Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bende şimdi Ankara ile görüştüm ( 33 17 ) no ile evrakların hiç eklenmemiş duruyor dedi şuanda bizim gibi mağdur olanlarla ilgili sistemi çözdük sanırım haftaya evraklarınız işlenir dedi bayan. Aktif çalışmıyorum.
17,8,2020 Ankara'ya varış

Merhaba

Daha önceden başvuru yapıp da yakınlarda tekrar tarattıran arkadaşlar Vergi Dairesinin tekrar tarattığını nerden anlarız interaktif vergi dairesinde görünür mü adanada evis yok çünkü.

Bugün telefonla görüştüm 22 temmuz rapor gidil ekrandan baktılar onaylanmış olduğunu söylediler yüzde 40 süresiz onkoloji bölümünden ama bana bildirim gelmedi

Funda kayaman gözünüz aydın tüm evrakların aslını saklayın sonra emekli olunca başınıza iş çıkabilir aman ha...;)

Arkadaşlar BU iş Ankarada Nasıl çözemedim Engelliler.net facebook sayfasında
Hikmet ÖzbaLık
11. ayda 2020 göndermiş ortopedi bel fıtığı yuzde 47 onaylanmiş gelmiş
Ben 11 9 2020 gönderdim nasıl gelmiyor
HALA NASIL TEMMUZ AYI KURULDA İLK ÖNCE KASIM AYI SONUCU GELİYOR
BEN BU İŞİ ANLAMIŞ DEĞİLİM
ADAM KANSER HASTASIDA DEĞİL

243100

Hayırlı olsun kardeşim. Kanser kaçıncı evreydi birde bildirdin mi ona göre mi öncelik verdiler.

Biraz önce Maliyeyi aradım ve telefonda ki memur evraklarınız taranmamış dedi, bunun üzerine Şahsen gelip evraklar taranırken beklediğimi ve sonrasında evraklarıma sayı/tarih verilip tarafıma teslim edildiğini belirttim.
Kendisi tekrar bakıp evrakların tarandığını fakat onların ekranına düşmediğini söyledi, ya ben anlamadım ya da kendisi anlatamadı ki bunun üzerine benim yapabileceğim bir şey olup olmadğını sordum, o da ekrana düşünce işleme alınacağını iletti.
Ben de teşekkür ederek, e hadi inşallah diyip kapattım. Enteresan.

S.a arkadaşlar yeniden Taratilanlar öncelikli mi oluyor ,direk sağlık kuruluna gidiyor diye birşeyler söyledi memur 19 MART ankaraya gönderildi cevap bekleniyor diye evis te görüyorum ilk evrakları aralık 2020 de vermiştim,

Tarattık gibi bir şey yaptığımdan beri 16 gün geçti

acaba bir rüya mı görüyoruz bu kadar sistemsizlik içinde yaşadığımızı

cimer den de dönüş yapmıyorlar çok komik

Vergi dairesi tarattığı zaman evis dışında başka nereden görebiliriz tekrar tarattığını bilen birisi varmı acaba

16 temmuz 2020 başlayan serüven bugün mutlu son bitti %40 suresiz

SAK5416
Hayırlı olsun hastalıklariniz neydi?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SAK5416
hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasin çalışıyormuydun kardeşım bizimle paylaşırsan sevınırız yani sgk kan aktıfmıydı.08.07.2020 beklemeye devam

Arkadaşlar Ankara maliyeyle 2 ayın sonunda görüşme yaptım evrakımın durumunu sordum tc no ile sorgulama yaptılar evrakım onaylanmış baglı oldugum vergi dairesine yollayacaklarmış vergi dairesine ne zaman gelir dediğimde bilemediğini söyledi en azında evrakımın durumunu ögrenmiş oldum bunada şükür.
Vergi dairesine evrak teslim tarihim 04.08.2020

EVET ARKADAŞLAR.
AZ ÖNCE YANİ SAAT 15:21 DE 03124153317 bu nodan sımdı ankara ıle gorustum.
ÇIKAN BAYAN ZARİF VE NAİFTİ. BEN %45 ENGELLİ BİREYİM DEDİM. RİCAM OLSA TC'Mİ VERSEM BAKABİLİRMİSİNİZ DEDİM.
TABİKİ DEDİ. VEE TCC Mİ VERDİM HEYETE GİRMİŞSİNİZ DEDİ.
NE ZAMAN SONUCUNU ÖĞRENEBİLİRİM DEDİM. BU GÜN HEYET VAR DEDİ. BU GÜNDE ÇIKABİLİR DEDİ. PERŞEMBEDE.
BAŞKA NE KADAR BEKLERİM DEDİM. ÇIKAR ÇIKMAZ BAĞLI BULUNNDUĞUNUZ VERGİ DAİRESİNE SİSTEM ÜZERİNDEN GİDİYOR DEDİ.
VE BEN HEYETTEYMİŞİM. BU MUTLU ANIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM.
RAPORUN ANKARA GİDİŞ TARİHİ 04/09/2020

Arkadaşlar ankara adresini bilen varmı benim bir arkadaşım şu orda yarın gidip benim dosyamın durumunu soracakta adresi bilmiyormuş paylaşırsanız sevinirim

Seninki de belli olmuştur bence ankara yazıyı vergi dairesine ist gönderdikten sonra ist evise yapıyomuş

Engel sorun mu? bende yeni bu nömarayı aradım bana 2 hafta sonra gelir dedi bayan memur inşallah doğrudur beklemeye devam bazı arkadaşların 10 ay 11 ay 12 ay gelmiş ama bizim 7 ay olduğu halde hala ses yok03124153317

Arkadaşlar azönce Ankara ile görüştüm bayan çok ilgilendi şubat ayında sonuçlanmış bağlı olduğunuz vergi dairesine yollanmış dedi aradım vergi dairesini sistemde onaylanmış rapor var diyor ama gelen evrakları bulamadı :) dönücem size dedi hadi hayırlısı rapor gidiş 27.07.2020

Üst Alt