Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sen tuhaf birisin seni atmak lazım bu siteden çoğu konuda saçma sapan yorumlar yapıyorsun sen bilmediğin anlamadığın konulara yorum yapma eğlence yer değil burasıYokuz !!
Aynen öyle ben 2 yıl önce sildirdimne kadar bağlı olduğunuz vakıf dernek varsa hepsinden üyeliğiniz eğer varsa silin
[FONT=sans-serif]bAKANLIK SİTESİNDEKi, ZAM % 17,55[/FONT]Bakanlığın sitesinde açıklama var.
https://www.aile.gov.tr/haberler/ba...ogramlarimizin-aylik-odemelerini-artiriyoruz/
Abiler birsey sorcam şimdi biz bu ay maaş alcazmi yoksa bir dahaki aymı bide abiler nasil alcaz maaşları zamlimi ne kadar
Temmuz aylığı bayramdan önce ödendi erken ödeme yapıldı yani. Ağustos aylığı da sizin ödeme gününüzde hesabınızda olacaktır. Zamlı olarak elbette.
Zamdan kastınız yeni yapılan devamlı geçerli olacak zam dimi, birde yılda 2defa yapılan zam var oda agustosa denk geliyor onuda verecekler mi acaba
Agustos ayinda zam farki verilecekmi yoksa normal zamlimi alcacagiz
Asgari ücret kadar olmalı bence
Ben %70 engelliyim, annemin yanında kalıyorum diye engelli maaşından faydalanamıyorum, çalışamıyorum da yıllardır. köpek gibi sürünüyoruz işte, ücretsiz sağlıktan da faydalanamıyorum, devlet benden çatır çatır GSS primi alıyor, annemin yanında kalmak kabahat oldu. sokaklarda kalalım en iyisi.
Sizin durumunuzdakiler adres değişikliği yapıyorlar yani kandırmaca yolu var yok değil ama bu günümüz kiralarda bunu yapmak çok da mümkün görünmüyor.