Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz 2023 engelli aylığı 2022 ne kadar olur⁉

Kimse Boşa Ağlamasın Siz Engelli Maaşını Asgari Ücret Seviyesine Çıkartacam Diyen KILIÇTAROĞLU Na Oy Vermediniz.
Gittiniz AKP'YE Oy Verdiniz O Tren Geçti Şimdi Kafanızı Duvarlara Vurun

Benim anlamadığım engelli maaşlarına müjde artış yaptık diyolar yapılan birşey yok kardeşim biz engelliler devlete ağır geliyorsak ozaman bize iş versin çalışalım nerde bizim engelli sendikaları bizi savunacak kimse yokmu biz böyle oturup kaderimimizi bekliyecez

Yani yüzde 70ve üzerine sadece 400tl mi zam yaptı 😅 rezalet vallahi ya

Size tek bir kelime ediyorum ne kadar bağlı olduğunuz vakıf dernek varsa hepsinden üyeliğiniz eğer varsa silin bu vakıfların derneklerin bize bir hayrı yoktur daha bugüne kadar bir dernek başkanı vakıf başkanı engelliler adına TV çıkıp engellilerin haklarını savunduğunu görmedim boş davadır onlar benim için bir süsten ibarettir

Arkadaşlar bu yılda 2kez yapılan zam vardı ya agustosta hem o hem normal zamlı olarak mı yatacak sizce??

Sosyal medyada aile bakaninin açıkladığı engelli,yaşlı ve bakım maaşı oranları yanlıştır..o oranlar yüzde 17 buçuk zamma göredir..geri kalan zam oraninin yüzde 25'e tamamlanması için, meclisten düzenleme olması lazım .doğru maaşlar şunlardır ..
Yüzde 40/69 engelli veya engelli yakini maaşı:1.990
Yüzde 70 ve üzeri engelli maaşı: 2.990
Evde bakım maaşı:5.420 lira olmuştur

Yılmaz bilge
Bende % 25 zam biliyorum ama bu bilgiyi maaş rakamlarını nereden aldın yada senmi hesapladın
Ben kesin bir resmi açıklama bulamadığım için sordum yanlış anlamayın

Senede normal olarak yapılan zammı sanki ekstra bir şey vermiş gibi açıklama yapıyorlar resmen dalga geçiyorlar bizlerle

Abiler birsey sorcam şimdi biz bu ay maaş alcazmi yoksa bir dahaki aymı bide abiler nasil alcaz maaşları zamlimi ne kadar

Abiler birsey sorcam şimdi biz bu ay maaş alcazmi yoksa bir dahaki aymı bide abiler nasil alcaz maaşları zamlimi ne kadar

Temmuz aylığı bayramdan önce ödendi erken ödeme yapıldı yani. Ağustos aylığı da sizin ödeme gününüzde hesabınızda olacaktır. Zamlı olarak elbette.

Temmuz aylığı bayramdan önce ödendi erken ödeme yapıldı yani. Ağustos aylığı da sizin ödeme gününüzde hesabınızda olacaktır. Zamlı olarak elbette.

Zamdan kastınız yeni yapılan devamlı geçerli olacak zam dimi, birde yılda 2defa yapılan zam var oda agustosa denk geliyor onuda verecekler mi acaba

Zamdan kastınız yeni yapılan devamlı geçerli olacak zam dimi, birde yılda 2defa yapılan zam var oda agustosa denk geliyor onuda verecekler mi acaba

Bu yeni olan zam 2022 için yılın ikinci zamı yani şu %25 olan yani ağustosta gününüzde zamlı alınacak evet. Yılın ilk zamı 2023 yılı ocak da yapılan ve şubatta zamlı alınan… yılın ikinci zamı ise temmuz da yapılan zam Ağustos ayında zamlı alınacak. Biliyorsunuzdur bu yıl şubatta alınan ile martta alınan aynı değildi ve Ağustos da alınacak da eylülde alacağimiz ile aynı olmayacak. Zam farkından dolayı. Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Agustos ayinda zam farki verilecekmi yoksa normal zamlimi alcacagiz

Agustos ayinda zam farki verilecekmi yoksa normal zamlimi alcacagiz

Ağustos ayında ödeme gününüzde zamlı aylığınız artı zam farkı verilecek evet ve Eylül ayında zamlı aylığınızı 2024 yılı ocak ayı alacağınız aylık iyi aynı olacak. Temmuz ayı zamı temmuz ayında değil ağustosda verilir zam farkı eklenerek, tıpkı ocakta yapılan zam ile şubatta aldığınız zamlı aylık gibi yani.

Ben %70 engelliyim, annemin yanında kalıyorum diye engelli maaşından faydalanamıyorum, çalışamıyorum da yıllardır. köpek gibi sürünüyoruz işte, ücretsiz sağlıktan da faydalanamıyorum, devlet benden çatır çatır GSS primi alıyor, annemin yanında kalmak kabahat oldu. sokaklarda kalalım en iyisi, gözümün önünde hastanede engelli raporu alan suriyelilere tıkır tıkır maaş veriliyor...

Ben %70 engelliyim, annemin yanında kalıyorum diye engelli maaşından faydalanamıyorum, çalışamıyorum da yıllardır. köpek gibi sürünüyoruz işte, ücretsiz sağlıktan da faydalanamıyorum, devlet benden çatır çatır GSS primi alıyor, annemin yanında kalmak kabahat oldu. sokaklarda kalalım en iyisi.

Sizin durumunuzdakiler adres değişikliği yapıyorlar yani kandırmaca yolu var yok değil ama bu günümüz kiralarda bunu yapmak çok da mümkün görünmüyor.

Sizin durumunuzdakiler adres değişikliği yapıyorlar yani kandırmaca yolu var yok değil ama bu günümüz kiralarda bunu yapmak çok da mümkün görünmüyor.

Selamlar, ben onu yapamam çünkü ekmek almaya param yok, annemin hastalığıyla da ayrıca uğraşıyorum.

ağustosta zam farkıyla beraber toplam kaç tl alacaz bilgisi olan varmı

Üst Alt