Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Raporumda görme %32 solunum ve astım için %20 yazıyor ve toplam %46 altta yazıyor
Engel Bilgi formu dolduracağım

Tüm vücut engel oranına %46
Görme %32
Solunum ve astım sınıflamayan bölüme mı yazacağım %20

burock yok beni yeni gircem o dediğiniz sistemle ilgili sorun herkeste öle gözüküyo

Zedd Hastaneden aldığınız raporunuzun arkasında engel grubuna ne yazılmış ? Sınıflanmayan mı? Çünkü astım süreğen ise 'süreğen hastalık(kronik) de işaretlenebilir? Ama bana kalırsa o kısımda asıl önemli olan zaten toplam oran ve en yüksek orana sahip hastalık oranı.

flora19 yarın bir araştıralım bakalım durum ne olacak ? Resmen engellilere işkence gibi bir sistem yaptılar.

arkadaşlar benimde toplam rapor oranım yüzde 48. ösym sitesinde tüm vücut engel oranı 48, işitme yüzde 55 yazıyor.

ama ben yıllar önce bir kaç kez ygs sınavına girdim hep öyleydi bir sorun olur mu? daha önce ekpss girmedim ama girdiğim ygs lerde falan hiç sorun olmadı. siz deyince dikkatimi çekti baktım öyle yazdığını gördüm.

eğer raporunuzda herhangi bir yenileme, oran değişimi vs. yoksa bilgilerin olması gerekir. Bence ösym bürosuna gidip sordurun.

burock aynen sorın bakalım nedicek buraya yazarsınız benimde gözükmüyor

Şimdi baktım @Esilaa,

Görme ve sınıflanamayan işaretli.
O zaman Engel Bilgi formunu doldururken

Tam vücut engel oranına %46 yazacağım
Görme bölümüne %32
Sınıflanamayan ise %20

yazılacak doğru mudur ?

Başvuru kayıt bilgilerine baktığımda engel grubu görme yazmış oradaki görevli ve karşısına %46 yazmış,
Benim raporumun toplamı %46 burdada bir yanlışlık yapılmış öyle mi ?

Doğrusu;
tüm vücut engeli %46
Görme %32

Böyle olmayacak mı?

SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİM

Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.

Yazıyor ösym sayfamda herkesin görünüyor mu yeni kayıt yapan arkadaşlar @Life @flora19 @Skolyoz23 bi bilginiz var mı

Bu arada bn işitmeden giriyorum öyle yazmışlar ösym ile uyustu da hata olmadı defalarca sordum genelden girmek istiyorum da ddm ama işitme engelli degil misin sen işitme olur dendi hastaneye falan gönderdi aspb dogustan engelli raporlu diye belge al dedi ama hastanelerin bana garezi var herhalde bi yapmadılar bende aspb ye döndüm yapmadılar tersleyip gönderiler nasıl ispat etcez öyle sac alımı olur dogustan olduğu nasıl ispatlanır diye ugrasmadılar ddm ki öyle gene işitme yazmışlar 34 işitme 20 konusma bozukluğundan engelli tüm vücut engelli 47 işitme 47 seklinde engel basvuru ve taahhüt var mı bi yanlışlık

HEPİNİZİN YARDIMINI BEKLİYORUM BASVURU LAR BİTMEDEN DÜZELTME YAPTIRABİLİRSEM YAPTIRIRIM YANLIŞSA DOGRU MU BENİM İŞLEMLER

Aydın da ekpss basvuru yapan var mı ilk defa yapanlar kim bi sorum olacak da acil cevap

acı gerçek ösym sağlık durumu hepimizde engel bilgisi bulunamamaktadır yazıyor orada sıkıntı yok

diğer konu ise elinizde belge yok ise nasıl doğuştan işitme yapmışlar anlamadım ama aile sosyal politikalar bakanlığı bizden daha iyi bilir
ne desek boş hocam
kafaya takmayın fazla onlar öyle yazmışsa öyledir

sonuçta ösym memuru anlamamış hata yapmış olsa anlarım da ama aile sosyal politikalar bakanlığı size öyle yapmışsa bir bildikleri vardır

Bişey yapmak gerekir mi peki basvurular bitmeden yanlışlık yok dimi dogustan işitme yada sonradan diye yazmıyor sadece işitme bu kadar
Skolyoz23 çalışıyoruz ediyoruz ugrasıyoruz o kadar sonucu kötü olsun istemez kimse

acı gerçek acı gerçek iki tür işitme sınavı var seninki normal işitme otekileri ilkokul işitme diye yazıyolar

Geçerliliği devam eden engel bilgileri bulunmamaktır bendede yazıyo o önemli dğl sınavdaki engel önemli kayıdın yapıldı zaten

Tehatüte sadece işitme yazdıysa normalden gircen anladın

Sonradan işitme oluyor

Doğuştansa ilkokul işitme yazıyolar onlardan eskiye dair belge istyo.kimi görevlide lafla ilkokul işitme yazıyor belgede göstermeden

Benim var hiç çoktan kaç senelik test benide yazmadı

Ösym sorucam
Skolyoz23 normal işitmeden gircek acıgerçek

acı gerçek evt sadece işitme

Benim teste rağmen yazmadı elimde var eskiler

Ösym sorucam ora söler doğruluğunu artık

Bize denk gelen sistem nedense hep karışık hele bna ne zaman su sınava gireyim girsem mi desem o sey çorba oluyor gram sans yok flora19 genelden girmek istiyorum demistm bende belgeleri ispatı zor olur diye ilköğretim öncesi yani onlar gene işitme yaptılar

Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesini aile sosyal politikalarda kişinin kendisi değilde yakını gidip alsa verirler mi?

acı gerçek tehattütte neyazıyo sadece işitmemi

Yazıyom ama anlaşılmıyo sadece işitmeyse herkes gibi aynı sınava gircen

İlkokul işitme ayrı

Ona girmiyosun

Benim testi kabul etmedi nalet 99un eneski var yazmadı ilkokul işitme
kardelen. Yakını olmuyo kendiniz gitceniz

Arkadaşlar engelli raporunun ön kısmında görme sistemi karşısında %45 yazıyor. Sinir sistemi %10 + %20 yazıyor. Toplam engel oranı %60,40. Ancak raporun arka yüzünde kişinin özür grubu bölümünde sadece süreğen(kronik) seçili. Bu durumda 30 dk ek süre ile ilgili sorun olur mu? Süre verilir mi?

flora19 vallahi bize gıcıklıkları var herhalde sadece işitme yazıyor sen anlasılır yazıyorsun sagol da akılda çok soru olduğu için iyice anlayana kadar yazıyorum kusura bakma

acı gerçek yok cnm ne kusuru bende ilkokul yaptırmak istyorum testimi kabul ederse görevli gene gitcem bakım

Kimse belge bile göstermiyo yazanlar var ilkokul diye

Seninde olaymış eskilerden bişi yazardı

Git bklm bizede söyle.. düzeltme yaparlar mı ki kayıt yapıldı bitti para da ytrdysan belki basından savmak için olmaz gectı mi derler

Kız hastaneye de gittik haklılarda dogustan olduğunu nasıl ispat etcez olur mu öyle şey cart curt ukala ukala bi nevide haklı ama konustular işitme işitmeden öncesi sonrası mı olur ya eskilerde var da ne alemde kim bilir yırttım mı attım o sakladım sakladıysamda nereye sakladım bn 12 - 13 senedir köydeki eve gitmiyorum bayramdan bayrama düğün dümbbek olursa gdyon o zaman da ne bileyim böyle bir şeyle karsılasacagımı 2-3 günlüğüne gdyoz nasıl bilip bulim flora19

Ek süren var buarada sistemde görüyo görevli sorabilirsin çağrı merkezine

Tehatütü aldı ösym bilmiyom bakalım teki aile sosyalde

Esilaa

Yok sadece görme 32 yazıyor bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Köye Eve gitmeye gerek yok .
okul tarihlerinde hastaneden, o tarih aldığın işitme raporunu çıkart, söyle hastane görevliye acı gerçek
Ben daha kayıt olmadım 21 Şubat son
Gün

He-man

He-man güzel fikirde tarihi de bilmiyorum ki ya hayırlısı böyleymiş fazla kurcaklamakda iyi olmaz

Bnmkini de aldı ösym taahhütü biri aspb de dgeri ösym de bende fotokopi cektırdim olurda lazım olur diye o huyumu seviyorum işte önemli bişeyi muhakkak fotokopisini cektirrim zatenn taahhüt de de bu belge fotokopi ile cogaltılabilr gibisinden bir not yazılıymısmıs sonradan gördüm flora19 seninde almışlar bazılarıninkini alınmamış demişler burda

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı

Merhabalar bugün rapor aldım ekpss ye başvuracağım ama aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gitmeye gereke var m ? İlçede bakanlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı var oraya başvurdam hallederler mi yoksa il müdürlüğüne gitme zorundamıyım?

Burada yeterli bilgiyi bulabilirsin,
Canın nereyi istiyorsa oraya git,
Ben de rapor bekliyorum daha kayıt olmadım

Pdr06 arkadaşım, ilçe sosyal merkezini ara onlar ön kaydı alıyorsa oraya gidip kayıt yaptırabilirsin.

Üst Alt