Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

30 Temmuzda raporum Ankara'ya gitti. Bugün Ankara'yı aradım. Üst kurulda dediler. Bu ay bekleme dedi.Ne zaman sonuç alırım acaba.

ankara tel ile görüştüm nöroloji doktoru istifa etti dediler. Bu hafta yeni doktor başlıyacakmış 7000 adet nöroloji ile ilgili bekleyen rapor varmış.

bu bilgi doğrumu acaba bilgisi olan var
mıdır?

benim kontrol muayenem seneye ben uyku apnesi ve göz tembelliğinden 2 yıllık rapor alabilmiştim acaba uyku apnesinin psg raporu 5 yıl geçerli olduğunu biliyorum sağlık kurulu tekrar benden uyku apnesi testi ister mi hastanede 2 gece yatıp psg raporu çıkarmıştım çok uzun sürmüştü o süreç zor oldu randevu almak mesele sonuçların çıkmasını mesele uzun zaman almıştı

cengav

Bu bana da kötü haber. Ben de Nörolojiden puan aldım.O 7000 içinde ben de varım. Çok şanslıyım

Uyku apnesi var mı rahatsızlığınız içinde psg raporunu yeniletiyorlar mı yani tekrar uyku testine giriyormusunuz?

Merhabalar kolay gelsin, Vergi İndirim yazısına istinaden malulen emeklilik başvurusu yapıldı lakin Sgk aylardır bekletiyor, işten çıkışımı da verilmedi sürekli istirahat raporu almaktayız, bu durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz? Cimer şikayetlerim bir sonuç getirmedi önüme

lx0cd0i

Merhaba, sgk anlaşmalı hastanelerin uyku merkezlerinden alınan apne raporu saglık kurulunda, heyette geçerli mi bilen varsa yazabilirmi?

Merhaba, sgk anlaşmalı hastanelerden apne raporu (psg) alıp saglık kuruluna, heyete giren varmı, kabul ettiler i?

Son düzenleme:
Drykur Merhabalar,
Ankara'yı bende çok arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum. 03124153294 nolu numarayı arıyorum. Siz nereden ulaştınız.

Önceden kabul ediyorlardı fakat daha sonra yapılan yolsuzluklar nedeniyle kabul etmemeye başladılar. Ben İzmir'de SGK anlaşmalı özel hastaneden almıştım kabul etmediler tekrar Üniversite hastanesinden aldım.

kontrol muayenesinde uyku apnesi testi tekrar isteniyormu yoksa eski yani vergi indirimi alırken kullanılan psg raporu geçerli mi?

Süreli rapor alan arkadaşlarım kontrol muayenesi geldiğinde tekrar test girdiler

Hangi ünv. Hastanesinden aldınız, uyuma işlemi için kaç ay Sonraya randevu verdiler

nozkan72
Hangi hastaneden aldınız, uyuma işlemi için kaç ay Sonraya randevu verdiler

Slm benim iki kere %43 ten raporum maliyeden %35 le dondu itiraz ettim hakem hastane ye sevkle %52 verdiler ms hastaligima sonuc ne olur yardim edermisiniz.

Hakko06

Ben de MS hastasıyım, Hakem heyet tarafından verilmiş sonuca mutabık kalırlar ve olduğu gibi geçer diye düşünüyorum.

arkadaslar vergı daıresınde taratma işi nasıl oluyor ,mr sonucları ,ilac raporları falan bunları vergı ındırım basvurusu için gıttıgımızde goturelımmı,yoksa sıstemden gorurlermı ,hepsını hastane gordu zaten rapor basvurusunda,bende eksık evraktan donmesını ıstemıyorum.

Arkadaşlar 20 ağustosta vergi indirimi başvurum uz bugün onaylanmış 84 rapor onaylanmış 1 yıllık vergi indirimi olarak 2002 girişimiz var 7000 günlerimiz sgk şimdi emeklilik başvurusu yapacağız o da 1 yıllıkmı gelir.bu arada kanser hastasıyız

evet oda 1 yıllık ,gununuz dolmadan 2-3 ay önceden basvurunuzu yapınki maaşınızda bı sorun olmasın.

Teşekkür ederim malulen 2 yıllık verdiler kabul etmedik vergi indirimli emeklilik daha iyi dediler buraya başvurduk burasıda yıllık verirse çok saçma olur yaş 54 7000 bin gün var rapor alamayıp iş başı verilirse 55 yaştan sonra bizi kim işe alır inşaAllah 1 yıllık vermezler

vergi indirimi ve raporunuz 1 yıllıksa ssk bunda bı degısıklık yapamaz malesef , emeklılıgınızde 1 yıllık olur raporu yenılersenız emeklılıgınızde devam eder vergi indirim süresine göre.

arkadaşlar,vergi indirim basvurusunda gerekli mr sonuclarını ve ilac raporlarını vergı daıresınde tarattıgımız zaman,ankaranın oranı yukseltme gıbı bı durumu olabılırmı,aynı sonucları hastanede rapor alırkende sundum fakat bel fıtıgı ve tansıyon raporları olmasına ragmen oran vermedıler.

Teşekkür ederim sağol vergi indirimli emekli olan çalışabiliyormu resmi olarak

rıca ederım,evet calısabılıyor sgdp ödeyerek,onuda iş veren ödüyor,ama sigortaya bıldırmesi lazım iş verenın

Üst Alt