Merhaba,
Dun osteopati seansi aldim. Boynumun cok hassas bir durumda oldugunu tedavi icin biraz gec kalindigini ve az bi sansimin oldugunu soyledi. Mr goruntulerimde ensemde bir damara basi yapip migren seklinde bas agrisi yaptigini gosterdi. Ben zaten yuksek tansiyon ve bas agrisi sikayetiyle doktoro gitmistim. Nisan ayindan beride arastiriyorduk ancak boyun fitigini bulduk. Osteopat gecmisimle ilgili gerekli bilgileri alip muayenemi yapti. Butun omurgami kontrol etti. Ic organlarimi kontrol etti. Omurgamda bel ve sirtta rotasyon oldugunu soyledi. Bundan dolayi fitik olmasa bile fitik seklinde sikayetlerim olabilirmis. Ayrica skolyoz ve kifosum var. Boynum icin gerekli muayeneyi yaparak tedaviyi yaptim fitigi kalici olarak iyilestirecegini ama uzun surecegini soyledi. Bugun kurek kemigimde agri yok ama hala hassas. Bu sabah uyandigimda sol el bas, isaret ve orta parmakla bolgesi uyusuk ve karincalanmisti. Uyandiktan bir dakika sonra gecti. Bu sanirim kotu birsey ama pozitif olmaya calisiyorum. Sol kolumda biraz tatli gidiklanma ile hosluk hissiyati var. Bazende kollarimin bazi noktalrina anlik agri girio ve gecio. Tedavi icinse Ilk etap 3 ay surecekmis. Bu uc ayda fitiga ve boynumu hassas ufak mudahaleler yapacak. Drx9000 traksiyon cihazinin iyi gelecegini soyledi. Omurlarin arasini acarak rahatlatirmis ama sadece bu yeterli degilmis. O yipranan bolgenin onarilmasi icin bazi takviyeler ve duzenli beslenme gerekliymis. Bu 3 ayda ester c vitamin, magnorm, b12, omega 3 kullanacagim. Ayrica 1 cay kasigi zerdacali 1 hafta sabah aksam, 2 hafta sadece aksamlari kullanacagim. 12 saat ateste kaynatilmis kuzu yada dana kemiginin suyunu 1 hafta her gun diger haftalar 3 gun icecegim. Bu fitik bolgesinde yipranan sinirleri ve o bolgeyi onaracakmis. Kuru igneden bahsettim. Iyi gelebilecegini soyledi ancak osteopatlarin yaptigi akupunktur igneleriyle uygulanan bir yontem varmis. Igneyi fitik bolgesine derin sekilde batirarak uygulaniyormus. Tam hatirlamiyorum yanlista soylemis olabilirim. Adini unuttum. Bu hem agri icin hem tedavi icin kuru igneden daha iyi gelir dedi. Onuda arastircam. Ozon tedavisinin iyi gelecegini soyledi.