Ben de Meningomyeloselliyim. 91 dogumluyum. Belimdeki kitlenin bir kismi 8 aylikken, bir kismi da 4 yasindayken alinmis. Diz altinda paraparezi var ve belimde hala biraz yag kitlesi var. Tek koltuk degnegi kullanarak yuruyorum. Kalca cikigi var. Her isimi kendim gorebiliyorum. Tuvalet problemim de var ve bunun ustesinden nasil gelecegimi bilmiyorum.. İyi bir urologa ihtiyacim var. Adana'da yasiyorum. Toplamda 11 ameliyat gecirdim. Sag topugumda 14-15 yil boyunca gecmeyen bir yara vardi. Kronik osteomiyelit meydana geldi ve bu yuzden Balcali Hastanesinde 3 ameliyat gecirdim ve hepsinde de tekrarladi, yara tekrar acildi. Daha sonra Ortopedia Hastanesi doktoru Mahir Gulsen Bey ile tanistim. Tek ameliyatla hem osteomyelitten hem de disa donuk basma problemimden kurtardi. İlizarov sistemi takti ve 2,5 ay sonra cikarildiginda ayagim saglikli insanlarinki kadar duzgun du. Birkac ay boyunca fazla yuruyemedim odem yapiyordu ayagim. Cunku kemigi 3 yerinden kirarak duzelttiler. Ama o asamayi da atlattim ve su an cok rahatim. Yillarca bosuna surunmusum hastanelerde. Allah Mahir Beyden razi olsun. İnkontinans problemini de halledebilsem keske... Yarasi gecmeyen ve osteomyeliti olan arkadaslar Mahir Beye gorunsun mutlaka. Bu hastaliktan olup inkontinans sorunundan kurtulabilen var mi?