Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba raporum maliyeden süresiz onaylandı ama hastahane raporu bir yıl süreli hastahane raporunu tekrarmı alıcam napıcam bilgisi olan varmı

F.t önemli olan maliyenin süresiz vermesi tekrar rapor almana gerek kalmadı hayırlı olsun

Son düzenleme:
Ankara ek tetkik istemişti geçen hafta teslim ettim hastane ertesi gün gönderdiğini söyledi 8 gün oldu İst vergi dairesi 15 güne bize gelir dedi bilgisi olan varmı bukadar gecmi gidiyor

SERŞEN
Merhaba kardeşim kontrol muayenesine girerken hangi evrakları götürdün birde uyku apnesi için tekrar hastanede yattınmı.

SERŞEN merhaba arkadasım. sgk kontrol muayenesi için hastaneyi sen mi seçiyorsun?,yoksa onlar mı gönderiyorlar?. benim öğrenmek istediğim bu yardımcı olursan sevinirim.
birde senin maliyeyle işin ne .sen emeklisin. çalışan değilsin..seni kontrol eden sgk sağlık kurulu değil mi?.benim kafa karıştı.aydınlatırsan sevinirim.arkadasım.

bbgugur
Tşk ederim bilgi verdiğiniz için ben halaçalışıyorumda bazı şeyler için hastahane raporuda gerekiyo tekrar rapor alırsam hastahaneden maliyeye göndermem gerekirmi göndermesem olurmu tekrar hastahane raporu alırsam maliyeye göndermesem de önceki raporumla aldığım vergi indirimi geçersiz olurmu

F.t maliye süresiz vermişse emekli ol maliyeden süresiz almak zor günün dolmamışsa emeklilik için sen bilirsin neden tekrar alıcanki rapor elinde kalmamışsa hastaneye git aynı rapordan çıktı versinler riske atma bence

@SERŞEN
merhaba ben de 2 senede bir rapor yeniliyorum, siz emekli olduğunuza göre maliye ile işiniz yok. Hastane raporu sgk ya gönderecek, yeni düzenlemeye göre SGK hakem hastanesine gönderebilir. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsinler
@SERO01
ilk raporumda Ege universitesine göndermişlerdi,
ikinci raporumda ben kendim Manisa devlet hastanesine gittim. "Biz göndermeden nasıl kafanıza göre gidiyorsunuz demişlerdi, çok zor kabul ettirdim.
Üçüncü raporu, ikincisi Manisadan olduğu için soru sormadan Manisaya gönderdiler,
Son raporum için Ege üniversitesini rica ettim ve Egeye gittim.

Maliyeye haziranin 29 basvurdum.sureci nasil takip edebilirim.evise baktigimda sayfa hep basa donuyor.

wodofon teknoloji engel yok kampanyası vardı süreli raporlara vermiyorlar indirimli telefon cihazı başka nereden indirimli engellilere için telefon alabiliriz bilen var mı

bbgugur

dolmadı 3 yıl var daha sağlık raporunun süresi dolunca yeni alınca onuda tekrar maliyeye göndermem gerekiyomu napıcam bilmiyorum

Sgk maliyeden aldığın kontrol tarihi var ise yeni rapor ve yeni maliye vergi indirim yazısı ister sende vergi indirimi sürekli olduğu için günün gelince o maliye yazısı ve şu anki raporunla başvuru yapıcan gerek yok yeni rapor çıkarmana

23 Haziran'da ektetkit evrakları hastane gönderdi fakat İst vergi dairesi hala yok diyor

Merhaba Ankara dan istenen ek tetkik leri hastane İstanbul vergi dairesi ne göndermiş gönderdikleri evrakları interaktif vergi sisteminde görebilir miyim bilgisi olan varmı

Merhaba kardeşim uyku apnesi raporlarımı mr sonuçları nı verdim hastaneye
benim aslında biraz karışık oldu rapor sürem kasım 21 de doluyor ben yanlışlık yapıp vergi dairesinden sev aldım neyse heyete girdim %53 süresiz raporum çıktı hastane vergi dairesine yazıyı göndermemiş sonra hastanedeki çalışan uyardı beni senin sgk dan sevkli gelmen gerekirdi diye. Tekrar sgk ya gittim sevk yazısını aldım şimdi hastane aldığım raporlarla beraber sgk ya yazıyı yazacak

UYKU APNESİ RAPORUM 10 YIL GEÇERLİ HASTANE BANA 3 YILDAN SONRA HEYET BAŞKANI GEREKLİ GÖRÜR İSE TEKRAR İSTEYEBİLİR DİYE SÖYLEMİŞTİ AMA ŞUAN UYKU RAPORUM GEÇERLİ HEYETTE HİÇ BİR ŞEY SÖYLENMEDİ ZATEN %65 OLAN RAPORUM %53 İLE SÜRESİZ ONAYLANDI

Kardeşim selam ben hem emekliyim hemde çalışanım bu konuda kimse beni uyarmadı o yüzden vergi dairesinden sevk aldım ama yanlış yapmışım sgk dan sevk almam gerekiyormuş geçen perşembe sgk dan sevki aldım götürdüm hastaneye hastane yazıyı yazıp sgy da gönderecekti.

Evet kardeşim sevk dilekçesinde hangi hastaneye gitmek istersen yazabilirsin dilekçeye

BENİM RAPORUM HAKEM HEYETİ NE Mİ GİDECEK ANKARA YA GİTMEYECEK Mİ ANLAMADIM SÜREÇ NE KADAR SÜRÜYOR BİLGİ ALABİLİR MİYİM.

Merhaba
sgk dan sevkli işlemler nasıl yürüyor hastane raporu sgk ya gönderiyor sonrası hakkında bilgisi olan var mı

SERŞEN
Ben de bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum,ileride benim de kontrol muayenem var,yakın zamanda bu süreci yaşayan arkadaşlar varsa bize buradan yazarsa bizde bilgi sahibi oluruz.Kontrol raporları Ankara ya mı gidecek yoksa Sgk bizi ikinci rapor için hakem hastaneye mi gönderecek öğrenmiş oluruz.

Merhaba nisan ayında vergi indirimi için başvurdum hala cvp gelmedi ek tetkik vs şuan isden çıkarılma başlandı sorum isden cikarilirsam vergi indirim yazısı isden çıkarıldıktan sonra gelirse yinede emekli olabilir miyim bu durumu yaşayan varmı

@SERŞEN @34Recep
Arkadaşlar ben SGK dan kontrol muayenesi olmak için Ege üniversitesine sevk oldum,
Heyete girdim psikiyatriden %40 , 3 senelik süreli aldım,
Hastane raporu SGK ya gönderdi, (süreci DYS evrak takip uygulamasından takip edebilirsiniz), (hastanedeki memur raporumu göndermeyi unuttuğu için 2 ay bekledim, siz de kontrol edin)
Şu anda durumum aşağıdaki gibidir, gelişmelerden sizi haberdar ederim
GÖKSEL DEMİRBUĞAİZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 3 [4-A YAŞLILIK AYLIĞI İKİNCİ KARAR İŞLEMLERİ SERVİSİ]Gelen Evrak BeklemedeAÇILMASI İÇİN EMEKLİLİK 3 SERVİSİNE GÖNDERİLDİ

gokseldbuga
Bilgilendirme için sağol eksik olma,senin süreci bizde izleyeceğiz,kontrol muayenesi olanlar için faydası olur diye düşünüyorum.

SERŞEN

Merhaba kontrol muayenesi icin Sgk raporun bitimine 3 ay kala sevk yazisi gonderiyor ve hastanede rapor islemlerinizi baslatiyorsunuz raporunuz rapor bitiminden sonraya yetisemezse maasiniz kesiliyor.Kontrol muayeneleri Ankarada ikinci karar servisinde degerlendiriliyor ve yaklasik 1 ayda sonuclaniyor ve maasiniz tekrar baglaniyor iceride maasiniz kaldiysa toplu odeme yapiliyor. Kontrol muayene sonuclarinizi sgk.gov.tr dys sisteminden takip edebilirsiniz.

Arkadaşlar benimde kafama takılan bir şey var.13.06.2021 kontrol muayenesi ne sevk edildim.Daha önceki oranım gibi %42 ile bu defa sürekli sağlık raporu çıktı.Önceki 1 yıl süreliydi.Dys ekranında 13.07.2021 de aylık bağlandı yazıyor ve maaşım yattı.Şimdi sormak istediğim vergi indirimi önceki 1 yıllıktı.Eğer raporlar Ankara ya gitmiyorsa benim vergi indirim raporum sürekli ye nasıl dönecek.Ben 1 yıl sonra tekrar kontrol muayenesi nemi gideceğim.Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.

hakan4242

Merhaba raporunuz surekli oldugu icin tekrar rapor yeniletmenize gerek yok sgk sizi tekrar kontrol muayenisine cagirmadigi surece buna yetkisi var omur boyu vergi indiriminden yararlanacaksiniz

Üst Alt