Merhaba arkadaşlar, tesadüf eseri sizlere ulaşıyorum. Ben 2017de kötü giden bir kalp ameliyatı geçirdim. Kalp kapağım değişti ve ameliyat 16saat kadar sürdüğü için sağ ayağımda da hareket ve his kaybı oldu. Neyse 2019 da engelli vergi indirimine başvurdum. Sağlık raporumu %80 engelli olarak aldım ve Ankara maliyeye gitti. Eksik evraktan 2020 ağustosta geri döndü, ayak için tekrar emg istediler. Onu da yaptırıp yolladım. Sonucu şimdi 2sene süreli ve %64 olarak Ankaradan döndü. Şöyle bir sorunum var, zaten 2019da başvuru tarihi olduğu için 2sene geçti zaten ve önümüzdeki ay o verdikleri 2sene vergi indirimi süresi zaten doluyor. Ankaradan çalıştığım şirkete gelen yazıda 19haziran 2021 e kadar geçerli vergi indirimine hak kazanıldı diyor. Benim emeklilik için günüm doldu ve ilk iş gününde sgk ya gideceğim nasıl emekliliğe baş vururum diye. Çalıştığım şirketin de bu konuda bilgisi yok malesef. Heyetten alınan raporlar Covid den dolayı eylül ayına kadar uzatılmış. Yani normal heyet raporumun 2yıllık süresi dolsa bile eylüle kadar geçerli sayılıyor çünkü yeniden sağlık kurulu randevusu vermiyorlar şuan. Emekli olmak istiyorum ama bu geri dönen 2yıl süreli kısmında tıkanıyorum. Daha önce başına gelen var mı? Emeklilik için 2senedir Ankaradan dönüş bekliyordum. Ne tavsiye edersiniz? Herkese sevgiler.