BU HÜKÜMET DEĞİŞMELİ ARTIK EMEKLİ ENGELLİ ASGARİ ÜCRETİ HEPİMİZİ BİTİRDİLER YETER ARTIK BİRAZDA GARİBANDAN YANA OLUN YA
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
eskı raporunla yıne engellı sayılacaksın ama iş emeklılığe geldıgınde vergı ındırım ve eskı raporu dıkkate almayacaklar çalışma gucu kaybına gore emeklı edecegım dıyor senın benım raporum eskı çalısma gucu kaybı bellı degıl gıt yenı rapor al dıyecekler alabılırsek ne mutlu zaten tansıyon şeker herkeste var bunlar emeklılık için çalışma gucu kaybına sebeb olmuyor dıye kendı aralarında tartısıyorlar ben 2021 dekı son cıkan yonetmelıge gore alamıyorum benım durumum hastalık lıstesınde yok olanlarında tek hastalıktan oran veya tanı almaları ıstenecek sonuç olarak bınlerce kişi madur oldu olacak geçmiş olsun yabarsa akepe yabar......... durmak yoq yola devam........Eski sürekli olan raporlar geçerliliğini koruyacak diyor ne anlayacağız bundan
Açık ve net bir şey göremiyorum mevcut emekli ve kontrol olanlar için geçerli deniyor 17.madde prim gün sayısı doldurmayı bekleyenler için bir ifade göremedimAçık ve net şekilde dile getirmişler verilen haklar ile ilgili bir düzenleme yok diye.
Süresiz engelli raporu olup süresiz vergi indirimi varsa prim gün sayısı bekleyenler için de geçerli mi@samedo99, hocam süresız engelli raporun varsa süresiz vergi indirimi aldıysan ve emekli olduysan eski geçerliliğini koruyacak.
Ama mesela benim %51 sürekli raporum var. 2008öncesi giriş beni işgücü kaybı olarak hesapliycak
Olay zaten çok sessiz bi şekilde yapmaları. kimsenin haberi yok ve böyle giderse bi sabah uyanmış emekliliğimiz yanmış olacak.@Katar12 Bunu vergi dairesine sordum birşey yok dedi net