valla biraz evvel hem ankara hem büyük mükelleflerle görüştüm,ankara daha görünen bişi yok dedi yeni sistemi sordum ondan da bihaber
büyük mükelleflerle görüşün dedi orayla görüştüm ağustos 12 gönderilmiş dedi,bekleyin hazirana kadar yeniyi vs karıştırmayın çalışmalarımız sürüyo dendi
çalışıyolar arkadaşlar poça simit çay modunda kanımca
cidden yazık,,,
Az once ilk kez ankarayla gorustum
Tcmi istedi .06.08.2020 de raporumun gittigini soylwdim.henuz islem yapilmamis dedi.ne zaman sonuclanir dedim.belli olmadigini soyledi
aynısının değişini bana söyledi yanlış yönlendirmek istemem büyük mükelleflerle görüşün dendi,orayla görüştüm dedi 12 ağustos gönderilmiş bakanlığa,yeniyi karıştırmayıon bekleyin
hazirana kadar çalışmalarımız sürüyo dediler,çalışıyolar
arkadaşlar işimiz Türk insanına kaldıysa ki bunu kendimide katarak söylüyorum kurumsal çalışanım çünkü yapay zeka cidden her sektöre gelsin
yani bi evrağın ankara'ya gidip 8-9-10 ayda onaylanma süreci 3-5 imzadan bahsediyoruz,,,insanlarımızı niye yoruyoruz ki bıu kadar bak sistemi getirmişler aslında olumlu yönden bakmamız lazım sadece o evrakları a masasından alıp c masasına götürüp bırakanların maaş aldığı bi zihniyet bitiyor işte
alayı işsiz 1 yıla,,,