Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Hasan Hocam, Feyza, Kocaman Yürekli Ahmet Abim ve Hasan Kuyucak abime sonsuz teşekkür ederim. Dostluk ve arkadaşlık adına hiçbir çıkar gözetmeksizin yine tek yürek olduk eğlendik, eğlendirdik ve coştuk. Deymi yerindeyse parmsk ısırttık.Rüya gibi 2 gün geçirdik.Harika bir buluşma oldu.Tek kelimeyle mükemmeldi.Tekrar ememği geçen tüm dostların emeğine ve yüreğine sağlık diyorum.
Haaa bu kadarmı çık değil yaşadığım herşeyi adım adım anlatıcam size en azından gelemeyenler o güzel anları okuyarak bir nebze olsun yaşamış olurlar.Neyse ben başlıyorum.
2010 yılının bitimine son 10 gün kala yapmış olduğumuz sene-yi devriyesini bekleyemediğimiz bu buluşma tek kelimeyle mükemmel bir buluşma oldu. Rüya gibiydi herşey.Küçük ve tatlı talihsizliklerle başlayan yolculuğumda ömrüm boyunca unutmayacağım o güzel 3 güne kement atmak üzereydim.Seyehat sırasında gece 3:30 sakar muavin sıcak çayı üzerime dökerek yaktı beni
))nazar ayoll nazar ne diyeyim...
Neyseki çok yanmadım.Sabah 9:00 da Antalya otogarındaydım. Hasan hocam, Feyza ve Ahmet abimi orda görünce yandığımı bile unuttum.Derken Umut toprağım Miko ve.. diğer arkadaşlar geldiler artık hiç birşeyim kalmamıştı. Otele doğru yol aldık. Otelde işlemler yapıldı v.s. der ler le le le lop ileri sardım
Hasan hocam bana bir arkadaşından bahsetti onunla aynı odada kalmak istermisin dedi.Bende seve seve dedim ve o mükemmel insanla Eylül hocamla tanışma ve aynı odayı paylaşma imkanı buldum.Eylül hocam gerçekten sizinle tanıştığıma çok memnun oldum gerçekten harika bir insansınız...
Öğle yemeği, 5 çayı, akşam yemeği derken; geldi eğlence zamanı..Çok güzel eğlendik çoooookkk.....Müzisyen Fatih bey çok güzel bir dans şarkısı söylüyor "Dertler derya olmuş bense bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben" Kendimi şarkıya kaptırdım kavalyem Kadir' le birlikte...Kadir bir anda Fatih beyin yanına çıktı tabi ben de yanında duet yapıyoruz.Benim boğazım ağrıyor, ses hışır hışır ve nefes nefese sesim titriyor.Yine de büyük alkış topladık.Muhteşem bir duyguydu bu.Alkışları duyan ben dururmuyum artık mikrofon benim olmuştu, şarkının sonunu ben getirdim bu arada fatih bey sesimi kaydetmiş tabi Kadirin sesinide bize tekrar tekrar dinletti..E duyunca sesimin çokta kötü olmadığını anladım rahatlamıştım
...Rüya gibiydi anlatılmaz yaşanır...
Eğlence bitti ama gece bitti sanmayın, biz aşağıda lobide oturuyorken saliha(sırdaş) ve ramazan bize süpriz parti hazırlamışlar; Çiğ Köfte Partisi, gece saat 11:30 a geliyor.Hep birlikte Yaklaşık 25 kişi çıktık yukarı saliha'nın odasına sıra gecesi yapıyoruz
Ramazan ağbim köfte yuğuruyor; ben türkü söylüyorum "urfalıyam ezelden",ahmet abim söylüyor saliha söylüyor...Yeter mi yetmezzz köfteyi denemek lazım tavana bide mühür yaptık
Ellerine sağlık ramazan abi sakız gibi olmuştu köfte ilk atışta yapıştı tavana.Falcon otele engelliler biz hatırası.....
Zehir gibi acıydı köfte çok harika olmuştu, ağzımız yana yana yedik..Neyse o kısmıda sarıyorum der ler lelle lele lop...
Veee güzel haber 9 kişilik istanbul gurubu geldi gece saat 1:30. onlarında giriş işlemleri yapıldı. Canlarım benim acıkmışlardı neyseki benim bisküvi stoğum vardı.hasret giderdik sohbet ettik. Artık uyku zamanı.......
Devamı yarınn görüşmek üzere...