@
OturanBoğa
Merhaba Bülent bey,ben 25 yıllık öğretmenim,%36 işitme kaybı, %5 bel fıtığı ile %41 oranında engelli raporu aldım,engelli bergi indirimi yazısı da aldım, emeklilik başvuruma bugün red cevabı geldi, açıklama yeterince iş gücü kaybı olmaması, sanırım madde 1 deki balthazardin kullanılmaması durumu, itiraz etmeli miyim,engelli bergi indirimin neden onaylandı o zaman,haksızlık değil mi bu
bu yönetmelik "malulen emekli olacaklara " yönelik bir yönetmelik olduğu soyleniyor..
Benim emekliligime red cevabı geldi bugün,%36 işitme kaybı,%5 bel fıtığı, toplam %41 engelli raporum ile engelli vergi indirimi yazısı aldım, 25 yıllık öğretmenim, emeklilik başvuruma red cevabı geldi, yıkılsın resmen, yeni yönetmelik dolayı mı bu,açıklamada yeterince iş kaybı oluşmadığı yazıyor
5510 1. Maddeye göre diyor, orada balthazard kullanılmaz diyor, çok çok üzgünüm, aylardır uğraşıyorum
@
OturanBoğa
Merhaba,bülent bey iletişim numaranızı paylarsaniz çok sevinirim,görüşebilirsek lütfen,danışmam gerek,size, ben öğretmenim 25 yıllık, %36 işitme kaybı, %5 bel fıtığı ile %41 engelli raporu aldım, engelli vergi indirimi yazısı ile emekliliğe başvurdum, bugün red cevabı geldi, yeterince iş gücü kaybı oluşmadığı için diye, ne yapabilirim acaba,lütfen yardımcı olur musunuz