Israrla yazmayi surdurecegim elimden geldigince internet uzerinden buldugum tum beyin-sinir cerrahlarinada yazmayi surduruyorum fakat ne yaziktir ki bilim insani diye guvenip vucudumuzu teslim ettigimiz insanlarin bilim insani gibi degil de (kasiyerleri tenzih ederim tesbihte hata olmaz) kasiyer gibi davranmalari beni cileden cikariyor yazdigim tum doktorlara tibbin hizmetinde olacagimi kendi imkanlarimi kullanarak onlara KOBAYLIK yapmaya hazir oldugumu bildirmeme ragmen bilim insanina uygun olmayan meraksiz duyarsiz tavirlar icindeler biri onlara size KOBAYLIK yapacagim beni inceleyin ve bu sikintilari ceken hastalara yardim edin diyor bir tanesi gel kardesim bakalim eger hakikatten ise yariyorsa bizde bu agir gereksiz teknikten vazgecim kisa suren ve hemen sonuc veren bu teknigi uygulayalim demiyor ve hatta bu teknigin hastaligi ortadan kaldirdigi iddiaasi da cabasi son soz kendinizi birine teslim etmeden once hepinizden rica ediyorum arastirin okuyun ve en son gerekiyorsa teslim olun ama ne olur once OKUYUN .