Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

20206241411...ce0bb rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. B002 bugun gib den boyle msj geldi arkadaslar ama rapor bulunduğum maliyeye ve işyerine gitmişmidir aceba sonucu. Yoksa ikinci bir msj da geliyormu

fenerliyizz
Aynı mesaj bana da geldi. Eviss de halen ankaraya gönderildi raporunuz yazıyor. e devlette ise işlemleriniz tamamlandı diyor. Sanırım çalıştığım kuruma yazı gelmesi gerek. eviss de halen sonuç bekleniyor yazması kafama takıldı??

Bugün bizimde ankara ya gideli 260 gün oldu 05.04.2021de ankara onayladı ve istanbula yolladı bakalım istanbulda ne kadar bekleyecez büyük bir ihtimalle kapanmadan dolayı bizim onaylanma 1-2 ayı daha alır gibi geliyor bir evragın onaylanması 260 gün ve daha fazla sürüyorsa yazıklar olsun yani bu nasıl bir sistem bilgisayardan bir düğmeye basmak bir yazı yazmak ne kadar sürebilirki 260 gün de bir yazı yazılamıyor bir rapor onaylanamıyor onaylanan arkadaşlara allah hayırlısı ile emekliliklerini nasip etsin bizim gibi hale bekleyenlerede rabbim sabır versin

ARKADAŞALAR BİŞE SORMAK İSTİYORUM ŞİMDİ BU NEKADAR EMEKLİ MAAŞI ALIRIM HESAPLIYORUM E DEVLETTEN CIKAN SONUÇ DOGRUMUDUR EMEKLİ OLAN ARKADAŞALR BİLGİ VEREBİLİRMİ BAKTIGINIZDA GÖZÜKENLE SİZE BAGLANAN EMEKLİ AYLIGI DOGRUMU ACABA

arkadaşlarrrr.
eviss güncel değil.
eğer ankara onaylandı diyorsa (çıkan Bayan)
İstanbul için söylüyorum. Benim evrak 03 Nisanda Onaylandı dedi Ankara.
14 Nisanda Üst yazısı yazılmış. Ben 16 Nisanda evrağımı aldım İşyerime Verdim.
Hala evisde Bakanlığa gönderildi diyor. Evis Felan Hikaye.
Ankara Onaylandı demişse. 1 hafta sonra gidin evrağınızı isteyin.
Çünkü bena mesaj 20'sinde geldi. ve Hala evisde Açıklma: sonuç yazmıyor.
Onaylandı denen arkadaşlar gitsin sorsunlar. 30 Nisana Kadar süreleri var.1 Mayısta Maaşları bağlanır ve Emeklilik İkramiyelerini de alırlar.

prestige7171

hayırlı uğurlu olsun kardeşim,,,tahmin ettiğim gibi bakalım benimde onayım gelecekmi bende 12 ağustos başvurmuştum,mayıs başı onay gelir diye düşünüyorum,,hayırlısı,,

Eyvallah.vergi dairesi cok kalabalik evragi almaya geldim.3 hafta tam kapanma var umarim yetistiririm

Şimdi ankara ile konuştum eksik evrak vardı göndermiştim tekrar eksik evrak var diye istan ver dairesine yazı yazmışlar
bunların hepsi OOOOOO

Dün Ankara'ya telefonla ulastim tesadufen Evrangimin bağlı bulunduğu vergi dairesine geldigini söylemişlerdi bugün Vergi dairesine gittim vergi indiriminiz gelmis dediler.ciktisini alip sgk ya gittim emeklilik islemlerini baslattim.darisi tum bekleyen kardeslerime İnşallah.3 martta vergi indirimine basvurmustum.100 60 suresiz.gitti ayni geldi

Evrağı gelen arkadaşlar hayırlı olsun.
Ankara'ya ulaştım 17,08,2020 de %48 ile giden evrağım aynı oranla 3 yıl onaylanmış çok şükür, şimdi rapor yazısı yazılıp Hatay a gelmesi var bakalım ne zaman gelecek. Gerçi kapanmada var.
Evraklar ne kadar sürede geliyor acaba ?

YILDIRAY BOZOK aslanbeyaslan36

slm beyler ankaraya ulasamayınca dun vatan cd gttım akıbetını sormaya evrak gelmıs fakat yazı yazılmamıs dendı bayramdan sonra ancak yazılır....dediler yazı alamadım yanı....

subat 2020 gıdıs ocak 2021 eksık evrak 15 16ay bekledık sımdı işin yoksa vatan caddesini bekle...herhangı taratma yapmadım e ımzalı olmadıgı ıcın....

Ay"a sert iniş yapıyoruz harelde...

Arkadaslae benım evısse kagıtlarım dustu ısyerıne yazım geldı ama bana msj olarak gelmedı.raporum gıttıgı gıbı %54 suresız onaylandı sımdı ne yapmam gerek muhasebe evrakları aldım ılk önce vergı daıresıne mı sonra ssk ya mı gıdıyorum vergı daıresıne vergı ındırımı ıcın bıse goturmem gerekmı bıde ssk ya gıderken emeklılık ıcın ne goturmem gerek yazarsanız sevınırım

Tabi bu işlemlerim tam 262 gün sürdü allahıma şükürler olsun kurtuldum darısı bekleyen arkadaşlarımın başına ben artık yasaklardan sonra emeklilik işlemlerine başlarım 18 inde emeklilik için başvururum

20211251341147490388c rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir.
Bu mesaj geldi bana olumlumu sonuçlanmış demek oluyor bu

Zafer33

Hayırlı olsun olumlu arkadaşım evragi gelen tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun darısı bizim başımıza, bakalım maceramız ne kadar sürecek...

aslanbeyaslan36
Vergi indirim belgen elinde ise önce sgk ya gideceksin,ordan emekli olur yazısı alacaksın,işyerine gelip çıkış bildirgeni alacaksın,sonra yine sgk ya gideceksin,giderken yanında şunlar olmalı:
1 Hastanenin verdiği rapor
2 Vergi indirim belgelerin
3 İşten çıkış bildirgen
4 Emeklilik dilekçesini orada yazacaksın
Bu belgelerin dilekçe hariç memura fotokopilerini ver.
Vergi indirim belgesi gelen herkesi tebrik ederim,Bekleyenlerinde acil gelmesini dilerim.

10.02.2021 tarihinde başvurdum bu gün gibden mesaj geldi onaylanmıştır diye bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum bayramdan sonraya kaldı işimiz evrak ne zaman gelir bilen arkadaşlar yazabilirmi.

arkadaşlar merhaba
benimde başımdan geçen süreci bi paylaşayım dedim. belki yeni gelen arkadaşlara deneyim olur.
ben ilk
25 haziran 2020 yılında vergi dairesine ilk başvuru
5 ağustos 2020 yılı heyet raporu %56 6 aylık rapor
18 ağustos 2020 yılı vergi dairesinden ankara merkez maliye ye gidiş
-----
raporun bitiş süresi 5 şubat 2021
uzuuuun bir süre bekleyişten sonra dediler ki sistem değişti rapor taratılacak dendi.
ve benim rapor 10 mart 2021de yeniden taratıldı gitti.
29 mart 2021 yılında maliye den sonuç geldi.ben şoke oldum.raporu aynen onaylamışlar ama rapor un süresi bitmişti.resmen dalga geçmişlerdi.
ben yeniden bir daha rapor için randevu almakla uğraştım.randevuyu da bir gün gece 4 de uyandım .ve 5 nisan 2021 yılına aldım.
12 nisan 2021 yılında heyet e girdim.
15 nisanda yeni rapor açıklandı.%66 ve 2 yıllık çıktı.
bu seferde bu raporun ankaraya gönderilme sürecini beklerken ben dedim kendi kendime en az 3 4 ay beklerim derken.
bugün 28 nisan 2021 yılı telefonuma gıb ten mesaj geldi.hemen vergi dairesine gittim.çıktıları aldım.
doğru sgk il müdürlüğüne gittim. başvuruda bulundum.çalışandım.muhasebeciyi aradım.
işten çıkışımı verdirttim.sistemden çıktım.emeklilik dilekçesini doldurup verdim.ve bana güle güle gidebilirsin dediler.bu da en kolayı da sgk da oldu.bakalım süreç daha nasıl işleyecek....

Rabbim herşeyin Hayırlısını versin..herkesin raporu ivedi bir şekilde gelsin inşallah..

Zafer33 emeklilik için uğraşıyorsan hemen yarın vergi dairesine git mesajı göster görevlıye çıktılarını al sgk il mudurlüğüne götür bu arada verilen evrakların fotokopilerini de al .belki lazım olur kardeş.
hemen emeklilik için başvur çunki.yarına başvurursan maaşın 1 mayıstan başlar.emekli ikramiyesini de hakedersin.
hadi hayırlısı..inşallah işin olur..iyi akşamlar dilerim...kal sağlıcakla..

SERO01

Merhaba benimde bir yıllık süreli geldi emeklilik için müracaat ettim. Rapor süresi 28_07_21 bitiyor.kontrol muane si için tekrar heyete girmem lazım heyet için randevu veriliyormu nasıl yapmalıyım.

Üst Alt