cavusae;
ben malulen emeklilikten söz ediyorum ondan da istemezler dimi yeni rapor??
ben malulen emeklilikten söz ediyorum ondan da istemezler dimi yeni rapor??
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bulnes ,
-dediğiniz şekilde (..... tarihinde emekli olmam nedeniyle işten ayrılmak istiyorum.gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim.) gibi işyerine hitaben dilekçe
-son çalışma günü işyerinizden alacağınız hesap fişi ve sigortadan alacağınız tahsis talep dilekçesini doldurup sigortaya başvuru yapın.(vergi indirim belgenizden fotokopi koyabilirsiniz)
sımdı dılekce verme sakın cıkısı alma sen once sgk ya gıdıp tam gununu ogren nazeman doldugunu ogren ogun cıkısı al senı tuzaga dusururler onceden dılekceverılmez verıpde sen sgk akdemez sgkgıdıp gun toplat emeklıolacagıngun ogren yazı al onagore dılekceversakın gungelmeden verme benım arkdas ımada aynısıyapılıldı oyna getırıldı tasmınatını alamadı bu devırde babanadahı guvenmıcendıye lafvardır helede muhassebıcıye osenı dusunmez patronu dusunur tasmınatkagıdını sgkdan alırsın oda emeklılıgın onaylanıncıa ımza verırsen oynagelırsın acelen yoksa gununu bekle ogun gelsın ozaman dılekceverırsın acele etme
bulnes ,
-dediğiniz şekilde (..... tarihinde emekli olmam nedeniyle işten ayrılmak istiyorum.gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim.) gibi işyerine hitaben dilekçe
-son çalışma günü işyerinizden alacağınız hesap fişi ve sigortadan alacağınız tahsis talep dilekçesini doldurup sigortaya başvuru yapın.(vergi indirim belgenizden fotokopi koyabilirsiniz)