Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Mezun olduğun lise işaretlenmiş sorun yok

sağolun
evet mezun oldum ama diploma alamadım örgünden
umarım en erken kısa sürede açıkliseden alırım diplomayı

ve birşey daha
öğrenci durum belgesini aldılar
bir sorun olur mu?

acaba sınava toplamda kaç kişi girecek?
50 bin kişi var mıdır?

Acil Bakabilir misiniz

Sınava kaydımı yaptırdım engelli raporum %61 sınava kayıt yapan görevli sınavda süreğenden girişi yapıp sadece sireğen hastalığa verilen oranı girdi bu normal mi süreğendeki oran 28di bi sıkıntı çıkar mı Lütfen birileri yardımcı olur mu

Son düzenleme:
Life 19puntoyu seçtim yazı için çok büyükmü oluyor küçücük yazı gelmesin diye

Selamlar ilk kez EKPSS başvurusu yaptım rapor u kaydettirdim Ösym başvuru merkezinden. Kendim Turizm MYO mezunuyum, Ösym işlemi yapan lise de kayıt esnasında isterseniz düz lise isterseniz turizm üniversiteyi kullanabilirsiniz dedi işlem yapan memur. Sizce kadro ve soruların kolaylığı açısından hangisi daha mantıklıdır. Bilgisi olan var mıdır acaba?

Aradığım cevap..

LİSANS MEZUNU LİSE DÜZEYİNDEN BAŞVURABİLİR Mİ?

Sınava en üst öğrenim düzeyinden başvurmak zorunludur. Kılavuzda yer alan hüküm şu şekildedir: "Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst düzeyden EKPSS'ye başvurmak zorundadır."

https://www.memurlar.net/haber/458508/ekpss-soru-ve-cevap-dosyasi.html

ben 2016 daki sınava girdim.2018 deki sınava girmek icin on basvuru yapıcakmıyım ? Lütfen bilgisi olan yardımcı olabılırmı.

Steep eger ögrenim durumunuz veya engel durumunuz degişmediyse internet üzerinden yapıcaksınız. Ön basvuruya gerek yok

Life merhaba lar evet değişiklik yapmam gerekiyormuş ösym ye belgeleri mi göndermem gerekiyor şimdi benim raporumda değişiklik oldu ve ben değişikliği duzeltmeden nette kayıt yaptım tabi yanlış yapmışım evraklarını Ankara ya gondermen gerekiyor dediler engelli bilgi formu doldurup sağlık onaylı rapor, aile sosyal politikasında ön kabul belgesinin fotokopisi, dilekçe doldurup sayfa daki ösym çıktısı ile birlikte onlara gondermem gerekiyormuş eksik varsa yardımcı olur musunuz?Bunları göndermek sart mi?

Merhaba bende bu yıl ilk kez sınava gireceğim 1 ay önce rapor aldım
Tüm yazılanları okudum benim bir sorum olacaktı ben doğuştan sağ gözüm görmüyor %32 olarak raporda en yüksek bu oran yazıyor ben aile ve sosyal bakanlığına gittiğimde bu engel ile durum bildireceğim doğru mu ?
Yani doğuştan görme engelliyim ve %32 oranım genel engel mi yoksa görme engelli mi yazılacak ?
Daha önce görme engelliler 90 dk sınav süresi olduğunu okudum fakat kağıtlarda 60 dk yazıyor bunun için özel neden yazdırmamız gerekiyor mu ?
Çünkü böyle bir hakkım varsa kullanmak istiyorum

flora19
[FONT=&quot]17. SINAV MERKEZİ TERCİHİ

[/FONT]
Kodu-Sınav MerkeziKodu-Sınav MerkeziKodu-Sınav Merkezi
010 --Adana290 -- Gümüşhane520 -- Ordu
020 --Adıyaman300 -- Hakkari530 -- Rize
030 --Afyonkarahisar310 -- Hatay - Antakya540 -- Sakarya- Adapazarı
040 --Ağrı320 -- Isparta550 -- Samsun
050 --Amasya330 -- Mersin560 -- Siirt
061 --Ankara-Altındağ- Mamak341 -- İstanbul - 1 ****570 -- Sinop
062 --Ankara - Çankaya342 -- İstanbul - 2 ****580 -- Sivas
063 --Ankara - Kuzey 1*343 -- İstanbul - 3 ****590 -- Tekirdağ
066 --Ankara - Kuzey 2*344 -- İstanbul - 4 ****600 -- Tokat
067 --Ankara - Kuzey 3 *345 -- İstanbul - 5 ****610 -- Trabzon
070 --Antalya346 -- İstanbul - 6 ****620 -- Tunceli
080 --Artvin347 -- İstanbul - 7 ****630 -- Şanlıurfa
090 --Aydın348 -- İstanbul - 8 ****640 -- Uşak
100 --Balıkesir349 -- İstanbul - 9 ****650 -- Van
110 --Bilecik351 -- İzmir - Güney **660 -- Yozgat
120 --Bingöl352 -- İzmir - Kuzey ***670 -- Zonguldak
130 --Bitlis360 -- Kars680 -- Aksaray
140 --Bolu370 -- Kastamonu690 -- Bayburt
150 --Burdur380 -- Kayseri700 -- Karaman
160 --Bursa390 -- Kırklareli710 -- Kırıkkale
170 --Çanakkale400 -- Kırşehir720 -- Batman
180 --Çankırı410 -- Kocaeli - İzmit730 -- Şırnak

[FONT=&quot]**** İstanbul-1 (Kadıköy/Maltepe/Ataşehir)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-2 (Üsküdar/Ümraniye/Beykoz/Şile/Çekmeköy)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-3 (Beyoğlu/Şişli/Beşiktaş/Kağıthane/Sarıyer)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-4 (Beyazıt/Bakırköy/Bahçelievler/Zeytinburnu/Fatih)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-5 (Avcılar/Esenyurt/Beylikdüzü/Küçükçekmece)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-6 (Güngören/Esenler/Bayrampaşa/Bağcılar/Eyüp)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-7 (Gaziosmanpaşa/Başakşehir/Sultangazi/Arnavutköy)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-8 (Kartal/Tuzla/Pendik/Sancaktepe/Sultanbeyli)[/FONT][FONT=&quot]**** İstanbul-9 (Çatalca/Silivri/Büyükçekmece)[/FONT]

TahaAY sağol yazdı görevli ankara yenimahalle

60 dk sınav işitme

flora19 Ben antalya zannediyordum ankaranın açılımını yapmadım sonra istanbuldu herhalde dedim onun açılımlarını yazdım :D
denizkızı O zaman beni almazlar sınava :D

Ösym sorsammı ilkokulda oldu işitmem 16yaşındaki testim var niye 60 dakka bana

Ek dakka yok

Flora ilkokulda işitme engelli olduğun zaman herhangi bir belge varmı?

buyucu yok ozamnkini attım 99un var işitme testi kadına dedim ilkokulda felan işitme bilmiyom dedi okulda başvuru yaptım

Aile sosyal sadece işitme yazdı ilkokul olnca ne yazılıyoki

Başvuru yaparken Neden acele ediliyor 🙁

Üst Alt