arkadaşlar dostlar burda en önce bir şeyde anlaşalım . bu güne kadar yapılan tüm engelli organizyasyonlarında ve bundan sonrada yapılacak tüm organizasyonlarındada bu güne kadar katılan hiç bir kimse bu reklam kokuyor veya bir tür siyasi partiyi anlatıyor demedi ve bundan sonrada eminimki demezde . neden derseniz bu tür organizasyonlar bizlerde yaptıgımız için biliyorumki hiç bir siyasi harekete veya başka bir türlü harekete baglı olmadan yapılmıştır bu saaten sonrada böyle bi imada bulunana n arkadaşlar var ise ben kendi adıma derimki böyle bir düşüncede iseniz ne olursunuz lütfen bizleri bu düşüncelere katmayın , burda yapılan sadece ve sadece gönül işidir lütfen arkadaşlar konuyu başka mecralara taşımayalım yok taşımak istiyorsanız bizler sandıgınız kişiler degiliz siz kendi bildiginiz harekette serbestsiniz ama aramızda bu tür organizsazyonlarda bizim dışımızda her hangi bir söylev veya siyasi bir hareket bekliyorsanız lütfen aramızda sizleri görmek istemiyoruz çünki biz kimsenin maşası degiliz . biZler sadece ve sadece gönül birlikteligine inanan kimseleriz .. SALİŞ canım benim bu antep buluşmasında sen olmasaydın ben biliyorumki biz de dahil olmak üzere bir çok kimse olmuyacaktı . seniNDE şimdiden ellerine yüreklerine sağlık diyorum canım kardeşim benim... bu konuda en büyük plaket senindir ve ben kendime düşen hareketi senin adına yapacagıma emin olabilirsin. sen BAŞ TACIMSIN. BİLESİN...