Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar geriye dönük vergi indirim tutarını nasil ve nerden alabilirim.basvurmak icin istenen belgeler neler bi aydinlatirsaniz sevinirim.

11 gün oldu eksik evrak göndereli halen EVİS te aynı şey yazıyor
bekliyorum ne yapayım

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar rapor bazı ek tetkikler istenerek geri gelmiş şimdi benden istenen tetkikleri yapıp tekrar yollasam yine bi 8 9 ay beklermiyim zaten beklemekten biktim

Dün yazmıştım Ama cevap veren olmadı. 4b engellilik emekliliği ile başvuru sonucumu ankaradan öğrendim. % 80 lik raporum % 42 ile kontrol muayenesi olmadan onaylanmış. Bekleyen herkese Allah sabır versin. Herkeste istediği sonucu alır inşaAllah.

Bu arada bağkur rapor sonucunu ankaradan öğrenmek isteyenler için numarayıda yazıyorum. belki faydası olur.

Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü 0312 458 79 78

Merhaba değerli insanlar, 05.04.2021 tarihinde İnternet Vergi Dairesinden başvuru yapıp 06.04.2021 tarihinde de rapor aslını Ankara Vergi Dairesine teslim ettim. Bunu takip edebileceğim bir sistem var mıdır?

Arkadaşlar ben şimdi tekrar evrak yollayacağım peki ilk evrak yollar gibi bütün evraklarımı göndermem lazım rapor 3 aylık bordro çalıştığına dair yazı vb yoksa sadece ankaranin istediği ek tetkiklerimi yollamam lazkm lütfen bilgi sahibi birisi yardımcı olabilirmi rica edersem

ben vergi dairesine gittim onlar beni yönlendirdi siz kafanıza göre bir şey yapmayın
zaten her yerde farklı işlemler yapıyorlar
en güzeli gidin sorun yapacak bir şey yok
sorun vergi dairesen

burdan elli tane cevap alırsınız

Arkadaşlar vergi dairesi evrağı işyerine normal posta yoluylamı yoksa e posta yoluylamı gönderiyor iş yeri bize evrak gelmedi diyor bilgisi olan varmı

Arkadaşlar merhaba tekrardan
EEG nin gönderilmesi
Epilepsi nöbet sıklığının bildirilmesi
Kullandığım ilaçlar ve düzeyini

Istemosler ama raporu aldığım zamandan olan tetkiklerimi yoksa şu anki sağlık durumunum ile ilgilimi rapor bilgi istemişler onu belirmemişler sizce eskinrapor tetkiklerimimi istemişler yoksa si anki sağlık durumum ole ilgilimi istemişler acaba muallakta kaldım

spycode

En iyisini vergi dairesi bilir ya arayarak öğrenirsin ya da giderek en doğrusu bu kardeşim. Biz nereden bilelim ne istediğini haksız mıyım. Eğer sana yakınsa vergi dairesi git 5 dakika öğren ya da telefonla öğrenmeye çalış

İnşallah ank bizim evraklarla ve İst engelli bölümünde hamile,10 yaşından küçük çocuğu olan yoktur.
07.07.2020 ses yok hâlâ

Arkadaslar benım evrak gecen hafta cuma ankara yollamıs bu gun ıst vd ne esımı gonderdım evragınız gelmıs fakat sıze mesaj gelecek yazısı yazılacak evragınızın veremeyız demısler ankara ıle 9 ay ugrastık sımdıde ıstanbul cıktı karsımıza başına gelen varmı boyle bır durum

Vergi indiriminden verilen emeklilik kac gunde sonuçlanıyor bilen var mi

Aşamaları nelerdir nereden takip ediliyor

Arkadaşlar şimdi ankarayı düşürdük tamam bilgi verdi adımı rapor derecemi sürelimi süresizmi hepsini söyledi bana gittigi gibi onaylanmış ve istanbula yollandı 6300 evrak arasında size nezaman sıra gelir bilmem dedi kapattı....ama demekle olmuyor şuan eviss de bakanlıkda beklemede gözüküyor ben cebimi mesaj gelmeden işyerime yazı gelmeden hiç lafa inanmam zaten evraklar gelmeden düşmeden işlem yapılmıyor 247 gündür bekliyoruz bekleyecez anladık daha şimdi mübarek ramazan ayıda geldi bide oruç tutarlarsa hiç evrak yapmazlar zor işimiz keşke oruç tutup ya bu kadar engelli insan bizim evraklara onay vermemizi bekliyor diyip düşünse iş hemen biterdi ama herkes kendine müslüman teskereci olduk ama ohalden dolayı gelemiyor evrak artyık rabbim hepimizin yardımcısı olsun mübarek ramazan ayında herkesin işleri rast gittsin ve beklenen evrakları gelsin............( amin) askerlikde şafagı daha rahat saymıştım vallahi burda şafak da karanlık mehtapda

Arkadaşlar 24 Aralık tarihinde Ankara vergi dairesine verdiğim evraklar bugün onaylanmış. Darısı hepinizin başına. ALLAH yardımcınız olsun.

Herkeze mrb 23/07/2020 tarihli raporum üç hafta önce görüşmemde kuruldan cikmıs denilmişti.Halen msj gelmedi.Kayseri vergi dairesini aradım işyerine yazı gönderince msj gelir deniliyor.yeni sisteme yükledik diyor.Yani ankara gönderecek diyor msj yazısı Ankara yı bir haftadir arıyorum tel bakan yok.Daha önce bakıyorlardı yorumlarda kimiside bulunduğun ilin maliyesi gönderecek demiş sonuç yazısını bilgi kirliliği var açıkçası kuruldan çıkan bir rapor bir aya yakın zaman olmuş ve halen tarafıma iletilmemiş bu neyin rahatlığı nasıl bir sistem zehir zıkkım olsun her kim işini lsyıki ile yapmıyorsa aldığı para

Arkadaşlar bugün işten çıkış yapıp emeklilik dilekçemi verdim kadına sordum bugün işe tekrar giriş yapsam olurmu diye daha sisteme girilmez bugün dedi benim size sorum bunu nereden takip edecez sisteme girilmişmi girilmemişmi çünkü işe tekrar dönmem lazım

psg

Engel sorun mu? Kardeşim sana mesaj attım ulaşmadı zannedersem. Benim bildirimlere mesaj ulaşmamış. Bendende eksik evrak var dediler. hastaneden istenecek evrağı benden neden istiyorsunuz ben hepsini hastaneye teslim ettim dedim.
İşler hızlansın diye istedik dedi. Tamam dedim hastaneden evrakları aldım götürdüm bana bir kağıt imzalattı hastaneden istediği yazı var onun altına tarih ve imza attık. Muhtemelen cevap olumsuz gelecek çünkü kağıdın alt kısmında eki: bölümünde msk kararı yazıyordu. Yani anlıyacağın karar verilmiş, bende prasödürü tamaladım.
Ben hastaneden %55 süresiz rapor aldım. Sonuç süreli gelirse hangi yolu izlemem gerekiyor.

Heurustic

Merhaba e devlette dys yazıp bakın bir de e devlet arama ekranına emekli yazıp altta çıkan emekli kaydına basıp bakabilirsiniz emekli kaydınız oluştuğunda tahsis bilginizi göreceksiniz bu bilgiyi görmeden yani tahsis talep bilgisi çıkmadan olmaz diye biliyorum

Arkadaşlar bariz Engelli vatandaşlara bir haksızlık sözkonusu
pandemi vardı öyle oldu denmesin pandemiden öncede 6 aydan önce gelmiyordu sonuçlar eksik evrak da cabası
cimere de yazdık
hemde defalarca
akılca bir çözüm bulmamız lazım
he şunuda diyeyim vergi indirimi yazısı gelen arkadaşlar olumlu gelmiş olabilir ama kontrol muayenesi var bu işin bilginiz olsun
o da yoksa Allah korusun senin yakınların çocukların da bizim gibi olabilir
en azından onlar için bu işin peşini bırakmayalım
Ne yapalım?
Cimerde maliye bakanlığına defalarca yazdık
şimdi Aile ve çalışma bakanlığına yazacağız
adalet bakanlığına yazacağız
en akılcı çözüm bu bence
kimse motivasyonunuzu bozmasın yazın arkadaşlar en ufak derdinizi yazın

Tam teşekküllü hastaneden aldığımız Süresiz rapor süreli gelirse bu yasal mıdır. İtiraz etme yolumuz varmı. Veya süresiz raporun oranı düşürülürse.
engel Sorun mu burdamısın?

Üst Alt