@
afyonlu_03 ve @
trky için açıklama yapacağım.arkadaşlar, iki soruyu da okuyunca parçalar tamamlanıyor.
afyonlu'nun başka yerde yazdığı soru şu:
"[SIZE=1]kalem abla babamın 25.07.2017 rapor tekrar başvuru yaptı eylüle yetişirmi yoksa 12 aydamı"[/SIZE]
ben de orada ona şöyle cevap vermişim:
"[SIZE=1] @
afyonlu_03 25 Temmuz'da rapor için hastaneye mi başvurdun yoksa raporu alıp kaymakamlıkta bulunan vakfa 2022 aylığı için mi başvurdun? yazdığından pek bir şey anlayamadım."[/SIZE]
bu iki mesaj için bkz:
https://www.engelliler.biz/forum/20...an-bayrami-vesilesiyle-erken-mi-odenir-3.html
burada da yukarıda şu soruyu sormuş Afyonlu:
"[SIZE=1]Kalem abla babamın sadece rapor icin noroloji doktoru kalmış ondan sonra kurula girecek eylülde yetişmesse 12 aydamı alıcak"[/SIZE]
ben de yukarıda şöyle cevap vermişim:
[SIZE=1] @
afyonlu_03 ne yarım yarım iki yere de yazıyon be ablası demin başka yerde cevap verdim sana. burayı okumuş olsaydın gereksiz soru sormazdım orada
daha raporu almamışsın. bu durumda aylığın eylül'den önce onaylansa bile eylül'de maaş alamazsın. eylül'e işlemlerin yetişmezse tabi ki birikmiş ödemenle birlikte aralık dönem aylığını aralık ayında alırsın ablası.[/SIZE]
Afyonlu'nun ilk sorusunu önce cevapladım. tabi anlayamadığım için ona konuyu anlama adına soru sordum.
yukarıdaki cevabımda ise rapor için başvurduğnu soylemiş. bu durumda ben de gülerek ne yarım yarım yazıyosun, burayı okumuş olsaydım gereksiz soru sormazdım orada demişim. ama şimdi fark ettim ki yukarıdaki cevabımda burayı okumuş olsaydım yazacagıma okumuş olsaydın yazmışım. ama bir harfi yanlış yazsam da ne demek istediğim anlaşılıyor.
işin açıkçası yukarıdaki mesajımda alınacak hiçbir şey yok. işin açıkçası şurada gereksiz soru sormuşum:
https://www.engelliler.biz/forum/20...esilesiyle-erken-mi-odenir-3.html#post1845153
ama buaradaki mesajını okusaydım o gereksiz soruyu sormazdım
çünkü buradaki yazdıklarından daha rapor almadığın çok belirgin
@
afyonlu_03kısacası ablası alınacak hiçbir şey yok ortada