Sayın baretta27 3-4,4-5,5-6 dan çoklu diskektomi oldum 3-4 ile 5-6 hareketli karbon implant, 4-5 ise karbon cage denen bir sistem herhangi bir vida v. s. yok ben ilk opereden sonra sağ taraftan kısmı felç geçirdim güçsüzlükte denebilir 25 inci günde ayağa kalktım 8 aylık bir fizik tedavi sonucu şu an sadece sağ el baş ve işaret parmağında karıncalanma ve dizde hafif güçsüzlük tabi dizimi yürüyüş ilk zaman bozulduğu için düzeltmek zor dışında çok bir problem yok ağırda taşıyorum koşuyorumda ftr hareketlerini aksatmıyorum bende operasyondan sonra o bölgede sıvı toplandı bu da bu işin %1 lik bir ihtimali birde boyun kanalım doğuştan dar bir yapıda maalesef ama şu an her işimi yapar haldeyim az önce 19 lt lik su bidonu taşıdım ameliyatınız yeni kendinizi fazla dinlemeyin ayaktaysanız bir an önce hayata karışın boynunuzu bir müddet koruyun diğer türlü o bölgeye takılırsanız işin içinden çıkılmaz ben başıma geleni böyle yendim fizik tedavi verildiğinde mutlaka uygulayın tabi ağır yük derken 50 kiloluk bir şeyi kaldırmayı denemedim en ağırı su bidonu o da 20 kg ama bu ağırlıkla herhangi bir problem olmadı bir seneye kadar itişmeli spor yasak sonra yapılabilir denildi durum bu