Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye buluşması] 15 Mayıs Yakacık Aydos Orman Parkı Mangal Keyfi/Doğum günü kutlaması
Teşekkür ederiz teyzoş, keşke sizde gelebilseydiniz hem de tanışmış olurduk.insanlar ancak böylre bir organizasyonlara da biraraya gelebiliyor başka türlü gelemiyor
Semerkand bey,Ben Avrupa yakasın da oturuyorum ama bildiğim kadarıyla Kadıköy daha uygun olur diye düşünüyorum. daha net bir şekilde sonuca varmamız için sizin geldiğiniz otobüsün düzergahlarının nerede durduğunu öğrenmemiz gerekli bunu da ancak sizin geleceğin otobüse sorup bize bilgi vermenizdir, biz de sizi ona göre yönlendiririz.Yine cepten irtibat halin de oluruz zaten.
sizi de ekliyoruz listeye
svedrif; tufann hediyen hazır sen şimdi 12 gün düşünürsün
Merak ettim bak ne aldın çatlarım azıcık ip uçu veririr misin
RAVZA54; bende gelmeye karar verdimmm
Aşkitom sensiz bir eğlence düşünemiyorum iyki geliyorsun ben seni terminalden alırım ama erken gelmeye bak olur mu çünkü piknik alanı ile sürekli irtibat içerisinde olmamam lasım mümkünse sabah 9 gb in en azından banada yardım edersin Boncuk GozluM
semerkand; kocaeliden nasıl geliniyo gerçi istanbuldan nefret ediyorum ama müsait olursam bi gelip bakayım ormanlık alanları severim.trenle kadıköy üzerinden gelinirde oraya varmadan daha önce hangi durakta inip gelicez.daha dogrusu yer hangi semtte bakmadım tam ben
burası kartaldaymışta kartal gardan mı daha yakın yoksa kadıköyden mi acaba,içerde kalıyo burası çünkü varmı bilen
Yakışıklı kardeşim şimdi sen trenle geliceksen kartal da in sonra beni formdaki numaramda ara yolu tarif ederim kadköy'e kadar gitmene grk yok... Şayet otobüsle geliyorsan Haremde inip 16U ya bindikten sonra AYDOS/ÇAMLIK durağında iniceksin. sonduraktan bir önceki durak yalnış yerde sakın inme haa...
Ya şimdi abi misafir kurda kuşa yem olur ondan alalım dedim baksana işi düştüğü için iyi davranıyormuş... uyus işte iyilik buna yrmıyor bırakalım kaybolsun
RAVZA54;
aşkitom tmm türkan saylan da olur yada carrefour'un önünden alırız. orası daha kolay
svedrif;
O zaman bekleyelim bakalım şimdiden mrk etmeye başladım
Babalık;
Evet abi en iyisi kendi gelsin biliyor buraları uyus ama naz yapıyor havalı işte