Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jon83

bildigim kadarıyla ek sınavlar dönem sayılmıyo sen meb bilgi edinme bakanlıgına başvuru yapıcaksın yada su teli hemen arayıp durumunu ögreniceksin 0312 444 83 83 ara durumunu ögren konuş eger 3 dönem sayılmıyosa ek sınavda ne yap ne et o dersleri ek sınavda ver yoksa 4 yıllık sisteme tabi olursun 4 yıllık sisteme tabi olursan 12 tane zorunlu ortak ders eklenecek haberin olsun herşey insanın kendi elindedir ben senin durumunda olucam yakarım ortalıgı be benim 100 kredim var ek sınava falan giremiyorum bak bekleme modumdayım sen beklersen kaybedersin ara o numarayı yada meb bilgi edinme başvur

Hasan1907,
Yılda üç dönem-üç sınav sisteminde de her sınavda 30 kredilik ders seçerek sınava gireceksiniz.
Kredi hesaplamasında toplam krediye alan kredisi dahildir.

Angelmelek,
Öğrenci numaranı özel msjla ver sınav sonuçları açıklandıktan sonra tekrar bakayım durumuna...

Denizecem,
Mayıs sınavlarında o sorumlu derslerinden girdiysen ve durumun tam anlattığın gibiyse büyük ihtimal bu yıl mezun olabilirsin.Mezuniyette aol dönemi değil,toplam dönem esastır,ek sınav dönemden sayılmaz,kredi tamamlama sınavıdır,bu konuda kaygılanmana gerek yok.
Ek sınav da zaten büyük ihtimal olacaktır...

Sayın Hocam Öncelıkle Bır Mersınlı Oldumu belırtır Saygılarımı sunuyorum Hocam Yanlız Tek Sorunum benım sorumlu dersım Cogunu verdım matematık 2 felsefe 1 kaldı yanı bu derslerı ozelıkle matematıgı veremedım kredılerım tamamladım bır af veya ek sınavda muaf olma umudu vardı eger ek sınav donem sayılmıyorsa napabılırım hocam o kadar cabam bosamı gıdecek 2 ders ıcın

Hocam mart ayındakı sınavla bırlıkde sorumlu derslerden gırdım sınav sayısı 2 oluyor bunu belırtım

Denizecem,
Madem Mersin'desiniz,Temmuz'da büromuza gelirsin,sınav sonuçlarına göre durumuna bakarız..

Angelmelek,
Sen büyük ihtimal bu sene mezun olamazsın,seneye de 4 yıllık sisteme tabi olursun, çünkü kredin yetersiz ve ortak derslerin var...Ancak Mayıs sınavından ve ek sınavdan ful kredi çekebilirsen bi umut..

jon83

hocam günaydın varmı bi gelişme bu derin sessizligin arkasından düşüncem 130 ve üstü ek sınava girer ben ve benim gibi olanlarda 4 yıllık sisteme atanır diye düşünüyorum kolay gelsin alışmak zor ama elden birşey gelmiyor ne yapalım hayırlısı olsun

iyidir hocam aslında kafama 3 dönemlık sistemle ilgili kucuk bir detay takıldı. öss ye basvurmak için 162 kredı olmamız lzmmıs ya seneye öss daha erken tarıhte yapılıcak ve basvurularda ocak ortalarında başlar sanırsam aol sınavda ocağın son haftası oluo.. yada 3 dönemlık sistedemde 2.sınav ocak ayına değilde şubata düşerse nolıcak yanı öss başvuru kredısınde bi ayarlama yapılırmı? sonucta sene sonunda mezun olucaz:D

hocam bu sorunun cevabını bende merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...

ÖSS başvuruları bitmeden sınav sonuçları ve krediler netleşir, sınav tarihi ve sonuçları açıklama tarihleri de ÖSS dikkate alınırak belirlenmektedir,siz orasını merak etmeyin arkadaşlar..

sınav sonuçları ne zaman açıklanıcak hocam:)

Sınav sonuçlarınız bu ayın sonuna doğru açıklanacak arkadaşlar...

walla bu aöl de baya bi hızlı çalışıyor 22 gün oldu daha nerden baksan 3 hafta sonra açıklancak allahtan bu ayın sonunda açıklancak okullar kapandı diye eylüle atmasınlarda :)

c kurt sence ne zaman açıklanır :):):):)

hocam geçen sene galiba 105 krediydi ek sınava girmk için neden bu sene 130 a çekildi ? bölümüm genel kultur ayrıca:)

jon83

ipek hocam çagrı merkezinin ve meb aldıgım mail ile ek sınav yapılacagı kesindir hocam benim bildigim kadarı ile yapılan tüm ek sınavları kontrol ettim genelkültür için 130 kredi isteniyo bu dönemdemi aynı olur yoksa tüm 3 yıllık sistemdeki ögrencileri ek sınava alırlarmı hocam ckurt gecen sene ek sınav için 105 kredi ile ek sınava girildi ben ise 130 diyorum hangimiz dogru biliyoruz hakem sensin sana bırakıyorum hocam 100 kredim var ek sınava girebilirmiyim

evet ipek hocam 2. kayıt yenilemeye gittigimde oranın çalısanları 105 krediyi yada üstünü aşarsam ek sınava girebilecegimi söylemişti doğrumu?

Okul / Alan - Bölüm:AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu :AKTİF
Toplam Dönemi:8
AOL'de Okuduğu Dönem:2
Toplam Kredi:130
Alan Kredi:

bunlar eşimin bilgileri.
eşimin mezun olması için kaç krediye ihtiyacı var? sizce bu sene mezun olabilecekmi?

jon83

ek sınav yapılıcak eşinizin kriterleri ek sınav için uygun sabırla ek sınavı bekleyin şartlar açıklanınca müracaat edin 130 kredi isteniyo ek sınava girmek için

ya ek sınav benım için önemlı deil ztn.... konuya açıklık getirlisn istedim

blueocean iyi oku

130 krediniz varsa ek sınava girebilirsiniz o zamanda 144 yapıp mezun olabilirsiniz iyi okuyun ve anlayın lütfen ek sınav için şart 130 ve üstü bende genelkültür ögrencisiyim 100 kredim var ama ben ek sınava giremiycem tabi son dakika bir degişiklik olmassa he ek sınavın yapılacagı kesindir hem çagrı merkezi hemde meb aldıgım mail göre bekleyin ve ek sınavı bekleyin

jon eminmisin? peki kaç kredilik ders seçebiliyoruz?

arkadaslar sanırsam notlar yarın açılanıcak belkı bu gecede hazır olabilir dönem derslerıne giremiyorum sanırsam notlarım yazılıyor... (geçen dönem ve daha önceki dönemlerde böyle olmustu):D

jon83

bence bu ayın sonuna anca açıklanır inceledim ckurt senin dedigin birşey olmuyo dönem derslerinde tahminim bu ayın son günleri açıklanır

ya ek sınav benım için önemlı deil ztn.... konuya açıklık getirlisn istedim

Ckurt ama benim eşim belki bu dönemden 14 kredi almıştır.ama sonuçları bekliyoruz işte.o zaman ek sınava gerek kalmayacak değilmi?

130 krediniz varsa ek sınava girebilirsiniz o zamanda 144 yapıp mezun olabilirsiniz iyi okuyun ve anlayın lütfen ek sınav için şart 130 ve üstü bende genelkültür ögrencisiyim 100 kredim var ama ben ek sınava giremiycem tabi son dakika bir degişiklik olmassa he ek sınavın yapılacagı kesindir hem çagrı merkezi hemde meb aldıgım mail göre bekleyin ve ek sınavı bekleyin

bu dönemle berabermi 100 krediniz var? yoksa bu dönemi saymıyormusunuz? benim eşimin bu dönemi saymasak 130 kredisi var.bu dönemdede sınava girdi.

jon83

mayıs sınavıyla 100 kredim olucak bekleyin sınav sonuçlarını açıklansın eşiniz 14 kredi çektiyse 144 yapar ve mezun olur ortak yada zorunlu dersi kaldıysa onuda ek sınava girer verir

blueocean,eşinizin durumu çok iyi mezun olur bu sene merak etmeyın 14 kredı alabılmısse daha süper olur tabi.......

eşimin mayıs sınavını eklemedik. ocak sınavıyla 130 kredisi var ve anladığım kadarıyla ortak dersi kalmadı.

inşallah,inşaallah Ckurt :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt