Ahmet gündüz , Arkadaşlar,
bu sabah Konak vergi müdürlüğüne gittim , Bayraklıya taşınmışlar. Konağa gelmişken biraz yürüyüp SGK ya gittim. Sıra aldım memura durumu anlattım "işlemlerim ne durumda" diye sordum, birşey göremediğini belirtti. Üşenmedim Bayraklıya gittim;
ilk konuştuğum memur, artık kendileriyle ilgili bir durum olmadığını, SGK nın herşeyi kendisinin yaptığını söyledi.
Israrla karşı koydum ve raporumu taratmak istediğimi söyledim, başka bir memur çağırdılar, o da aynı şeyleri söyledi. Bu işi 4. kez yaptığımı ve söylediklerinin mantıksız olduğunu söyleyince, daha yetkili bir memur geldi,
mevzuatın değiştiğini ve vergi müdürlüğünün artık bi dahli olmadığını, SGK nin kontrol muayenesine gönderdiğini, hastanenin raporu SGK ya gönderdiğini, ve onayı SGK nın verdiğini söyledi, hala inanmıyorsanız buyurun yukarıda mudurluk var sorabilirsiniz dedi.
Ben de yönetmelikte değişiklik olduğundan haberdar olduğumu ama , hala bircok insanın Ankaradan haber beklediğini söyledim (forumdan bahsettim). Artık eskisi gibi değil, bize inanın iş SGK da dedi.
Bu aslında benim başıma ilk defa gelmiyor, SGK ya gidip sıra alıp görüştüğünüz memurlar ya bilgisizler ya da yetkileri yok göremiyorlar, özellikle ilgili bölüme gidiniz. Yarın tekrar deneyeceğim bilgi veririm
saygılar.