Muhalefet muhalefet olsa bunlar olmazdı Türkiye'nin sorunu iktidar değil basiretsiz muhalefet olması.
Haksızlık etme neredeyse 28 vekilleriyle konuşma imkanım oldu bunu çok kısıtlı zamanlarda yapmış biri olarak söylüyorum Ankarada olsaydım yıkardım orayı hem burdan hem de çeşitli platformlardan engellilere söyledim 5-10 arkadaş aklı başında kişiler anlaşıcak meclise gidecek AKP vekilleri yakalayacak bizzat o 3 şahıs var isimlerini ceyda ve hakan ve zeki tasarıda imzaları var bulardan biri ekonomiden sorumlu kişi mehmet şimsek e bağlı diğer ikisi aile bakanlığına esasında bunlar piyon arkalarında ki kişi mehmet şimsek golü de o atıyor araştırtıyor nerden ne kesebiliriz vsvs özetle bu
Burda bön bön yazmak yerine (okoki senin için demiyorum) varsa içimizde ki illa vardır ankaralı gidecek konuşacak ama nerde o cesaret demiyorum korkaksınız...
sen emekli kardeşim merak etme o golü sen de yiyeceksin sonra çok ağlarsın
sen memur kardeşim bana bir şey olmayacak haha hi değil merak etme yarın sen de golü yiyeceksin
sen bakım maaşı alan engellininin üstünden engelli aracı alan kardeşim sıra sanada gelecek
Engelli kardeşim %40 raporum var ben çalısıyorum bana bir şey olmaz elindeki eski raporları iptal edecekler ve sen sakat işci statüsünde zar zor çalışacaksın çünkü devlet ödenek ödemek istemeyecek neden mi artık devlet sürekli rapor vermeyecek hep 2-3 yıl seni hastane köşelerinde süründürcek ve yarın bir gün engelli statüsünü bitircekler bunlar hep brişeylerin başlangcıı esasında ilk fitil 2021 yaktılar asıl fitil bu yasa geçerse engelli emeklilik kavramı bitecek.
Bu üstte yazdığım kişiler engellilerle billur geçip engellilik kavramıyla dalga geçmiş olup ben şeker hastasyım turp gibiyim diyerek sizlerle bizlerle alay etmişlerdir...
Yahu adam bana bile sapasağlam adamsın sen çalışsana ne yapacaksın emekliliği diyen bir topluluktan ne bekleriz ki
Neyse sözün özü ben siyaset etmem yapmam işimde olmaz benim ihtiyacımda yok ama bir toplumun engellilik kavramı yok olmak üzere bu hususta muhalefet partisi chp vekilleri kesin olarak süreci anayasa mahkemesine taşıyacaklar bunu bizzat bana söylediler..
Bir de bu kanun içinde mini torba yasa olduğu için içinde aile hekimleriyle ilgili süreçler var belki bu süreci uzatabilir bundan zaman kazanıp daha fazla mücadele etmelisiniz...