağ olun arkadaşlar ne yapalım kısmet değilmiş demek ki engelli saymıyorlar Ben yürüme özurluyum anlamadım ki niye kabul etmiyorlar. Nörolojik bulgular da yolladık kullandığım ilaçları da yolladım ne yapmam lazım bilmiyorum ki işte kapanmadan sonra gidip soracağım itiraz mı edeyim dava mı açayım bilmiyorum işyerine gönderildi diyor

@Talihsiz50 nıye kabul gormuyorkı abı nedenını ogrenebıldınmı tablo hatasımı puan hatasımı nedır bılemedımm benımkıde ocakda eksık evrakdan geldı tablo hatası dendıı tekrar rapor aldıgım hst gıttım duzeldıler...

Hiçbir şey bilmiyorum eviste sonuçlandı işyerinize gönderildi yazıyor dereceye giremediniz diyor başka hiçbir şey bilmiyorum işte gidip öğreneceğim bayram için yasaklar bitsin

Talihsiz50 kardeşim geçmiş olsun.
Öncelikle hastaneden itiraz et ondan sora gerekirse dava açarsın sakın vazgeçme kardeşim.

Sizin İle benim ki Aynı günde gitmiş benim geldi emeklilik için başvurumu yaptım 3 ay sonra kontrol olacak Allah yardımcınız olsun sizinki de gelmesi gerekir sık sık arayın cimerden şikayet edin

07.07.2020 Ankara teslim ses yok.
2hafta önce tlf görüştüm bir Dr kaldı nuroloji dediler görmesi gereken hala bekliyorum hayırlısı

Sagol turgut hastalik (ms) yurume özürlüyum denge kaybı. Criss daha once red geldiginde etmedim bu sefer edecegim .normal emeklilik zamanim biraz karısik benim tbf den sigorta baslangicim var staj sayilıyor dediler yaşım kucukken saglik sigortasi sayilmis 14 sene sporculuk hayatindan sonra uzun vadeli prim ödenmiş yani kisaca 3 sene varmiş2024 te emekliymişim.buda benim kismetim.Allah buyuk bakalım.herkeze tesekkur ediyorum.

Kizkulesi Allah razi olsun
Sagolasin.

Talihsiz 50 abi sen evraklarınla beraber mahkemeye ver orda işin çözülür hiç uğraşma .

30 iş günü içinde mahkemeye müracat etmen lazım vakit kaybetme

Cevatalp

Bir gidip ögreneyim ne nedir.mahkeme uzun surer diyorlar .bakacagiz.mahkeme icin para gerekmezmi kafam duruk hicbirsy düşünemiyorum

bestray

Eyvallah bestray ne yapalım kismet değilmis. Herkezin bayramıni kutluyorum nice bayramlara.

Bir buçuk senedir burayı takip ederim hiç dava açan olmadı itiraz eden de görmedim varsa bilen duyan haberi olan bana bildirebilir mi veya tavsiyesi olan var mı kafayı yemiş durumdayım ne yapayım devletin kurumunu devlete mi şikayet edeyim ya da hiçbir şey yapmadan bekleyeyim mi itiraz edip tekrar hastanelerde uğraşayım ya da mahkemeye mi vereyim Bir türlü karar veremedim herkese teşekkür ederim kalbini kırdığım olduysa buradan özür diliyorum herkes hakkını helal etsin tavsiyesi olan dinlerim geçen sene aynı şeyleri yine yaşadım burada tekrar yazıyorum dejavu oldum

Ben cimerde her yere şikayet ettim
adalet bakanlığına
Sağlık bakanlığına
Aila ve çalışma bakanlığına
maliye bakanlığına
Ankara'dan onay alan arkadaşlara imrenesim var ama kim bilir onlar ne sıkıntılar yaşamışlardır ya da yaşayacaklardır bilmiyorum ki insanın aklıyla oynuyorlar

Hayırlı akşamlar ben hastanede Dr Dr gezerken ilk heyet zamanı birisiyle sertleşmişti gözünde görme kaybı varmış %55rapor vermişler Ankara 32 Ye düşürmüş itiraz edip tekrar Göndermiş bu sefer de 35 le geri dönmüş dava açmış Hatay İskenderun devlet hastanesi göz Dr u ve heyeti yada Ankara sağlık kurulu Dr luk görevlerini eksik yapıyor hangileri doğru Dr luk yapıyor hangileri yanlış Dr luk yapıyor diye. Mahkeme hastane değişikliği yapıp Hatay devlet hastanesi ne göndermiş ve hastane %55 rapor veriyor ve Ankara kabul etmek zorunda kalmış.
Bunu ben dinledikten doğru birdir.
Ondan dolayı önce itiraz edip yine olmazsa mahkeme ye ver dedim dün. Uzun bir süreç ama ne yapalım.ALLAH yâr ve yardımcımız olsun.

Üst Alt