Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları ile ilgili yeni Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı: Maaşlar aylık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@adanalı01
ablacığım 2022 aylıkları aylık ödenecek ama zam yok ki. 3 aylık alıyordun daha öce, eylül'den itibaren ise bu üç aylığın 1 aylığını aylık alacaksın. parasal açıdan fark eden bir şey yok. dolayısıyla daha önceden 2022 aylığı alıyorken kesilmeyen yardımlar 2022 aylığı aylık ödenmeye başladıktan sonra da kesilmez:)

rapor süren 18 ekimde doluyormuş. yani ekim aylığını çektikten sonra rapor süren bitecek. sen de o tarihe kadar ekim aylığını çekmiş olacaksın zaten:) rapor bitimine yakın rapor almaya bak. rapor aldıktan sonra da raporu vakfa ver. süre bitimnde yeni raporu vakfa teslim edemezsen aylığın durdurulur. ama yeni raporu verdikten sonra (bir de kişi başına düşen aylık gelir sınırın altındaysa)durdurulduğu tarih itibariyle açılır ve alamadığın aylıklar varsa, toplu ödenir.

Kalem hanım Allah size Eyüp Sultan sabrı versin. Taş olsa çatlar yerinden

Selam alekum hocam sydv 3 aydan 3 aya ilac katılım parasi aliyodum artık vermiyorlar sepep olarak şunu söylediler 2022 aylikları gelire dahil ediliyormuş varmı öyle bir şey tşk

Hocam eylulde 3 aylik alsaysik iyi olurdu araklida aylik olsaydi cok iyi olurdu inanki aylik cok az alicaz devlet böyle uygun görduse yapacak birşey yok hayirlisi diyelim

kalem hanım kolay gelsin 2022 alıyorum isteğe bağlı pirim yatırırsam maaşım kesilir mi %86 duygusal ruhsal engelliyim yeni yönetmelikte gss için düzenleme var mı iyi çalışmalar herkeze iyi bayramlar

Hayırlı olsun diyelim, ama şu hanede kalan kişi sayısı meselesi hâlâ aynı onda bir degisiklik yok, eve giren diğer gelirler engelli kişinin maaş almasını engellememeli,bir çok arkadaşın maaşı bu yuzden kesildi, maaşı aylık yapma yerine bu durum düzeltilse daha iyi olurdu...

Kalem hanım defalarca aylık alınacağını söyledi. Tabii ki Ekimde de alınacak.

Arkadaşlar engelli maaşı peşin alınıyor. Yani en son Haziranda alınan maaş Haziran-Temmuz-Ağustos maaşıydı. Ve engelli maaş zammı memur maaş katsayısına endekslidir. Dolayısıyla 1 Temmuzda memur maaş katsayısı arttığı için temmuz ve ağustos aylarının maaş farkları eylülde eylül maaşı ile birlikte ödenir. Toplu para diye bir şey yok.

melek abla %40 engelliyim 18.07.2018 başvuru tarihim.doğum yılım 1990

telefon12 kardeşim almıyor mu kafan eylülde toplu para falan yok...

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Of telefon sana 50 kerede anlatsak anlamıyorsun. Sen üç aylık peşin paranı zaten haziranda aldın. Sana haziranda verdikleri para haziran temmuz ve ağustos parası. İçerde paran yok...

1370 almayacaksın...

Artık böyle..

Hala inşallah maşallah diyorsunuz Allah akıl fikir versin

He he toplu alacaksınız.

Muhteşem ekonomimizin şaha kalktığı devletimiz 2 aylığımıza el koymuş görünüşe bakılırsa. Sadece eylülü alacağız. Tabi bunu bekliyordum. Çok normal boşuna ağlamayın. Dolar 6 yı geçmiş ülke ekonomik krizde bunu verebildiklerine dua edin. Ülkemiz bu sıkıntıları atlatır derken bunu görünce artık umudum kalmadı. En fazla 6 ay daha maaş alırsınız sonra maaş falan alamazsınız. Demek ki engellilerin 2 tane maaşına el koyacak duruma geldi ekonomimiz. Eylülde tam 3 aylığı verip ekim de aylığa geçmeleri Allah'ın ve İslamiyetin adaletine uyacak iken yine bir mağduriyetle karşı karşıyayız. Ne diyelim ki. Allah hakkımızı alsın. Artık Allahtan başka kimse yardım edemez Türk Milletine.

seca

Katılıyorum 3 aylık bı anda vermek zora sokabilirdi aylığa donduk bari bayramdan önce verseydi mutlu olurduk.Devletimizin Allah CC yardımcısı olsun

Yukarı taraftan bakanlıktan biriyle konuştum öyle şey olmaz dedi 3aylik vermeleri lazım sonraki aylarda aylığı döner diyor beni yanlış anlama kalem abla biliyorum sen daha iyi biliyorsun ama suan hersey 1gunde değişiyor o kişinin dediğinde 433 verirse haksızlık olur diyor hatta değişse bile yetişme z demiştiniz ama böyle işte Mevla neyi gösterecek bakim

Şimdi daha kötü oldu aylık 500 ne kim dedi aylık olsun hakkımızı yiyorlar bu aylık göz boyamadır başka bişey değil aylık yaparak bunlar dedi paraları azalsın

şimdi misal olarak, varsayım olarak yazıyorum bi düşünmek için, sistem değişmemiş olaraktan,,, ben dün 2022 maaş başvuru yaptım diyelim, bugün kabul edildi diyelim, ilk maaşı 3 ay sonraki aralıkta ödemesini alıcam, yazılanlara göre aralıkta bana verdikleri aralık ocak şubat maaşı olmuş olucak eylül ekim kasım yok- haziranda temmuz ağustos ödenmişti zaten dediğiniz bu- ve bide şu var , madem temmz ağustos ödendi niye geçen ödenmiş maaşın 2 aylık farkı ekleniyor , zaten alınmamışmıydı o ayın ödemeleri,, bu ay tek ay üzerinden 500 tl verilcek olursa 2 aylık ödeme atlanmış oluyor, görüşündeyim,,, varsa hata vardır,yalnış yoktur,

bayramdan önce toplu olarak verilip millet ona göre borcunu harcını kurbanını hazırlığına yapsaydı süper olurdu. aralık ayı itibari ile aylığa geçilir. herkeste buna hazır olur ona göre davranırdı. ani karar alıp uygulamak ülkemizemi mahsus anlamadım. neyse olan oldu hayırlı olsun.

azizkanmaz
bankalar kredi kartı ve kredi veriyor ki
ben 5000 tl ihtiyaç kredisi çektim 2200 tl kredi kartı verdiler 1450 ek hesap tanımladılar :)
taksit ek hesaptan ödüyor

musty35

başka bir gelirim yok evim arabam vs yok sadece başvurdum çıktı şuanda 5,750 tl hazır beklemede kredim var

Engelli maaşlarının en düşüğü 600 tl olmalı , yaşam zorlaştı, hükümetin el atması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt