Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 engelli aylığı 2022 ne kadar olur⁉

Zamlar % 25 e yükseltilmiş arkadaşlar ona göre hesaplayın maaşınızı

[FONT=sans-serif]Memurlardan sonra 16 milyon emekliye de refah payı zammı geldi. Memur, işçi, esnaf ve çiftçi emeklilerinin yüzde 17.55 ve yüzde 19.77 olan normal enflasyon zamlarının verilecek ek refah payıyla yüzde 25'e çıkarılacak.[/FONT]

Az önce ntv de alt yazı geçti yeni bakan açıkladı dalga geçer gibi sosyal yardımları arttırdık diye maaşlara %17.55 zam yapılmış hepimizin Allah yardımcısı olsun

Engelli maaşları önümüzdeki seneler boyunca eriye eriye kuş kadar kalacak.
Eridi zaten aldığım gün bitiyor maaş bu sefer değişmez çünkü seçim geçti dua edelimde sudan sebeplerle maaşları kesmesinler

.....bir Allahın kuluda engelli maaşlarını söylemez mi anlayamadım bu kadar mı değersiz bu engelliler yazıklar olsun devlete

[FONT=Arial]Tok açın halinden ne anlar? Hele de parayı sonradan bulmuş siyasal İslamcılar sözkonusuysa.[/FONT]

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI:
Bakanlığımız memur maaşlarına yapılacak artış oranını net olarak belirledikten sonra bizim bazı sosyal destek programlarımızda da yapacağımız artışlar ortaya çıkacaktır. Hangi destekleri peki kapsayacak? Bunu da söyleyeyim. Yaşlı aylığı, engelli aylığı, engelli bakım aylığı, silikozis aylığı, kronik hastalıklarla ilgili yaptığımız destek programları ayrıca da vefat yardımı bu artış oranlarından etkilenecektir."

[FONT=Arial]Yok bir de yapmasaydı, kapı gibi kanunda varken! Kanunu mu çiğneyecekti reisin, Mahinur?
Lütufmuş gibi rejimin propagandasını yapıyor uyanık. "Şunun müjdesini verebilirim ki..." diye açıklamaya başlamış, iyi, mi!
İyileştirme kapsamında ek bir zam için uğraşıp didin de farkını görelim.[/FONT]

Son düzenleme:
[FONT='inherit']
%25 lik yeni zam oranı engellileri kapsamıyor. Yeni zam memur emeklilerine verildi memurlara değil[/FONT]
eNELLİLER MEMUR EMEKLİ ORANINDA ZAM ALIR ben vgm den alıyorum emekli memur zammına göre maaş artıyor biliyorum zam oranı 17,55 den 25 e çıktı [FONT=sans-serif] 1594 TL den 1874 çıkan engelli aylığı 17,55 den heaplanmıştı[/FONT]

eNELLİLER MEMUR EMEKLİ ORANINDA ZAM ALIR ben vgm den alıyorum emekli memur zammına göre maaş artıyor biliyorum zam oranı 17,55 den 25 e çıktı [FONT=sans-serif] 1594 TL den 1874 çıkan engelli aylığı 17,55 den heaplanmıştı[/FONT]

Bu sefer vermediler %25 zammı engellilere bize değil bazı emekliler bile kapsam dışı bırakmışlar buarada engelli maaşı bütün kanallarda alt yazı yazıyor %17.55 oranında zam ile

bu 2022 maaşı ebm maaşları neden bu kadar az asgari ücret gibi olsa ya

Evde bakım maaşı ne kadar oldu internette 5072 felan yaziyorda ne kadar doğru

Ebm memur maaş katsayısı x 10000 yani 5097 lira.

Yanlış bilgi veriyorsun.

0fedcec3-efec-43b5-882a-2bc7e6e07476

17.55 sallama bilmeden atiyorsun;)

280-420 lira zam ...
Sallama mallama muhabbetini geç saçmalama oku burada ne yazıyor
[h=2]SON DAKİKA EMEKLİ MAAŞ ZAMMI BELLİ OLDU[/h]Memur, işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 25 oldu. Emeklilere, enflasyon ile birlikte 6 aylık yüzde 25 oranında zam yapılacak. Düzenleme TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülen torba yasa teklifine eklenecek.

Bu sefer vermediler %25 zammı engellilere bize değil bazı emekliler bile kapsam dışı bırakmışlar buarada engelli maaşı bütün kanallarda alt yazı yazıyor %17.55 oranında zam ile
Burayı okurmusun
[h=2]SON DAKİKA EMEKLİ MAAŞ ZAMMI BELLİ OLDU[/h]Memur, işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 25 oldu. Emeklilere, enflasyon ile birlikte 6 aylık yüzde 25 oranında zam yapılacak. Düzenleme TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülen torba yasa teklifine eklenecek.

Twitterde Aile ve sosyal politikalar bakanlığı twet atmış.linki budur

https://twitter.com/tcailesosyal/status/1677633829287198720

Bütün herkes istisnasız bu linkin altına mesaj atsın lütfen.Gerekirse bu linke her birimiz 10tane 20 tane mesaj atalım.Bu zamma rıza göstermediğimizi bildirelim.Aman bir şey çıkmaz demiyelim.Lütfen linke tıklayarak,içinizden geçenleri mesaj olarak atın.En azından elimiz kolumuz bağlı,hiç bir şey yapmadık dememiş oluruz.

Alın yüzyılınızı başınıza çalışan vicdansızlar!!
İnsan o 1874 rakamını yazmayı utanır be!

Rapor oranı %40-%69 Arası için engelli aylığı 1874 Lira, Rapor oranın%70 ve üzeri için 2811 Lira olmuş. Akp'ye oy verenler burda mı ? Bozdurup bozdurup harcarsınız artık...

Bakanlık mesajda Türkiye yüzyılı vizyonuyla hareket ettiklerini ve hiç kimseyi arkada bırakmadıklarınıda yazmayı ihmai etmemiş.Bu vizyon kapsamında da koskoca %17.5 luk zammı engelliye ihsan buyurmuşlar.Aslında Türkiye vizyonu ile hareket etmemişler,resmen hakaret etmişler.Üstüne bir sövmedikleri kalmış.

https://twitter.com/tcailesosyal/status/1677633829287198720?t=_wxialhkau2z1fqeumtx4a&s=19

Bizlerde bu linke girip,en derin teşekkürlerimizi arzedelim.Sayelerinde bu zamla beraber aç karınlarımız doyacak,sırtımız pekişecek,bitlerimiz kanlanacak.Yazın arkadaşlar,en azından bu hakarete bir tepkiniz olsun.

Slm Arkadaşlar ;

Tüm herkesi Tek Yürek olmaya
davet ediyorum ...
Bizim rakamlar çok komik kaldı ......
Allah için ;
Hakk ' ı savunacak 500 kardeşim var mı ?
2002 den bu yana AKP ye oy atan biri
olarak şu parti , bu parti kavgasını bırakıp
Tek Yürek olalım .....
Cimer kapalı kutu ....
Recep Tayyib Erdoğan Facebook Paylaşımı
Altına en az 500 kardeşimin aynı yorumu
yapmasını rica ediyorum ...
Bu güne kadar kendileri için çok bedeller verdim ....
Bu uğurda Bedel verilecekse hazırım .....
Sadece Cesaret ....
Böyle verilecekse , hiç vermesinler .....

Engellilerin haklarını en çok savunan fatih erbakan dı diye hatırlıyorum,ona yazmak daha doğru olur gibi.

Kardeşim ;

Erdoğan ' a yakışmadı ....
Dengesizlik oldu ....
Muaattap kendisi , usulünce
Yorumunu herkes aynı yaparsa ;
SES getirir diye ümit ediyorum .....

Verdiniz yetkiyi gördünüz etkiyi :rolleyes:
ohhhhh ohhhhh!!!

Son düzenleme:
Şahsi hırs ve şhowları
Birkenara bırakalım Arkadaşlar ....
Eleştiriyi herzaman yapıyoruz zaten ...
Var mısınız ? ....

Maaşlar 500 tl arttı ya cumartesi günü haber vermeden hane ziyareti yaptılar ,2022 alan arkadaşlar bu ara evden ayrılmayın çat kapı sdyv den kontrola gelebilir ler cumartesi ,pazar hiç farketmez

Ne oldu Arkadaşlar ?
Erdoğan ' ın yüzüne konuşmaya
Var mısınız ! ......

Şu bizim günahımız kadar sevmediğimiz Soylu'nun oh videosu vardı.
Akp'ye oy verdim diyenler, bi zahmet açıp izleyebilirler mi?

Seçimden önce petrol bulduk, gaz bulduk, araba yaptık, uzaya çıkıyoruz, ihamız var sihamız var.
Seçim bitti ekmeğe zam, benzine zam, elektriğe zam.

Ne demişti soylu hatırlayalımmm: OHHHHH!...

Ne maaşım var, ne engelli maaşı, ne yardım alabiliyorum. 0 lira gelirim var. Kısaca oh olsun diyorum.
Adam 20 yıldır akp ye oy veriyorum derken utanmıyor, ben mi utanacağım. :)

Kudüs mü düşsün
Erkek erkeğemi evlenelim.
Zamlar gayet yerinde olmuş.
Daha fazla verse İha Sihaları yapamayız.
Dünya liderliğini başkalarına mı kaptıralım.
Az sabredin Türkiye Yüzyılı henüz yeni başladı 100 yıl sonra düzlükteyiz.

Üst Alt