Merhaba, çok uzun zaman aradan sonra gruba dahil olarak paylaşımda bulunuyorum. Sürekli yazışmaları takip ediyordum. 2019 da kocaeli sekadan %42 oranında rapor almıştım ve 2019 ağustos da vergi indiriminden emekli olmuştum.
Hastalıklarım
Hipertansiyon Klas 2 %20
Kulak ameliyatı (Greft intakt) işitme kaybı %16
Lomber diskopati (belde 6 adet platin var) %14
Toplamda : Balthazarla %42 sürekli
Şimdi buraya kada herşey normal. Ancak, Sigorta bana bu ay başında kontrol muayenesi için yazı gönderdi. Yazıda tereddüt hasıl olmuştur yazıyor. Benim rapor aldığım dönemlerde kocaeli seka devlet hastanesinde sahte rapor soruşturması başlatılmış bu nedenle bu döneme gelen raporları sanırım incelemeye alıyorlar.
Benim için sorun yok diye düşünüyorum. Çünkü ben raporu aldıktan sonra koroner arter hastalığı tanısıyla LDA damara stent takıldı. Ayrıca bir damar da kalp kası içinden geçtiği için kalp kası damarı %50 oranında baskıya maruz bırakıyor ve spazm oluşturuyor. Bir de Aort anevrizması var.
Bu süreçten sonra 5 adet raporlu ilaç kullanmaya başladım. (Ator 40mg, Beloc 50 mg, Opiral 75 mg, Ecoprin 100 mg, birde zanipres tansiyon ilacı)
Bu paylaşımıma istinaden birkaç bilgi rica edeceğim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
1-) Bu formda kolesterol için rapor alındığı bilgisini okumuştum kolestrole oran veriliyor mu? Kolestrole oran alan var mı?
2-) Kalp stend işlemi için hangi oran verilir?
Herkese geçmiş olsun...