Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Emrdyl

Evet ikisinin de çıktısını alın Ön Kabul ve Taahüt Beyanı Belgesi Aile ve Soyal Politikalar İl Müdürlüğünde doldurulacak

Life, başvuru bu şekilde bir sıkıntı varmı acaba?
Engelli Grubu (Sürekli)
Sınıflanamayan
Açıklama : psikoz

Özel Durumlar
Ruhsal ve Duygusal

Arkadaşlar %48 raporun var. Ancak 8 ocakta doldu.yillik veriyorlar .Hersek'e yenilenen gerekiyor kontrol amaçlı. Şimdi raporu yenilemeden sınava başvuru yapabilirmiyim?

başvuru tarihinden önce dolduğu için raporun geçersiz hocam ama başvuru tarihleri içinde dolmamış olsaydı misal 6 şubatta başvuru yapsaydın raporun bundan sonra doluyor olsaydı sıkıntı yok ama şimdi başvuru yapamazsın gidip yeni rapor almak zorundasın ama yine telefonla ilgili yerleri arayıp bilgi alırsan sevinirim
yanlış bilgilendirip mağdur etmek istemem seni

Bende 2012 Ömss başvuru formu var,oradada yazıyor, eğitim durumu.sadece ÖSYM burosu aynı okuldan, 2018 için başvuru yapacağım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için @Life

Ekpss tercihleri

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Ben 2008 yılında Kamu Yönetimi (Lisans) mezunuyum. ayrıca 2017 yılında ise Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik (Önlisans) mezunuyum. Birden fazla öğrenim düzeyinde eğitim gören adaylar Ekpss sınavına en üst düzeydeki mezunlar girebilir deniyor. Bende müracaatımı en üst düzeyde lisans olarak yaptım.

Benim soracağım soru
sınavı kazandıktan sonra yapacağımız tercihlerde lisans düzeyindemi yapmamız lazım? Sağlık İl Müdürlüğünde memur olarak görev yapmaktayım. tercihimi Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik önlisansa göre yapamayacakmıyız. yardımcı olursanız.memnun oluruz.

Arkadaşlar benim ÖSYM sitesindeki fotoğrafın 50 aylık süresi dolmuş.Bu fotoğrafı yenilemek için ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar bana da yardım edebilir misiniz?
İlk defa sınava gireceğim..
Öncelikle ÖSYM sitesinden aday başvuru formunu doldurup gerekli evraklarla aile ve sosyal politikalar merkezine gidip gerekli işlemi yaptıktan sonra ÖSYM merkezine gideceğim ve son olarakta para yatırma?? BURAYA KADAR DOĞRU MUDUR??
Diğer bir sorum ise ben hem işitme hemde böbrek nakli ile engelli raporu aldım benim durumum Genel engelliler den mi sınava gireceğim ?

Genel engelli diye bir şey yazmıyor. Benim durumla aynı olan varmı? Lütfen yardımcı olurmsunuz. Sürekli sınıflanamayan. Ruhsal duygusal yazıyor

Engelli Grubu (Sürekli)
Sınıflanamayan
Açıklama : psikoz

Özel Durumlar
Ruhsal ve Duygusal

Başvurusu bu şekilde olan varmı? Engelli grubu sürekli yazıyor. Bu şekilde doğru mu yoksa genel engelli mi yazacak?

Life

işlemleri yaptım bir kaç sorum olacak

raporu onaylattıp çıktım ösymye giderken yolda tesadüfen kimlik numarasanın yanlış girildiğini gördüm hemen geri dönüp hatayı düzelttirdim. sonra ösym sınav merkezine gittim. kayıt sırasında mezun oldupum lise ile açıklise vardı

bende mezun oldum ama alttan dersim olduğu için açıktan okuyorum dedim bana verilen kağıtta mezun olduğum lise bilgileri var yani lise düzeyinden katılacağım için şimdi zaten açıklisede son sınıfım eğer diplomayı alırsam bu örgün eğitimde okudğum lise ile bir sorun olabilir öi? ve atmden parayı yatırdığüımda soru kitapçık sayısı 1 dedi

Bu ne talihsizlik,ôğlen 15.30da ÖSYM bürosu okula gittik, hemen işlem yapıyordu resim çekti,adres bilgim zaten kayıtlı.sağlık Rapor 2008 tarihli eski.
Yeni rapor al gel, sınav başvuru son gün 21 dedi görevli.
Yeni rapor için uğraşağım.

Mezun olduğun lise işaretlenmiş sorun yok zaten en üst mezuniyete göre başvurular alınıyor diğerinden mezun olmadığın için kabul etmemişler, diplomayı alsanda bir sorun olmaz, ösym ye gir bak ücret ödenmiş görünüyorsa sorun yok, yaptırdığın işlemlerde bir sorun görünmüyor, hayırlı uğurlu olsun

benim oranda degisti ama sistemdeki eski raporla basvuru yaptim gorevli yapti yeni raporu girmedik engel ayni sadece oran degisti sikinti olurmu

raporum 2012 ömss ye girerken basvuru yaptigim rapor %75 oranli yeni raporu 2014 de aldim %50 oranli 2016 sinavinada ayni sekilde sistemdeki rapor uzerinden basvurdum sinava girdim ve atandim soru olmadi islerim yogun oldugu icin yeni raporu isletemedim

flora 19 sizin başvurunuzda da mı öyle yazıyor engel grubu sürekli diye. benim anlamadığım genel engelli niye yazmıyor

engeller genel yazmaz raporunız sürekli benimkide sürekli rapor öle yazıyor

Genel engel yazılmaz hastalığını yazıyolar en yüksek olanı

Ön kabul ve taahüt beyan belgesini nereden temin edeceğiz bilgisi olan varmı

memur-hatasi-ekpss-adayinin-hayatini-karartti.jpg

Ekpss atm den para yatırma

Arkdaş atmden para yatırırken girmek istedigini test adedini girin diyor ne yapmam lazım

Üst Alt