her kafadan ses çıkıyor bu sitede arkadaşlar bence başkalarına destek olmıcaksak köstekte olmayalım..kulaktan duyma haberlerle skolyoz kifoz hastaları bu siteye baktıklarında ameliyattan çok korkuyolar ürpertici şeyler yazmışsınız..eğer ameliyat olmdan öne bu siteyi okusaydım olamazdım heralde :roll: başınızdan geçenleri tabikide anlatın bilgilendirin ama yeri hangi doktorun yaptığını(ki doktor çok önemli bence)eğim derecenizi vede buna benzer şekilde yazarsanız daha çok bilinçleniriz.. :!: doktorum bana ünsal domaniç evt dedi risk var senin ameliyatında enfeksiyon riski olabilir dedi felç falan demedi enfeksiyon her ameliyatta olabilecek sorun onuda antibiyotiklerle geçirir kuruturuz dedi allaha çok şükür öle bişey olmadı aralıkta ameliyat oldum bazıları cüneyt şarı ii demiş evet alanında ii ama insanlarla daha doğrusu hastalarıyla konuşmasını bilmiyo sigortalı olduğumu duyunca özel muaynesinden beni sepetledi 150milyonumu çöpe attım neyse sağlık olsun şuan işteyim çalışıyorum ve sorunum yok çok şükür herkeslere geçmiş olsun diyorumm ve ümidinizi asla yitirmeyin arkadaşlar allah acil şifalar versin hepimize