Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba, Vergi indirim yazısı ile 25.06.2021 tarihinde SGK'ya emeklilik başvurusu yaptım, 02.07.2021 tarihinde "DOSYA MALÜLİYET SERVİSİNDE ORADA İŞİ BİTİNCE İŞLEM YAPILACAK" ibaresi var halen başka işlem yapılmadı. Sizce gitmem gerekir mi?
3 ay önce maluliyet başvurum vardı lakin sevke riayet etmedim Vergi yazısı çıktığı için.

Merhaba Ankara nin istediği yetkileri hastane İstanbul vergi dairesi ne göndermiş giden evraklarının içeriğini nereden görürüz hastane evraklarini

Iyi akşamlar arkadaşlar yeni sistem ile Ankaradan vergi indirimi için sonuçlar kaç günde geliyor ortalama Geçen yıl giden raporlar ortalama 10 ay süruyordu .Şuan kaç gün sürüyor Ankaradan sonuç gönderen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

hala bir gelişme yok.
BAŞVURU DURUMUNUZ
06.08.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
02.07.2018 Hastaneden rapor bekleniyor
18.06.2018 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
18.04.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
31.12.2015 Hastaneden rapor bekleniyor

ceng
Senin çok zaman olmuş sen bi Ankara'yı ara bence dosyanın akıbetini oraya sor.

Arkadaşlar bugün İstanbul Unkapanı Sgk ya uğradım,kontrol muayenesi hakkında bilgi almak için,kapıda 2. karar servisi yazıyordu,sordum görevliye kontrol raporlarında şuan nasıl bir süreç oluyor diye,raporun oranına göre işlem değişir dedi,eğer raporunuzun oranı maaş değişikliğine neden olursa o zaman hakem hastaneye gönderiyoruz dedi,eski raporumuzla aynı oran alırsak dedim ozaman bişey yok dedi Ankara yada gitmez dedi,yani kontrol raporu maaş değişikliği yapmıyorsa hakem hastaneye gitmek yok Ankara da yok,bu durmda sgk kendi karar veriyo ve emekliliği devam ettiriyor,sanırım böyle

Dereceye giremediniz ne demek oluyor arkadaşlar. İşten ayrılmıştım o yüzden olabilir mi

Merhaba; 30 Temmuzda başvuru yaptım. Bana dosya no vermediler eviste başvurum görünmüyor. Başka nerden takip edebilirim.İstanbulda oturuyorum.

Drykur

Vergi dairesi nin interaktif vergi sisteminde dilekcelerim var evrakların orada görünüyor bazen dosya numarasını evraklara yazıyorlar bir bakın ama eviss e geç dusuyor

28-08-2020 de sürekli rapor ile başvurdum 30-07-2021 de eksik belge diye cevap geldi:(
Emg istemişler
Zaten sinir hasarı ve kalıcı engel olmasa 46 ve sürekli rapor vermezler
Uğraş dur
Bi de eski sistem rapor olduğu için süreç uzuyor

bana da eksik evrak diye emg istediler 1 sene önce verdim emgyi hala bekliyorum. hiçbir yere ulaşamıyorum. telefon numarası paylaşa bilir misiniz? 0312 415 32 03-04-05-06 açmıyor ankara aynı zamanda istanbulda açmıyor.

Turgut82
Gib interaktif vergi sistemi dilekçelerimde eski başvuru karım var.Son başvurum görünmüyor.

Neredeyse 2 yıl süren koşturmacanın sonunda bugün itibariyle sonucum geldi çok şükür gittiği gibi 2 yıl 71 ile.Beim gibi işi dallanıp budaklananlara Allah sabır versin.

26.07.0021 vergi indirimi almak için ist fatih vergi dairesine postayla istenilen evrakları gönderdim. Ankaraya ulaşması ne kadar sürer. Raporum 3 yıllık %42 raporumu düşürebilirler mi?

Merhabalar Arkadaşlar,

2020.......... rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan EVIS (Erişkin %40 ve Ustu) işleminiz tamamlanmıştır.

sms i geldikten ne kadar sonra e-tebligat iş yerine ulaşıyor veya sonuc yazsısını vergi dairesinden alabiliyomuyuz

ersina ne zaman başvurmuştun , sms ne zaman geldi

Elden niye gidip vermedin bence bu şekilde süreç uzar

xfiles
aralık 2020 de elden vermiştim
24 haziranda da tekrar gittim taratacaklarını söylemişlerdi.
cevap sms olarak bugün geldi

Bildiğim kadarıyla gib uygulaması var oradan çıktı alabiliyorsun , 28 haziranda onaylanan raporum için bana hala sms gelmedi, dün ankara evrak kayıtta dedi ama hala sonuç yok

@ersina

Arkadaşlar bu mesaj başvurumun %40 üzeri (rapor ile bağlantılı) olarak onayladığı anlamımı taşıyor.
Bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar bu mesaj başvurumun %40 üzeri (rapor ile bağlantılı) olarak onayladığı anlamımı taşıyor.
Bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar

Bu mesajı yazdıktan sonra muhasebecimiz aradı ve e-tebliğat ın geldiğini söyledi.
Raporum 2 yıl süreli %45 oranlı idi. Aynı şekilde onaylanmış.
Buda demek oluyor ki , sms geldiğinde yazımızda iş yerine gönderilmiş oluyor.
Bekleyen herkese en kısa sürede cevaplarının gelmesi dileklerimle... Hayırlı Günler
Saygılarımla

Büyükmükellefler vd den mayıs haziran aylarında başvuru yapan var mı

Ankara tel biturlu düşünemiyorum varmı son günlerde iletişim kurabilen

26 Temmuz'da elden teslim ettiğim dosyanın akibetini sormak için bugün Ankara Vergi Dairesi'nin engelli masasına gittim. Henüz 10 gün geçmesine rağmen dosyayı göndermemişler. "Dosyan hala burada, sana SMS gelene kadar bekle. En erken 2 ay sürer" dediler.

Açıkcası üzüldüm.. Bu işlem (vergi indirim belgesi) 2 ay sürmemeli..Ekonomik durumum kötü... Insallah erken sonuçlanır.

Üst Alt