Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları ile ilgili yeni Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı: Maaşlar aylık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazıklar olsun be böyle iş mi olur önce den haber vermiyorlar son dakika apar topar iş yapıyorlar bu insanların harcı borcu var mı tabi düşünen yok bari ona göre adım atardık ama nerde

Işte böyle olmaz heryerde borcumuz var 3 aylık Ödeme yapılsın yazı yazalım bimere

400 kime verecem ki kendimi unutmuşum zaten valla kendimi unutmuşum zaten almam ya bu parayı hem bayramı aç geçir hem 400al almıyorum kalsın herseyden vazgectim

Bu 3 aydan 3 aya maas alirken ust yerlere aylik olsun diye bussuru kisi sikayet dilekce verdi burdada bircok kisi 3 aydan 3 aya maasmi olur maas aylik olur hangi cagda yasiyoruz gibi seyler yazdi maas 3 e bolununce dusuk olduklarini fark etti herkes istediginiz yere yazin artik 3 aylik olmaz illa yazicaksiniz herkes birlik olsun ayliklari yukseltsinler diye mesaj atin bazi aylik istiyenler yuzunden herkes yandi oysaki 3 aylik zaten pesin odeniyodu aylik istiyen kendini ona gore ayarliyip aydan aya belirli miktar cekseydi

Aynen ne desen haklisin kardesim burda 3 aylik uzun bi sure diyerek aylik istediler cayir cayir bimer cimere mesaj attilar şimdi ise aylik az miş diyerek isyan ediyorlar yapcak bisi yok olan oldu artik eylul itibariyle ya 433tl yada 650 tl alcaz rapor oranina göre benim anladiga göre eylulde 3 aylik istiyorlar aralikta aylik alalim diyorlar dedigim gibi yapcak bisi yok razi gelceksiniz artik eywl

Ee tuzu kuru olanlar için üç aylık veya aylık alınması sorun değil.Olan bizim gibi işsiz güçsüzlere oluyor bu benciller yüzünden..

plüfovil93

Aynen doğru biz baştan beri istemedik zaten biliyordum içerdiğini vermezler

Kim istemişse onu yazın kendi kafanıza göre konusmayin

Kardeş kimse kafasina göre konuşmuyo 100 kişide bunun 99 aylik olsun alın aylik güle güle harcayin

72 orannda raporum var agir engelli deglm artik ewde bbakim maasidami verecekler boyle bi soylemm var dgrumu

adanalı01 kardesim seni kastetmedik genel olarak konustuk senin istemedigini ve ayarlamani toplu paraya gore yaptigini biliyorum sen ustune alinma sende biliyorsun cogu insanin bu sekilde yazdigini onlari kastettik

Millet aylık istedi de arkadaşım insan az zam yapar 800 TL yapar 400 tl ne ise yarayacak simit 1.5

Sizin zorunuz ne aylıklarla. Çok istiyorsanız çekmeyin 3 ay biriktirin alın size 3 aylık. Siz bize 3 e bölün diyordunuz Sizde biriktirin 3 aylık çekin...

Bsi sorduk cewap weren yok agir ozurlu olmadan da ewde bakim maasi almk mumkunmu yuzde 72 raporla

Umut3072

Sorunları iki aylık maaşlarının verilmeyecek olması :) Tek dertleri bu. Bir defaya mahsus bu iki aylığı alamayacaklar diye yaygara koparıyorlar. Buradaki bazı insanları anlamak çok güç. Aylık olması çok çok iyi oldu, isteyen ay da bir isteyen iki ay da bir isteyen de üç ay da bir maaşını çeker. Herhalde bunlar maaşın ay da bir çekilmesinin zorunlu olduğunu düşünüyorlar :)

Umut3072 kardes senin dedigin sekilde adam.parasini eylulde beklerken kasimda cekmis olucak nasil bir mantik bu en azindan eyluldr 3 aylik verilip daha sonra cevrilebilirdi ayliga onlarda kendilerini ayarlardi belli senin tuzun kuru burda sirf maasla gecinen insanlar var benim raporum sureli kemoterapiden dolayi aldim aileden destek aliyorum benim icin degil ama gercekten ihtiyaci olan insanlar var kendini ona gore ayarliyan birbinize yardimci olun 3 aylik aylik kismini birakin maaslariniz yukselsin diye ugrasin
SAWAS kardes yeni bir baslik altinda sorunu sorarsan sitede bilgi sahibi olanlar yardimci olur buraya degil yeni bir baslik altinda sor.sorunu burda kaynar gider sorun

eyvallah tuzum kuru yada yaş seni ilgilendirmez. Cumhurbaşkanı taa haziranda demişti maaşlar inşallah eylülden itibaren aylık olacak diye. Adam sözünü tuttu kendilerini ayarlasalardı.

Umut3072 her neyse kardes Allah herkesin yardimcisi olsun ben simdi burda 2 saat yazsamda bir sey degismiyicek ilk mesajlarimi okursan benim demek istedigim 3 aylik yada tek aylik degil aylik olmasi benimde isime gelio ama durumu kotu olanlar var gercekten maaslariniz dusuk birlik olun sesinizi duyurun yukseltmek icin ugrasin diye onu kastedip yazdim yoksa heralde beni ilgilendirmez senin tuzun kurumu yasmi ama destek olun birbirinize hemen bu sekil bir yorumla atara kalkmayin :)

Tabikide maaşlar en az 700 lira olmalı. Büyük şehirlerde ekmek olmuş 1 buçuk lira...

erdoğan başkan cimbom şampiyon
anadolunun mert yiğdidir başkan rerdoğan adam sözünün eri engelliler yıllardır maaşların
aylık ödenmesini çok istiyodu benim gibi
15 gün yerim 15 gün de maaş beklerim gibi gibi

sawas.bbt@
mümkün değil ağır engelli evet yazması gerek

NOX

2 aylık farkta zaten bu yüzden veriliyor. zam ayı temmuz değilmi? haziranda aldığın maaşta temmuz v ağustos yokmu sen bu ayların zamlarını almadığın için eylülde 2 aylık fark alıyordun

eylul'de 3 aylik degil de 1 aylik alinacaksa diger 2 aylik kayip ne olacak? ben 3 aylik toplam 1300 aliyordum neden 2 aylik kaybimiz oluyor, bunu aciklayabilecek var mi?

thinkpad

arkadaş devlet sana 3 aylık peşin ödeme yapmış zaten içerde paran yok hep aynı sorular bilenler size anlatmaktan bıktı sayfaları okursanız anlarsınız ama okumadan aklınıza göre yazıp işgal ediyorsunuz.

burada 150 mesajın en az 100ü bu konu hakkında.

Son düzenleme:
Bu mağaşı çalışmayanamı veriyolar çoğu insan alıyoda hepsimi işsiz

Bibana verilmiyo gelire bakıp

sahranil evet calismiyan insanlar aliyor sigortali ise baslanildigi takdirde maas kesilir hem calismiyor olucak hemde ailesiyle filan oturuyosa eve giren gelir dusuk olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt