Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye buluşması] 15 Mayıs Yakacık Aydos Orman Parkı Mangal Keyfi/Doğum günü kutlaması
büyük bi ihtimal bende gelecem realcim ama sana bişey sordum cvp vermedin
piknik yeri tekerlekli sandelyeye uygunmu çünkü uygunsa alıcam degilse az buçuk yürüyom almıycam
Firdevscim, baya kalabalık olduk. İnşala herkesi memnun etmeye çalışırız
Ve Büyük buluşmaya az kaldı. Resimdeki görüntülere aldanmayın arkadaşlar gittiğimiz gün hava kapalıydı. O yüzden sıkıcı görünebilir ama güneşli ve güzel bir gün bizi bekliyor hem eğlenicez hem sohbet edicez hemde bol bol yürüyüş yapacağız Bu arada burada Luna Park ta var kaçıranlar çok pişman olmuş olacak haberiniz olsun
sevgili modum Araz Eylül+1 olarak ekleyebilir miyiz
Teşekkür ederim canım benim şımardım valla
Elimizden geldiğince fazlasını da yapmaya çalışıyoruz Tufan arkadaşımla birliktesizler de böyle manevi destek verdiğiniz taktir de daha da pozitif enerji kazanıyoruz,çok mutlu oluyoruz
14 mayıss antalya 15 mayıs istanbul yuppiii sezonu açtımmı ne ... bu şimdi bana ilk buluşmam adanayı ertesi günde kadıköy balon cafedeki buluşmayı hatırtlattı..tufan senlede orda tanışmıştık