Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Endereren
Enderen bey benim ankarada onayladıktan iki gün sonra isyerine yazı geldi.simdi artık mesajla bildiriliyor bir sonraki günde isyerine yazı meil olarak gonderiliyor

irfan.guness

bilemiyorum benimde 15 gun oldu onaylanalı. Onaylandı denildikten somra üst yazısı yazılacak dedi ve 10-15 gun sürer dedi. nitekim de 10 gun sonra geldi üst yazı. hergun yeni birsey ile karsılasıyoruz.

Endereren

Enderen bey kontrol yanı süreli vergi indirimi rapor ankarada süreç nasıl işliyor şimdi. Gene 7-8 aymi sürecek ve maaş kesilirse geriye dönük kesilen maaş geri veriliyormu bu konudaki bilginiz nedir varmı.

ankaradaki heyet kişilerin e nabız sistemine girip bakıyorlar mı acaba

merhaba benimde 21.07.2020 tarihinde gönderildi ve VİS den baktığımda hala cevap bekleniliyor. Pandemiden dolayı mı bu kadar çok uzadı ? ve son 1 senede ortama kaç ayda cevap geliyor ?

Endereren

İsterseniz tazminat alabilirsinizde almaya bilirsinizde almazsaniz haklariniz devam eder alirsaniz sifirdan ise baslatgibi olur ssk destek pirimi odeyerek devam edersiniz yanliz hemen baslamiyo doyebiliyorum en erken emekli maasi baslamis olmasi lazim sonrasinda ise giris yapila biliyo

Endereren kardeşim ihbar kıdem varsa izinler içerde bırakıp anlaşıp devam ediyosun doğrumu anladım,çok ii hareket bence,,zaten tazminatta asıl olay ihbarda gerisi hikaye,,hayırlı olsun tekrar,,

Arkadaşlar dün emeklilik için başvuru yaptım.Çok şükür darısı sizlere.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Bu gün ist. tel. açtı ve yine aynı şeyler çok yoğunlar mış ve evrakları taratıyorlarmış e ben dedim evraklar ankaradan geldi müdür bey halen imza atacak (yalan hemide kuyruklu ) not alıyorum dedi görüştüğüm bayan ne olursa olsun cuma günü ordayım ..

bu tarafta dediginiz nasıl bir sey. ben de 7. ayda gönderdim. hala cevap yok evise düzen bisey de yok

Arkadaşlar bu süreli raporlar günü geldimi tekrar rapor gönderildiğinde ne kadar surede tekrar cvp geliyor Ankara'da süreç aynı ilk rapor gibimi yoksa daha erken mi geliyor bilgisi olan varmı .

Bugün gelen vergi indirimi yokmu arkadaslar.cok hizli gidilecegi soylenmisti en son

10,2020 istanbuldan başvurdum beklemedeyim

BAŞVURU DURUMUNUZ
20.10.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20.10.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

arkadaslar selam.... bugun itibarıyla emeklilik başvurumu yaptım. tahsis numaramı aldım. tekrar is yerine götürdüm ve girişim tekrar yapıldı. islemler öncelikle çok hızlı. başvuru yaptığınız anda telefonunuza her türlü bilgi zaten geliyor. Nitekim işe girişim yapıldı asansörle yukarı çıkana kadar bildirge geldi yine mesaj yoluyla. 15-20 gün bekleyin dedi. Evraklar incelendikten sonra bu ayın 24''ünde tam maaş alacaksınız dedi. Aklıma gelenler aktaracaklarım bunlar şimdilik.

hayırlı olsun kardeşim bende 23 kasımda evrakları fethiye vd dairesine teslim ettim ama takibine bakamıyorum ivd bakıyorum dilekçe sorgulamada dilekçe görünüyor ama haraketleri nerden görcen görünmüyor takip etcem ama bir yolunu bulamadım hayırlı olsun kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba 04 08 2020 de göndermiş olduğum %79 raporum ile ilgili gib den bugün mesaj geldi. Erişkin %40 üstü işleminiz tamamlanmıştır diye. Artık bundan sonraki süreci bekleyeceğim. Darısı diğer bekleyenlere insallah

Üst Alt