Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaşlar; lütfen listenin son halini en kısa zamanda iletmenizi rica ediyorum. Liste güncellenmesi olmayacaksa başlık kilitlenecektir.
Bende ilk Jem arkadaşımızın form yazısını okuduğumda bütün mantığımla güncelleme olmazsa kime ne zararı olur diye düşünürken Hasan Hocam açıklama yaptı....Bu kadar basit bir meselede bu kadar kuralcı olmak gereksiz diye düşünüyorum.....Cem abicim liste güncellenmesinin başlık kilitlenmesiyle ne alakası var....Tehdit sana hiç yakışmıyor ....Başlığı düzenleyen arkadaş bu konuda tecrübeli olmayabilir yada iş yoğunluğu olabilir demi ama.Hem güncel liste en çok organizasyonu düzenleyenler için gerekli.Onlar için sorun yoksa ne katılımcılar ne de yönetici için sorun olmamalı.Katılmayacak olanlar zaten belirtmiş başlıkta.Organizatörler bunu not etmiş ve onlar için sorun yoksa bence sorun yoktur Ha güncel liste olsa tabi ki daha iyi olur....Ama başlığı açan arkadaş bu konuda tecrübesiz.Basit bir özel mesajla ona bu konuda yardımcı olunabilir..
nurullah abi senin yerine bagaja ben girerim yeterki sen geledip abi arabada yer yoksa ben bağajdada gidebilirim...ager götürürsen...
nurullah abi senin yerine bagaja ben girerim yeterki sen gel
Ayşe arabada 1 kişilik boş yer duruyorcanım inan bende çok isterdim, ama kısmet olmadı bu defa, bir dahakine inşaallah seninleyim/sizlerleyim
bu arada yaka kartını bana gönderirsen defterimde saklayabilirim, (önceki buluşmalardan var birkaç tane ) ayy hatta sankim ordaymışım gibi bende istesem, çok şey istemiş olur muyum
Ayşe arabada 1 kişilik boş yer duruyor