Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal veya şizofreni hastası olan kim var?

Ben sizofren hastasiyim kactakac rapor alirim

Ne çok şizofreni hastası varmış forumda, aranızda hangileriniz devlet memuru?

rivotril

rivotril kardesim bu mesajini yayinlayali uzun zaman olmus ama ben yinede yazacagim.
Anlattigin sikayetler birkac gunde atlatilabilecek seylerdir. Tel numarasi yazmak site kurallarina uygunmu bilmedigim icin yazmiyorum.olurda mesajimi gorursen bu siteden bana ulasmani rica ediyorum.istersen tedavi surecini kayit altina alip yayinlayabikirsinde yillarca rahatsiz olan bir kisinin duzelmesi digerlerine ilham kaynagi olur en azindan

Arkadaşlar 1 i özel olmak üzere 3 doktora gittim ilk doktorum f.32.3 psikotik belirtili ağır depresyon 2.özele gittiğim f.32 depresif nöbet 3. Ve son gittiğim doktor f.32 depresif nöbet dedi ve ailemden biriyle görüşmek istedi give görüştü teşhis f.32.2 orta depresif dedi benden mmpı testi istedi yaptım haftaya tekrar gel dedi 3 ilaç verde cedrina cipralex ve olfrex
rahatsızlığım ise vefat eden yakınımı görüyorum sürekli öldüğüne inanmıyorum bana zarar vermemi istiyor bana zarar verecek dıye traş olamıyorum ellimi kesecek diye tırnaklarıkı kesemiyorum benim durumum nedir bunlar neyi işaret ediyor ilaçları kullanmaya başladığımdan beri kabuslar görüyorum ben şizofrenimiyim şizofreni tedavisi görenler yardım etsin lütfen

Merhaba arkadaşlar

Ben atipik psikoz hastasıyım % 45 raporum var..Hastalığım 2009 yılında madde kullanırken başladı ve çok olmasada hala devam ediyor..
Şİkayletlerim çok lakin en önemlisi düşüncemi okuyorlar hissyatına kapılmam..Abizol ilaç kullanıyorum..Psikoz hastası olup benim gibi düşünceye kapılanlarla tanışmak isterim..

Ben de kronik şizofreni hastasıyım ve devlet memuruyum. %45 raporum var. İşim gereği insanlarla çok muhatap oluyorum bu sebeple şikayetlerim bazen çok artıyor. Müdürlerden insanlarla muhatap olmayacağım bir iş, görev isteme gereği duyuyorum mesela arşiv gibi...
Ben 1995'ten beri tedavi görüyorum, düşünün risperdal, zyprexa vs. gibi ilaçlar yoktu o zamanlar; çok acı çekiyordum; bu nedenle çok sevdiğim bir üniversitenin çok sevdiğim bir bölümünü bırakmak zorunda kaldım sonra hasta olmama rağmen başka bir üniversiteyi bitirdim.
Askeriyede ise komando olamaz raporu vermelerine rağmen doğuda 2,5 ay komandolarla birlikte aynı şartlarda askerlik yaptım(jandarma olarak); bu ise bana müthiş bir güven duygusu verdi; yani askerlikten korkmayın %45 lik şizofreni hastaları.(Eğer askere alırlarsa...)

Bana bugüne kadar konan teşhisler farklı doktorlar tarafından okb ,psikotik depresyon ,bipolar bozukluk ,atipik psikoz .:)

Şizofren ksrdeşim.Kullandığınız ilaçları karşılaştırmak adına ve doktorunuz hakkında

GypsyKing kunta

Kullandıgınız ilaçlar hakkında bilgi verebilir misiniz bir de tavsiye edebileceğiniz bir dr,kardesım icin rica etsem?

kardes aynı seyler benımde basımdan gectı mıtler ajanlar daha neler neler bende 23 yasından berı paranoıt tıp şizofrenım suanda 34 yasındayım yaklasık 11 sene oldu bende senın gıbı solıan ve akıneton kullanıyorum ayrıyetten neryum cedrina 48 kılodan 98 e kadar cıktım ama yınede bırakmadım ılacı pıyasada kullanmadım ıgne ılac kalmadı ve bu kıloya baglı olarak mıgde tansıyon seker koletrol kalp kırızı vss.. hastalıkları cıktı en sonunda dayanamadım ılacları bıraktım son 3 aydır ıcmıyorum suanda ınankı cok ıyım ama ılerde neolur onu bılmem 8 kılo verdım mıgde tansıyon koletrol vsss duzeldı yanı bu solıanı fazla kullanma derım kullandıgım gune lanet olsun son 7 yıldır kullanıyorum benı maafettı dıkkat edın derım :(

merhaba ben de şizofreni hastasıyım. önceleri buna inanmıyordum tabi ama ilaç (zyprexa rexapin akineton ve norodol abizol aripa vs) kullandım. şimdi hasta olduğuma inanıyorum.
önceleri birilerinin peşimde olduğunu ve sürekli herşeyimi izlediklerine inanıyordum. evimin her yerine kamera taktıklarını, bilgisayarıma virüs sokup izlediklerini ve hatta internet sitelerinde benim resimlerimi paylaştıklarını ve böylece bütün dünyanın beni tanıdığına inanıyordum. sokağa çıktığımda herkesin beni tanıdığına inanıyordum ve herkesten çekiniyordum. kendimi rezil olmuş gibi hissediyordum. gerçekten çok zordu. son zamanlarımda televizyondaki insanların bile benim hakkımda konuştuklarını hissediyordum. ama anladım ki hepsi hikaye hepsi benim zannımmış. şimdi öyle düşünmüyorum ve kendimi kuşlar kadar özgür hissediyorum. kimse beni izlemiyor. kimse beni tanımıyor. televizyonda benim hakkımda konuşmuyorlar. daha ne isteyeyim. :)) komik veya ironik mi desem ama gerçek. işte biz şizofrenlerin çektikleri böyle tuhaf ama gerçek olduğuna inandığımız şeyler.
şuan memurum. ve az ilaç kullanıyorum. çok şükür iyiyim. ve gün geçtikçe iyileşiyorum.
rabbim tüm hastalara şifa versin. herkese hayırlı geceler.
işte yine aynı şeyi yaptım en başta söyliceğimi en son söyledim:)

psikoz ve psikotik bozukluk hastasıyım yani şizofrenim

Sizoaffektif bozukluk

Bende sizoaffektif bozukluk hastasıyım tanışmak istiyorum

Bipolar duygulanım bozukluğu hastasıyım ben de.

Var raporum %40 bipolardan, %10 hiperlipidemiden. Ortalaması %46 yapıyor.

dereli_47

erhaba Dereli 47 arkadaşım bendede senin yazdıklarının aynısı var kullanmadığım ilaç kalmadı sayılır şuan abizol kullanıyorum sadece bende duygusal ve ruhsal hayat bozuk bom boş ot gibi yaşıyorum birbirimize yardım etmek açısından bilgi paylaşımı yaparsak yararımıza diye düşünüyorum acaba senin rahatsızlığının geçmesini sağlayan ilaçlar hangileri yani Nasıl geçti rahatsızlığın şimdiden teşekkür ederim Allah hepimize acil şifa versin

Ben Xeplion 75mg ve abilify 15mg kullanıyorum şimdilik. Resmen hadım gibi oldum. Sıfır istek ve iktidarsızlık yaşıyorum.

Ruhsal hasta olan bir hayli var mesela ban şizofreni değilim ama ruhsal sınıfından Bipolar bozukluk sahibiyim.
Büyük geçmişler olsun mevla bizlere şifalar versin

Xact benim epikiriz raporum var birde boyun egriligim var yüzde kırk raporu alablilirmiyim.teşekkür ederim.

Dereli bende abizol depakin rispeldal seqouzel kullanıyorum.kısmen iyileşme var.sen engelli raporu basvurdunmu.

Ben anti depresan kullaniyorum yesil.yaninda da bi ilac daha var aksamlari kullaniyorum benim hastalik hangisine giriyor fizigimi cok takinti yapiyorum bedensel engelliyim.pisikiyatriye gittim bunlari verdi 3 hagta sonra muyane var

Merhaba arkadaşlar,

bende bipolar bozukluk hastasıyım.Hep özel hastanelerde tedavi gördüm.Şu anda liityum ve reksapin kullanıyorum bayağı bir yol kat ettim.Bilşnç düzeyimizde yaşanan sorunları ancak orda çözeriz dedim.Bir blog açtım deneyimlerimi yazıyorum.Bir daha ki yazımsa ekpss için %40 engelli raporu aldım.Detaylı bir dosya hazırlayarak sorunsuz aldım.Bunun üzerine olacak.Duygularımız ortak olduğundan fikirleriniz değerli benim için.Önerilere ve konuk yazar olarak birşeyler yazmak isteynlere kapım açık.Sevgiyle kalın hoşçakalın!

Bloğum:bipolarimkiben

Kardeşime de bu tanı Kayseri de kondu, nevşehir'in bir ilçesinde yaşıyorlar. Düzenli uzmana gitmesi gerek. Her seferinde Kayseri ye gitmek onlar için oldukça zor. Bu konuda biz çözüm önerisi olan var mı?

bende paronoid şizofreni ve okb hastasıyım..
çok değişik ilaçlar kullandım.
bütün ilaçları bıraktım artık.
şuanda hiç birşey kullanmıyorum.
şuanda engelli statüsünde özel bir şirkette çalışıyorum.

arada doktora gidip geliyorum.
ilaç yazıyor,kullanıyormusun diyor.bende evet kullanıyorum diyorum.
ama sonuç olarak iyiyim..boş yere ilaç kullanmama gerek yok öyle değilmi.
zaten ben şizofreni hastası değilim.
doktor yanlış teşhis koydu.
okb de olmayabilirim.
yani bence ben hasta değilim,ama doktor öyle düşünmüyor.
yani sonuç olarak özel bir şirkette çalışıyorum.

bilmiyorum.
hastalığı kafamdan uydurmuş olabilirim.
doktora yalan söyleyip kendimi hasta gibi göstermiş olabilirmiyim diye düşünüyorum
ama neden öyle yapayım ki onuda düşündüm şimdi.

bilmiyorum

benimde çok değişti

geçmiş olsun ..kardesim bu eczaneden ilaç raponun alabiliyormuyuz..bırde bu rapor heryerdemi gözüküyor ?

ben uyku problemleriyle gittiğim psikiyatri den tek ilaç Abilifly ile medula sisteminde sadece şizofreni ye verilmesinden bu tanıyı aldım
gerçekte uyku problemlerim devam ediyor ilaç la dahi ne hikmetse şizofreni de yanımıza kar kaldı gerçek ten şizofreniyim bilmiyorum

Üst Alt