Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ginerk

saglık kurululundan onaylandı ise alırsınız tabii ama onaylanmamıssa o rası tam bilmiyorum ama süreç uzar gibi

mstrdn

Kurul onayı Bir birbuçuk ay sonra sonuçlanır dendi bakalım o zaman gelsin görürüm.

Bu adam çalışma konusunda hatalı bilgi veriyor. Özgür beyi biri yanlış bilgilendirme yapmasın diye uyarmali

arkadaşlar bu linki paylaşın mümkün olduğu kadar adam bizim derdimizi anlaşılır bir dille dillendirmiş
kimseye anlatamıyorduk o kadar karışık bir durumdayız ki Özgür bey bile söylüyor[/QUOTE]
Talihsiz50
Yanlis bilgi sırf para kazanma amaçlı bunlar... Yaramızı desip danışma hattından sogusleyecek insanlari

Herkes ankaraya ulaşıyor artık ama farklı cevaplar alıp duruyoruz... Adam YouTube da ne güzel söylemiş vergi indirimi yazısı gelene kadar süre bitiyor işte o zaman yeniden başla herseye olacak şey değil

Arkadaşlar biraz önce ankarayı aradım bu seferde 2 tane doktorun imzası kalmış onlar görecek dedi bu gün kurul var dedi bakalım onlar nediyecek dedi

dünede psg raporu eksik dedi

Az önce Ankara ile görüştüm raporun işleme alınmış dedi daha onaylanmamış
Hadi Hayırlısı İnşallah iyi bir sonuç çıkar

Merhaba arkadaşlar bende biraz önce 0312 415 33 17 numaralı telefondan engelli vergi indirimi sonucu hakkında bilgi almak için görüştüm.Sağolsun bir hanımefendi yardımcı oldu TC nomu sordu daha sonra raporumun bize ulaştığını ve heyette olduğunu söyledi.Noroloji ve göz doktorunun imzaladığını diğer doktorların imzaları bekleniyor olduğunu belirtti.Sonuçlandığında telefonunaza mesaj gönderiyoruz diye söyledi.

Rapor tarihim Ankara ya varış 16.09.2020 süresiz 42

bu aralar telefonlara bakıyorlar ben cimere yazmıştım ne istanbul ne ankara telefonlara bakmıyor diye şikayet etmiştim

dün başka bu gün başka bilgi verdiler ben bunu yorumlayamıyorum

valla biraz evvel hem ankara hem büyük mükelleflerle görüştüm,ankara daha görünen bişi yok dedi yeni sistemi sordum ondan da bihaber:)büyük mükelleflerle görüşün dedi orayla görüştüm ağustos 12 gönderilmiş dedi,bekleyin hazirana kadar yeniyi vs karıştırmayın çalışmalarımız sürüyo dendi:)çalışıyolar arkadaşlar poça simit çay modunda kanımca:)cidden yazık,,,

Az once ilk kez ankarayla gorustum
Tcmi istedi .06.08.2020 de raporumun gittigini soylwdim.henuz islem yapilmamis dedi.ne zaman sonuclanir dedim.belli olmadigini soyledi

aynısının değişini bana söyledi yanlış yönlendirmek istemem büyük mükelleflerle görüşün dendi,orayla görüştüm dedi 12 ağustos gönderilmiş bakanlığa,yeniyi karıştırmayıon bekleyin:)hazirana kadar çalışmalarımız sürüyo dediler,çalışıyolar:)

arkadaşlar işimiz Türk insanına kaldıysa ki bunu kendimide katarak söylüyorum kurumsal çalışanım çünkü yapay zeka cidden her sektöre gelsin:)yani bi evrağın ankara'ya gidip 8-9-10 ayda onaylanma süreci 3-5 imzadan bahsediyoruz,,,insanlarımızı niye yoruyoruz ki bıu kadar bak sistemi getirmişler aslında olumlu yönden bakmamız lazım sadece o evrakları a masasından alıp c masasına götürüp bırakanların maaş aldığı bi zihniyet bitiyor işte:)alayı işsiz 1 yıla,,,

Twilight06 arkadaşım 0312 415 33 17 ara bu numara cevap veriyor. sanıyorum telefonlara bakılmıyor diye çok şikayet gidince kendilerince birisini oraya oturtup görevlendirip tc ne bakıp bilgi veriyor.ara .

Engel sorun mu?
Bende dün bu numaradan ulaştım ondan sordum. Banada heyete girmiş onay bekliyor doktorların dedi.sana da aynısını demiş

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22/07/2020 tarihinde gonderdigim raporum 1 yil sureli onsaylanmis bugun konustum ankara ile.Ama ne mjs geldi nede bulundugum ilin maliyesine sonuc gelmis henüz, rapor sanuçlanıyor ama anında sknucu gonderilmiyor.8 aylik vergi indirimimi slmdk icin bulundugum ilin maliyesinrmi basvuracagim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa.yaklasik 1 yildir kçö den faydalaniyorum isyerimdeki muhasebe maaş bodrosu vere bilirmi sonucta kisa calışmadan faydalandık sadece saglık yatti ,ssk cikiş olmadi tabiki ams sigorta pirimi yatırmadilar

Arkadaşlar ankarada onaylanan raporlar kaç günde ist vergi dairesine geliyor .soruma yanıt alamadım bilen arkadaşlar var ise cvplayabilir mi tesk ederim

Doganayoz

üs yazısı vss yazıldıktan sonra aynı gun. rapor onaylandıktan sonra bir süreç var üst yazısının yazılması vss gibi. onlar 10 günü buluyor

Arkadaşlar benim raporumda onaylandı sonunda iş yerine yolanmış
Şöyle bir problem oldu Ankara raporu yolluyor bulunduğumuz vergi dairesine orasıda iş yerine yolladı işin komiği internet ortamında rapor sonucu yok memur iş yerinden alırsın dedi :) komikliğe bakarmısınız

Merhaba arkadaşlar bugün antalya sgk emeklilik başvurusu yapmak icin gittim. Vergi dairesinden gelen raporu verdım calişiyorum ve aynı yerde calişmaya devam edecegim icin emekli olabilir belgesi lazım. Bana bayanın dedıigi posta ıle sonucu gonderecegiz 1 ile 3 ay arası surer dıyor bu hetkezde boylemi oluyor. 3600 gunden işyerinden cıkşımı alırsam o zaman hemen işleme girermiş. Bu seferde işyeri 3600 den cıkışın verırsen tekrar başlatamayız dedi. BU HERYERDE AYNIMI

Şimdi yine görüştüm 3 doktor onaylamış diyo. Dün 1 doktor onaylamış demişti. Kac doktor vardı dedim 1 doktor kalmış dedi.anlamadim bu işi kurulda bildiğim kadarıyla zaten 3 doktor var. yanlış mı biliyorum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana dün evragınız eksik ist gönderildi dedi. Bugun evragınızı yollamışsınız bekleyin dedi bir dedikleri birbirine tutmuyor emg eksik dediler gecen hafta 16 sında tarattırdım simdi ne yapıcaz bilmiyoruz.

17 martta onaylanmış dedi .bu gün aradım kurulda dedii emi hangisine inanalım acaba

Telefonlara bakan yoktu şimdi biri bakıyor ama o da her seferinde farklı konuşuyor. Kime neye göre hareket edicez anlamadım.

bende bu numardan görüştüm 14 08 2020 raporun kurlda 15güne sonçlanır dünde aradım sıranı bekle demişlerdi hergün başka diyolar

lider77
hayırlı olsun kardesim... aslında rapor sonucu var :))) ama uğrasmak istememis. bana saolsun mail ile yollamıstı. is yerini ara bizimkiler mesela gelmedi demisti. ama halbuki maile tıklamamıs bile. herkes bi cins

Bulent78
aynı islemleri gecn hafta yaptım.emekli olur yazısını almam 22 saniye sürdü. o belgeyi is yerine gotürdüm hepsi bu. ama henuz emeklilik için basvurmadım. 31 martta çıkısım yapılacak 1 nisanda tekrar giris yapacağım. Ama o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.

Salı günü aradım onaylanmış dediler ,bugün aradım sırada dediler ne yapacağız şaşırdım kaldım, bakalım yarın ne diyecekler.

Üst Alt