Kaza yapan eş dost asli kusurlu olur kasko bu yönetmeliğe göre tek kuruş ödemez üstüne bir de adli makamlarla uğraşırsınız bu saatten sonra engelli aracı alanlar altınızda dinamit taşıyorsunuz aracınızı sakın kimseye kullandırtmayın...
Bu uygulama bedensel engelliye darbe olmuş 1 ci derece kullanım olmalıydı...Bu belki ilerde düzeltilebilir umudum var.( 1 kişide olsa ruhsata isim yazdırılabilirdi)
GİB Başkanlığı snaırım bazı derneklerin önerileri ile karma bir şey yapmış tabi burda hazine ve maliye bakanın yardımcısı yaviloğlu hep karşıydı bu duruma eski bakanın lütfi elvanın etkisinde kalan biri
Amca dede anane enişte komşu yalandan üstüne alınanlara da geçmiş olsun hadi sıkıyorsa kullanın bakalım tahahhüt namede ÖTV,KDV yi Güncel faizi ile alır devlet umarım denetimler sıkı olur...
Bir de o araç kazaya karışsın neler olur tek kuruş alamazsınız bu saatten sonra kaskodan bu iş kasko firmaları ciddi dikkate alır...
Bir de bir arkadaş saçmalamış yok aklından şüphe ederim diye bu forum da tek zeka küpü sen değilsin lamba cini seni... Bu zaten olması gereken bir konu eksik kalan yanları var mı var ama düzeltilebilir burdaki temel sorun suistimalin bir an evvel engellenmesi denetimlerin sıklanması Trafik polislerinin ve Jandarmanın eğitilmesi farklı illerde kullanılan yüzbinlerce araç Suistimal edilmiş durumda ben bunlarında canının yanacağını düşünüyorum eğer sıkı denetim olursa Şöyle bir şey de var kasko ve zorunlu trafikte kazaya karıştıklarında kasko ödeme yapmaz gibi geliyor bu yönetmelikle bakalım önümüzde süreçlerde neler yaşayacağız..