Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

bende de almadılar her şey bende kaldı

Merhaba
İlk defa ekpss ye basvurucam bugun aile sosyal politikalar bnk liga gittim rapor u da istiyoruz dedi guvenlik ama cok sira vardi bekleyemedim. Bakanlik kimlik karti verirken raporu benden almisti 2016 yilinda, simdi o kimlik ile mi basvuru yapicam acaba bilgisi olan varmi aramizda?

Hafta sonuda başvuru oluyormu

Aile sosyal açıkmı

Werze

Göz oranı %25 üzeri olduğu için ek olarak 30 dk verileceği yazıyordu kılavuzda fakat başvuru belgenizde 60 dk yazıyor. Benim de sağ görmüyor aynı gruptan gireceğim sınava henüz başvuru yapmadım şu ek 30 dk olayı hakkında bilginiz var mı ?

Hastaneden Aslı gibidir raporu çıkart hemen verirler mansion
Sağlık raporunda ne engelin var Ona bakıyorlar

besiktas
Sen zaten memur değil miydin siyah beyaz.

Ekmek çıktıı diye sıra mı var acaba daha başvuruda yapmadık @mansion

Aynen sabah 8 de gittim, 9 da almaya baslicaz dediler ama 13 kişi siradaydi bile düşün.

Fotokopisi yanimdaydi sordu şimdi güvenlik arkadaş bizden kimlik karti aldığınız için yeterli fotokobiniz demişler. Eğer ki kimlik olmasaydi mecburen aslı gibidir diye onayli olmasi gerekirdi dedi.

EKPSS bilgi güncellemesi için hangi evraklar gerekli?

Merhaba. Sınava daha önce lise mezunu olarak girdim bu sene önlisans olarak gireceğim aile ve sosyal bilmem ne bakanlığına evrak olarak raporumu götürmem lazımmış başka ne istiyorlar bilen var mı ?

Onaylo olcak aslı gibidir diye hastanede yapıyolar kaşe

Benimki imzalı mühürlü kaşeli

Gerçeği vermeyin

Hafta sonu açıkmı aile müdürlük

Aslını bulamadim rapor un boylede basvuru alicaklarmis. Sanirim değil devlet dairesi çünkü bakanlik

Raporun aslını ömrünüz boyunca hiç bir kuruma vermeyin. Eğer raporun aslnı kaybettiyseniz yada aslı gibidir ibareli bi örneği yoksa, heyete girdiğiniz hastanenin, arşiv biriminden, raporunuzun aslı gibidir ibareli fotokopisini alabilirsiniz. Bu tarz başvurularda, raporun aslı yahut aslı gibidir ibareli fotokopisini isterler. Bir diğer konu olan ek süre sistemde gözükmüyor, 60 dakika olarak gözüküyor diye soran arkadaşlar var. Ek süre sistemde gözükmez, sınav kağıdında gözükür.

Smilemisty

Kurumlara göre değişmekte ancak atandığım kurum benden aslını aldı. Devlet Personel Başkanlığı nda ki dosyamda tutuluyor.

Arkadaşlar merhaba,

Lütfen biri yardımcı olabilir mi?

Ben Aile Sosyal Pol'a kayıt yaptırırken ordaki memur "Tek başına girmek istiyor musun" diye sordu. Ben de ordaki bir çocuğun söylediklerinin etkisinde kaldım ve tek başına'yı işaretlettim. (Engelim bipolar, genel kategorisinden gireceğim)
Daha sonra Osym büroda da öyle kaydedildi. Fakat ben şimdi pişman oldum, toplu salonda girmek istiyorum. Dün tekrar Osym buroya gittim, değiştirmediler, illa Ankara'ya OSYM ye dilekçe yazacaksın dediler.

Şimdi sorum şu:

Bu dilekçenin, sınav başvuru süresi dolmadan mı gönderilmesi gerekiyor?
Ptt kargo ile göndersem olur mu?
Ve dilekçemin işleme alınıp alınmadığını nasıl öğreneceğim?

Son düzenleme:
Resmi Gazete Tarihi: 16.09.2004

Resmi Gazete Sayısı: 25585

Madde 11 - Devlet Personel Başkanlığı'nca dönemler itibarıyla yapılacak sınav duyurularını müteakip, müracaatlar söz konusu duyuruda belirtilen ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacaktır. Müracaatlar sırasında ilgilinin beyanı esas alınarak, (Ek-I)'de yer alan "İş Talep Formu" ve son üç ay içerisinde çekilmiş bir adet orijinal vesikalık fotoğraf ile sağlık kurulu raporunun fotokopisi dışında başka hiç bir belge istenilmez. vetbat, hiç bir kurumun rapor aslını alma hakkı yoktur. Raporun aslını isteyen görevli işini bilmiyodur. Raporun aslını isteyen olursa bu yazıyı çıktı olarak gösterin.

bir tek daha iyi işte:)napacanki topluca girip:)

Ben olsam tek seçerdim:D

Merhaba,

başvuru yenilemesi yaparken, devam etmekte olan açık öğretim ön lisans 'ı mı seçmeliyim yoksa son mevzun olduğum lise yani ortaöğretim 'i mi seçmeliyim eğitim bilgisi kısmında ?

teşekkürler şimdiden cevaplar için.

Sorumu özetleyeyim:

OSYM'ye göndereceğimiz dilekçenin, sınav başvuru süresi dolmadan mı gönderilmesi gerekiyor?

Ptt kargo ile göndersem olur mu?

Ve dilekçemin işleme alınıp alınmadığını nasıl öğreneceğim?

flora19

Küçücük odada başımda 2 gözetmenle kendimi kötü hissederim diye korkuyorum.

bir anladım onı düşünmedim başında dikilecek:)

Ösym değiştirir belki bisorun

Arkadaşlar bi sorum olcak ben 2012 de falanda girdim sınava ama engelli raporum gözükmüyor bide foto yenilememiz gerekmiş okul bilgileri tc bilgileri herşey tamam da sadece merkezden gidip raporu tekrar mı girmek lazım o kadar mı bide foto ?

Arkadaşlar merhaba açıköğretim lisesi öğrencisiyim kredim 96 yani bitirme kredisi olan 192'nin yarısı ekpss'ye girebilir miyim? Girebilirsem eğer benden okul için istenen belge nedir?

Cereniko_

Ben de 2012'de girmiştim nasıl hallettiniz,lütfen bilgi verir misiniz, başvurmadım daha

@Mr.Şahbaz

Mezun olabilecekseniz önlisansı seçin bunu transkirpt ve öğrenci belgesiyle birlikte belgelemelisiniz, olamayacaksanız liseyi seçmek zorundasınız

@Icemaker

Mezun olamyacağınız için kuraya katılacaksınız, mezun olabilecekseniz belgelemek zorundasınız

@bir

Belirtilen adrese en acil şekilde gönderin başvuru sürecinde gönderirseniz dikkate alınacaktır.

Life

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Geçerlilik süresi 4 yıla çıkartıldığı için bu süre zarfında hatta daha kısa zamanda mezun olma ihtimalim yüksek. Peki bir şey daha sormak istiyorum bunu nasıl belgeleyebilirim? Açıköğretim bürosundan ya da e devlet üzerinden hangi belgeyi çıkarmam gerekir? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Crohn hastasıyım, 2 aylık uğraşlar sonucu koşuşturmayla kurulun %50 raporunu bugün teslim aldım ve ekpss kervanına bende katıldım. Herkes için hayırlı olur inşallah. Önlisans'dan gireceğim.

Life;

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Sabah kurul raporunu alınca, engelli kimlik kartı ve ekpss başvuru işlemlerini bugün tamamladım.

Üst Alt