Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu taratma dedikleri inteaktif vergi dairesinde gorunen evraklarmi.bi anlamadim su konuyu

Yalçın6877
benim de öyleydi sonra maliye ye gittim tarattılar sen yine maliye ye git söyleki ben dosyamın akibetini öğrenmeye geldim yardımcı olabilirmisiniz onlar gerekeni yapar taratmadan çıkma

Arkadaşlar taratma işleminde sonra yeni tarh ciktimi sizinde avisden

şu kurulu 2 ay devamlı yapsalar haftanın her günü burda bekliyen kalmıyacak

Bende 5 aydır bekliyorum mart 3 yeni tarih bakalım taratıp 3 hafta da gelecek dedi engelli vergi memur hayırlısıyla

şu ankara ile görüşen arkadaşlar sayısal falan oynayın.ankarayı düşürmek daha zor

Günde 100 seferl ariyim meskul tam caliyo düştü derken tele sekreter daha sonra arayın valla dusurene helal olsun

Arkadaşlar İstanbul Vergi Dairesi başkanlığından işyerine onay yazısı posta ile mi gidiyor.Vergi dairesine sorduğumda Çarşamba imzadan çıktığında dedi eviss akşam onaylandı göründü.Persembe Cuma muhasebeyi arıyorum.Mail atacaklar diye...Gelmemiş sabır bırakmadı..

Mrb Antalya atatürk devlet hastanesinden maliyeye kurul raporu 3 günde gitmedi mesafa 3 km e devletten cıkartıp ben götürdüm kabul edilmedi 1 ayda bi arpa boyu yol kat edemedim allah herkese sabır versin sağlık sıhhat versin iyi akşamlar

Abi forum boş muhabbet sayfasına döndü resmen. Bizde 2 temmuzdan beri bekliyoruz. Sayfaya gelip hangi aylar neler geliyor nasıl gelişmeler var bakalım diyoruz bazı arkadaşlar sağolsun seviyeyi aşağılara çekiyorlar. Sayfanın amacı bilgi paylaşımı diye biliyorum boş muhabbet değil demi

Ankara maliyeye 11 Aralık 2020 de giden raporum

Arkadaşlar merhaba 11 Aralık 2020 de Ankara maliyeye giden raporum henüz gelmedi rapor oranım %49 ne kadar sürede gelir, birde bu raporun durumunu sorgulamasını nereden nasıl yapıyoruz? Evis diyorlar fakat benim şehrimin vergi dairesine ait evis belge sorgulama uygulaması yok.

Üst Alt