mmmy1983
Bütün yorumları okuduktan sonra, senin en mantıklı yorumlar yaptığın için kendi mantığıma ve kişiliğime en yakın seni gördüm. Çocuğun da hayirli olsun. Ben de isterim ilerde bi çocuğumun olmasını fakat daha henüz eş adayı bile yok. Kilo almamanı ve diyet uygulayip spor yapmanı takdir ile karşiliyorum. Çalişiyor musun yoksa emekli misin? Sendeki hastalik fazla negatif belirtileri göstermiyor anladiğim kadariyla çünkü bende aşırı derecede hareket isteksizliği var. Bisiklet aldim misal hiç kullanmiyorum. Evde spor yaparim diye halter aldim boş yere.
Ben 1,85 boyundayim ve yaklaşik 95 kiloyum.
3 yıldır Xeplion 100mg kullaniyorum, yaklaşik 13 senedir şizofren hastasiyim. Uzun süre Risperdal Consta kullandim. 1 ay sonra ilk defa Trevicta 350 mg kullanacağim. Inşallah gece uyutur gündüz kalkmam da yardimci olur. Benim en büyük sıkıntım hareket isteksizliğin yanı sıra geceleri uyuyamamam. Bazen sabah uyuyom bazen öğlen bazen akşam, hep değişiyor. Günde yaklaşik 10 ila 12 saat arasi uyuyorum, normali bu benim için. Diğer insanlar nasıl 8 saat uykuyla işe gidiyor anlayamiyorum. Hastalandiktan sonra bende böyle oldu.
Spor yapabilen arkadaşların negatif belirtileri ağir değil. Benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Haz ve mutluluk almiyorum. Playstation aldim hiç oynamiyorum çünkü zevkten çok beynimi yoruyor.
Aynı durumda olan birileri var mı? Halsizlik, isteksizlik, hayatı yorucu gören, bu dünyada hedefi olmayan, çok ama çok sigara içen?