arkadaşlar,
bana ilk olarak depresyon tanısı konuldu..sonrasında majör depresyon tanısı konuldu..sonra toplam 2 ay hastanede yattım..ilk olarak tedavi ile düzelmeyen okb tanısı konuldu,askerlikten muaf tutuldum.En son devlet hastanesi sağlık kurulu paronoid şizofreni tanısı koydu.
sıkıntılarım oldu,olmadı değil..ama ben hiç bir zaman şizofreni olduğumu düşünmedim..çok ilaç kullandım..ama şuan hiçbirşey kullanmıyorum..bu hastalığı bazen kabul ediyorum..bazen etmiyorum..şuan kabul etmiyorum mesela..ve hiç bir ilaç kullanmıyorum..
şuan sadece çok sinirliyim.herşeye hemen sinirleniyorum.
çok hayal kuruyorum.
dengesiz bir ruh halim var.
bir sorun var tamam kabul,ama şizofreni değilim dir değil mi? sonuç olarak..depresyon falandır..zaten ilk olarak majör depresyon ve okb demişlerdi..sonradan heyet kararı şizofreni oldu..
aslında beni günaha soktular..şimdi düşününce pişmanlık duyuyorum..evet kabul ediyorum..sizin hakkınıza girdim..o sağlık kurulu raporu sayesinde engelli kadrosunda işe başladım,ekpss ye de girdim..belki atanırım..o zaman gerçek engellilerin hakkına da tecavüz etmiş oldum..ama raporu ben istemedim onlar verdi..devlet bir süre takip bile etti beni..hakkımda tutanak geliyordu her ay sağlık ocağına,artık gelmiyor galiba..doktora bu raporu iptal edin..ben şizofreni değilim dedim..ama inanmadı..sen bunları düşünme dedi..şimdi bütün suç ben demi sizce..ben sadece çok hayal kuruyorum..birde belki inanmayacaksınız ama astral seyahata çıkabiliyorum..bir kaç kez de diğer boyutlardan varlıklarla,isimlerini söylemek istemiyorum iletişim kurdum..