Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar az once ankarayla gorustum27,11,2020tarıhli raporum kuralda imis 10 15 gune sonuclanir dêsi oradakı bayan

Az once ilk kez ankarayla gorustum
Tcmi istedi .06.08.2020 de raporumun gittigini soylwdim.henuz islem yapilmamis dedi.ne zaman sonuclanir dedim.belli olmadigini soyledi

sabah bende ankarayı aradım.benim dosya kurula girmiş.çalışmıyanları sordum.onlarda taratıyorlar vergi daireleri dedi.sanırım ilk önce aktif sgk lılar one cekiliyor.yinede yanlış bilgi vermiyim yinede

Selam 07 temmuz 2020 ile 23/03/2021 arasındaki vergi indirimini nasıl nerden talep edeceğiz bilen varsa mesaj atabilirmi

Ankara ile görüştüm 04-08-2020 giden raporum 19 mart da onaylanmış ama daha hiçbiyerde görünmüyor. Hayırlısı bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Sonu 17 ile biten numarayı aradım evrak müdürde bekliyor dedi bu ne demek oluyor? Kurul müdüründe mi bekliyor yani?

Ankara yı arayın arkadaşlar yardımcı oluyorlar 25.11.2020 %59 giden raporum iki hafta önce %59 olarak süresiz geldi

Her aradıgım ankarada ki memur farklı bisey diyor. Dün konustugum noroloji onaylamış diger doktorları bekliyor dedi bugun konustugum evragınız istanbula gitmiş nedenini göremiyorum diyor valla başlıcam yapıcakları işe bir düzgün cvp veren yok. İst vergi dairesi de baştan savıyor

şimdi istanbulda vergi dairersinde evragım tekarar taratıldık dedi konuştuk yaptırdık tamam dedi eviss e baktık normal eski 11.08.2020 gözüküyor hemen ankarayı aradım0312 415 33 17 hayır diyor taransa görükür diyor taranmamış eski evragınız şuzamanda şu saatde gelmiş diyor ee gelmiş diyorsunuz tekrar neden taratılıyor evrak gözükmüyor diyor gelmiş işlem yapılmamış diyor şimdi istanbul tekrar tarattık diyor ankara hayır taransa gözükür diyor bu nasıl bi iş anlamadım kime inanacaz ist bişe desek tarattık diyor ankaraya desek taranmamış biz ne yapalım diyor şaşırdım kaldım yaaaaa

kimsenin bir şeydan anladığı yok psg raporunu istiyorlarmış demişlerdi bana ama ben her şeyi hastaneye vermiştim daha ne yapayım

gelişmelerden bilgi vereyim size. Dün büyük mükelleflere gittim. Geçmise donük vergi indirimi icin. engelli birimine de uğradım. sohbet ettik. Şimdi vergi indirimi alacak arkadaslar is yerinden son maas bordrosunu alıp gitmeleri yeterli. Orada bir dilekçe dolduruyorsunuz. daha sonr vergi dairesi is yerinizle yazısmaya baslıyor. Kaç ay bekledilyseniz Benim (14 ay) o doneme ait maas bordrosunu talep ediyor yani teyid amaçlı. Sakın ben o doneme ait bordroları alıp gotüreyim demeyin cünkü gerek yok :) siz gotürseniz bile kurum is yerinden tekrar istiyor. İs yeri ne kadar erken yanıt verirse o kadar skısa zamanda odemenizi yaparız dedi. 1 hafta içinde bizkurumla iletisime geceriz dedi. Yani 15-20 gun de sürebiliyormus bazen 2-3 ay da. yani hep beklemele durumundayız :). benim 14ay bekleme sürem vardı. 1000 lira civarında alırsın bir tık gecebilir dedi. son durum bu. 31 mart'ta ise iş yerinden çıkısım yapılacak. emeklilik için basvurumu yapacağım. 1 nisanda ise tekrar girisim yapılacak. Yalnız soyle bir durum var. daha oncede soylemistim. Benim raporda bir tarh belirtmiyor. Beni is yerinden aradılar bu raporda tarih yok diye bende süre belirtmeyince süresiz oluyor dedim. Hatta gittiğimde sorarım dedim. Nitekim, gittiğimde sordum bu rapor süresiz dedi vergi dairesindekiler. ama bazı raporlarda süresiz yazıyormus bunun sebebini bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar,
31.08.2020 de giden raporum bugün gittiği oran ile ve "süresiz" bilgisi ile onaylandı. Darısı bekleyenlerin başına.

Arkadaşlar işyeri adresim değişti ne yapmam gerek. Daha önce işyeri adresi değişen var mı?

tmcn
Hayırlı olsun.

Az önce sonu 17 ile biten numarayı aradım evraklarim heyete girmiş doktorlarin onayinda dedi.bugün yarın sonuçlanır dedi gidiş tarihi 24.08 Ankara. Telefonuza mesaj gelecek zaten merak etmeyin diyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın aynı numaradan sorun başka bisey dicekler. Ben anlamadım bu memurları dün başka sey dediler bugun başka..
Twilight06

Evet denemeye değer yarın da arayacağım bakalım ne diyorlar cuma günü de gider sorararım ist

Ben pazartesi sabahtan erkenden gidicem sorucam. Emg yolladım eksik evrak diye 15 inde geldi 16 sında ist yeniden taradı bugun anlara diyorki emg hala eksik deliricem ya 16 sında ist gözumun önunde taradı hala eksik diyor ankara.. bunları nereye şikayet edebilirim? Yada dava acabilirmiyim evrak tarabmış onlarda hala eksik evrak diyorlar.
Engel sorun mu?

arkadaşlar herkesin raporunda yani rapor dediğim ankara'dan gelen onay evrağında SÜRESİZ ibaresi var mı? benim raporum 2 yıllıktı. Ama gelen evrakta bir süre belirtilmemiş.

Üst Alt