Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Eski çalıştığım fabrikadan bir arkadaş aradı 10 ayda giden evrak 1 ay önce Balıkesir'de taratmiş bugün evrakları fabrikaya gelmiş ben böyle sistemin .
Yani anlatmak istediğim taratmak daha önemli gelişme bilginize..
Akif73 çalışmiyormuş. Yani işsiz miş yani dedikleri gibi çalısir olmak gerekmiyormus.sanırım akıllardaki bütün sorulara cevap olmuştur başka sorusu olan
Bu taratma işi de herkesin ki taratılıyor ama sanırım gruplara ayrılıyor ağır hastalık orta derece hastalık hafif hastalık diye ayrılıyor öncelik ağır olanlar bunu nasıl biliyorlar sistemde Doktorlar görüyor ona göre karmakarışık sonuçlar geliyor başka açıklaması yok dediklerim anlaşıldı mı anlatabildim mi yani
Talihsiz50 Çalışıyor olmak gerekli diye birşey yok zaten. Hep yanlış anlaşılmalar. Sadece başvuru yaparken sigortalı olmak gerekli. Eski sistemde de yeni sistemde de böyle. Yeni sisteme geçişte çalışıyor olmak gerekiyor sözünü sanki başvuru sonrası hep çalışıyor olmak gibi anlıyor arkadaşlar. Alakası yok ben çalışmıyorum örneğin.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar slm 2019 kasım ayında başvurdum 2020 haziran ayında olumlu cevap geldi sonra sgk basvurdum emeklilik için temmuz ayında. Bugün emekli oldum... Hepiniz bol sabırlar diliyorum...
Selam
Hayırlı olsun kardeşim, Engelli olmak emekli olmak için bir araç zanediliyor bu ne kadar üzücü insanlar yaşanan sağlık sorunlarından habersiz bu ülkede, şehit olamayan gazı olan insanımıza saygı duymayanlar engelli insana hiç saygı duymazlar... Yıllarca çalış prim öde devletin sağlık kurulu maliyesi bile seninle alay eder gibi aylarca oyalasin üstüne birde sorun çıkarıp zorluklar yaşatsın :tükenmişlik bu olsa gerek...
Bu dünyanın adaletinin bozuk olduğunu malesef bir kez daha öğrenmiş olduk.kader desem kader değil, şans desem hiç değil, 9 aydır bekliyorum hale yok.hani istememezlik,çekememezlik asla değil.adam bir ay önce başvuru yapıyor,vergi indirimini alıyor.emeklilige başvurdum diyor.biz hala bekliyoruz.bu ne perhiz,bu ne salata turşusu arkadaş gelde isyan etme
Daganayoz bende 9ay bekledim bide red geldi düşünsene insan kahroluyor.simdi 4 ay oldu sık dişini az kaldı yani senden daha kotu durumda olan var teselli olsun diye dedim
öncelikle hayırlı olsun işyerinizden ayrıldıgınızda iş cıkış kodu neydi acaba?şimdi bizde yapacaz bilelim ona göre cıkış kodu yazdıralım cevap verirseniz sevinirim teşekür ederim şimdiden hayırlı olsun tekrardan
ben 10 - 03 - 2021 de evraklarımı tarattım evise sisteminden tekrar ank gönderildi
artık benim başlangıç tarihimi bu tarih sayacağım
22 gün olmuş
1 ayda geldiğine göre daha 8 gün var
Selâmun aleyküm Ben 28-08-2020 de başvuru yaptım.ankarayi aradım evrak gelmiş ama tarama yapılmamış dedi.istanbul vd ye gittim raporum eski sistem olduğu için tarama olmaz bekle dedi.yeni sistem e-rapor alanlara tarama yapılıyormuş.bekliycen dediler.7 ay bitti neyi bekliyoruz anlamak güç.devlet işleri çok yavaş hareket ediyor.
Tesekkurler benim tekrar girisim yapilmadi isletmeden isletmeye farklilik gosteriyo demekki benim cikis kodumu yaslilik ayligi nedeniyle cikis olan 08 kodu ile yapildi
SERKANKEREM
PULMONER HİPERTANSİYON
Klas 1:
Asemptomatik; Fizik muayene ve EKO veya sağ kateter ile Pulmoner arter sistolik basıncı (PASB)
30-40 mmHg saptanan ve Pulmoner Hipertansiyon tanısı konmuş hastalar 10
Klas 2:
Günlük fiziksel aktivitede hafif kısıtlaması olan ( NYHA 2), EKO veya sağ kateterâde PASB: 40-50
mmHg saptanan hastalar 25
Klas 3:
Günlük fiziksel aktivitede ağır kısıtlaması olan (NYHA 3), EKO veya sağ kateterâde PASB: 50-70
mmHg saptanan hastalar 50
33
Klas 4:
İstirahatte dispne, göğüs ağrısı ve presenkopu olan veya en küçük aktivitelerde semptomları
ortaya çıkan (NYHA 4) ve/veya istirahatte sağ ventrikül yetmezliği belirti ve bulguları olan
PASB: 70 mmHg üzeri hastalar 100
Hükümet hazırlıklara başladı! Kamuya dönüşümlü çalışma modeli geliyor
Hükümet, pandemiyle birlikte özel sektörün yavaş yavaş uygulamaya aldığı esnek ve uzaktan çalışma modellerini kamuya da uyarlamak için hazırlıklara başladı. Kamuda çalışan 3.5 milyon memur ve işçiyi ilgilendiren düzenlemeler önceki gün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında yapılan Kamu Personeli Danışma Kurulu'nda (KPDK) masaya yatırıldı.
On dönüm bostan yat oğlum osman
Devletin malı deniz evde yatmayan keriz
Zaten çok çalışıyorlardı Zavallı memurlar çok yoruldular
Gitsinler Evde piştirik Okey oynasınlar