Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Admin benim 2. Kez raporum süreli çıktı yaklaşık 1 yıl oldu süresize çevirmek için itiraz etsem falan bi hal çersini bulabilirmiyim
bide rapor yüzdesi arttı bunun için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
bilen arkadaşların bilgisinede ihtiyacım var teşekkür ederim

hkmpli
Muracaat ettigin vergi dairesine git ve yaziyi elden iste ya da e tebligat sana geldiyse onu yazdir bekleme daha fazla

Devamlı İlaç kullanilmasi gereken Kolesterol için oran veriliyormu alan varmi

Merhaba sgk ya başvurduktan ne kadar sonra onaylanıyor, bilen varsa yazabilir mi

ozlmasgr

Rapor çıktıktan sonra 1 ay süresi var il Saglik müdürlüğüne itiraz edip farklı bir hastanede tekrar heyete gire biliyorsun.Aldlı bir yıl olmuş mevcut rapora itiraz hakkınız yoktur.Aldıgınız raporun süresi kaç yıl bitmesine 6 ay kala tekrar raporu yenilemek için bireysel müracaat buluna bilirsin.

fenerliyizz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN
PEKİ RAPOR YÜKSELTEBİLİYORMUYUZ ? HASTALIKLARIMA EKLENENLER VAR NASIL BİR YOL İZLEYCEĞİMİ BULAMADIM

ozlmasgr

özlem hnm.sizinki sanırım kontrol muayenesi,yani süresi dolan raporunuzu yenilediniz, oranınız yüksek çıktı aynı zamandada emeklisiniz doğrumu?bu durumda oranın farklı çıkmasından kaynaklı sgk hakem hastaneye gönderecek oradanda aynı oranın çıkmasıylada derecen değişecek maaşındada ona göre ayarlama olacak diye biliyorum.emeklilerde itiraz etmek gibi bir durum yok sanırım.raporun süreli ise tekrar günü gelince alırsın raporunu 3.de sanırım süresize döner yada 5 yıla kadar uzatılır süresi diye biliyorum.en net cevabı sgk uzmanlarından yada 170 i arayarak bilgi alabilirsiniz...

ozlmasgr
Elbette ki mevcut raporunuzda olamayan hastalıkları ilgili bölümlere muayene olarak ,raporu yenilerken çıkacak orana göre ekletirsiniz.raporu yenilerken belirtin hatıllarınızı.

fenerliyizz RAPORU YENİLEMEME HENÜZ 4 YIL VAR İLK GİTTİĞİMDE 2 YIL SÜRELİ VERDİLER 2, SİNDE İSE 5 YIL ŞUAN YENİLEMEME 4 YIL KALDI AMA HASTALIKLARIM EKLENDİ HEMDE RAPORU % 90 ÇIKARACAK KADAR KALAN 4 YILI BEKLEMEDEN YAPABİLİRMİYİM BU İŞLEMLERİ ?

ozlmasgr
Yaparsınız bundugunuz yerin eng elli Saglik birimi kaydı yapan memur ile görüşün durumu anlatın.ikinci bir Yol il Saglik müdürlüğü eng elli evrak birimi ile de görüşe bilirsin.Öncrlikle hastanenin Saglik kuru kayıt birimi ile görüş derim zaten onları aşan bir konu olursa bas hekim yardımcısına kadar yönlendirirler. Bir diğer yol ise hastalığını takip eden doktordan sevk isteye bilirsin.

Raporum 30 Temmuzda Ankara'ya gitmiş. Sabretmek ne kadar zor. Allah bekleyen herkese yardım etsin.

Drykur

20 günde sonuçlanıyor ama bağlı bulunduğunuz vergi dairesi üst yazı vs zaman alıyor Ankara'ya tel açıp öğrenin sonuçlandı cevabı alırsanız beklemeden vergi dairesinden alabilirsiniz

15haziranda başlayan süreç bugün olumlu sonuçlandı yarın emeklilik işlemlerine baslayacam nasipse Allah herkesin işini rast getirsin

1 yıl 2 ay sonra Bugun eviste sevimsiz bir yazı göründü. Raporunuz eksik bulundu.baskanligimiza muracat ediniz yazıyor. Nedir bunun anlamı acaba

Yani raporu çıkarırken ayrıca bana ne tetkik ne tahlil vs hicbisey yapılmadı ki. Anlayamadım bugün tekrar başvurdum interaktif v.d. den.
Əksik bulunacak bı rahatsizligim yok .şeker tansiyon vs vs gibi doğuştan ortopedik sorun (iki kalçada) , bel fıtığı. Safra kesesi yok bide ☹️

calinan
Siz rapor aldınız mı tam anlaşılmadi yazdığınız emekli oldunuz tekrar rapormu istenildi

calinan

Anlıyorum, bazı durumlarda yoruma açık bir takım teşhis durumları oluyor, bana da ilk başvurumda eksik evrak dediler ve ben de toplam 25 yıl içerisinde ne yaptırdıysam "MR, Ultason, Röntgen ve dahi kan testlerimi bile" dosya haline getirip tarattım. Hastalığınız ile ilgili geçmiş bulguları istiyorlar aslında, sözün kısası ne kadar çok belge teslim ederseniz o kadar düşük ihtimalli sahte bir talep olma ihtimali oluyor ve malesef rüşvet veya tanıdık vasıtası ile sahte rapor alan insan sayısı oldukça fazla, asıl neden de bu.

Yani enabiz dan rahatsızlıkların ile ilgili neler varsa görüntü mr vs vs hepsini yazdırıp onları da mi yollayım.
İnternet başvurusunda onları nasıl ekliyoruz peki

Hayır. Daha emekli olmadım.gecen yıl temmuzda vergi indirimine gönderdiğim raporum bir ay önce arayarak taratmam sonucu yeni sonuçlandı hatta sonuçlanmadı . raporunuz eksik bulundu yazısı çıktı eviss te

calinan

Vergi dairesinden Ankara'nın ne istediği belgeler yazar mesela bana omurga ölçümleri osterepoz kanıtlayan rapor vs vergi dairesinden o yazıyı isteki ne sebepten geldiğini öğrenen

calinan
Ankara'ya kafana göre belge gönderemezsin,prosedüre uygun davranman gerekir.
İlk önce vergi dairesinden Ankara'dan gelen eksik evrak yazısını alacaksın,onu rapor aldığın hastaneye götüreceksin,hastane eksik şeyleri tamamlayıp ya sana verecek vergi dairesine götürecen yada hastane direk vergi dairesine yollayacak,vergi dairesi de Ankara'ya gönderecek sonra sonuç bekleyeceksin.Süreci ben böyle biliyorum daha iyi bilen varsa buraya yazabilir.

Arkadaşlar merhaba. Kocaeli vergi indirimi takip sayfası var mı? İnternet vergi dairesine girdiğim zaman sadece benim başvuru yaptığım zaman taradıkları evraklar gözüküyor. Dosyanın nerede ve hangi aşamada olduğunu nasıl takip edebiliriz?

1 sene önce vergi indirimiyle emekli oldum şimdi 2 yıl süreli vergi indirimi min süresinin dolmasına 3 ay kaldı ve hastaneye tekrardan sağlık kuruluna randevu Alicam acaba Ankara'dan cevap ne kadar süreyle dönüş yapıyor malum ilk vergi indirimi 11 ayda sonuclandi da

Üst Alt